Да има си невидими сили, които ни пазят. За себе си съм забелязала, че когато напъвам да правя нещо, а то не става винаги в последстие се оказва за добро. И сега си имам правило- едно нещо не стане ли до 3 пъти спирам да напъвам.
Връщана съм на този свят веднъж след като са ме отписали и още един път бях на косъм да напусна тоя свят/щур късмет/.
Без да броя това, защото от него нямаше да умра сигурно: Пресичам улица, бях около 17г. или може и по- малко не си спомням добре. На един завой съм и си блея и не виждам, че идва кола и правя крачка да пресичам. Гумата буквално щеше да ми мине през крака. И в този момент залитам назад, ама с усещането че някой ме блъска в гърдите и от това залитам назад. И колата си зави. Просто гумата мина покрай другия ми крак. Не го разказах на никого, защото сигурно нямаше да ми повярват.
Съдбата ми дава знаци за добро и ме пази, обачеее, ако сгафя някъде яко ми се връща на момента, празно няма.
Сигурно всеки си има "Ангел -пазител", защото аз си живея обикновен живот например. Идея нямам защо е трябвало да оживявам.
Може да трябва да се научим нещо, което не търпи отлагане за друг живот. И това е възможно. :blink: Да не сме си научили каквото трябва и сега: "няма не искам".

:blink:
А другите от форума имате ли мистериозни случки ? И кои планети и аспекти говорят за мистерии ?