Да, такива скрити реклами знам, че са използвали и навремето от Кока-Кола. След това са били забранени в Америка. Уж. Кой знае?!
Иначе, както каза Лили, това изказване е малко несериозно. Обаче аз разбирам защо е направено. Човек в отчаянието си понякога е склонен да вижда и то впоследствие някакви знаци и сякаш му става по-леко, като отдаде всичко това и удави мъката си в някакви злощастни обстоятелства и проклятия. Това е напълно обяснимо и нормално според мен. Дори и това, както когато се успокояваме и примиряваме, че всичко е съдба. Защото търсим оправдание. Нужно ни е. Трябва ни нещо да се хванем като сламка, като причина, че се е случило нещастието. Често наистина си затваряме очите за истинските причини, както е в случая - "да караш пил". Знаем, че не може винаги да ни се разминава, но всеки път си казваме, че ще е за последно. И в един момент идва удара. Тогава сядаме мислим, съжаляваме и си понасяме наказанието. Ама е по-лесно, когато тъжим, да си кажем, така е било писано /което си е вярно разбира се/ или пък застигна ме проклятието на някого, черната магия на еди кой си. Човешко е.