Здравей Гост

И кво ся?

• 78 Отговора
  • 11335 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
И кво ся?
« -: Януари 14, 2008, 06:25:39 pm »
Няма да се занимаваме с конкретни карти, няма да отговаряме на конкретни въпроси, ще си висим в измеренията на високата теория и ще си бъркаме в носовете поединично?  :(  

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #1 -: Януари 14, 2008, 06:32:12 pm »
Това е новата астрологична реалност, както каза една колежка в друг подобен сайт  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #2 -: Януари 14, 2008, 06:57:05 pm »
Квото сам си направиш, и господ нема ти го направи.

*

AH

• 2201
И кво ся?
« Отговор #3 -: Януари 14, 2008, 07:13:33 pm »
ама що?
аз да не съм пропуснала нещо покрай празниците?

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #4 -: Януари 14, 2008, 08:17:05 pm »
Ааааа, Ан се появи.  :P
Липсваше ми.  :(

Нищо не си пропуснала, форума жми, я пусне някой по нещо веднъж на два-три дена, я не.
И после пак скукаааа.

И е затова си мисля, че навремето кипяха тия форуми, щото влезне някое случайно прелитащо, пита невинно ще се омъжи ли за еди си кой, и се почне разговор.
А сега и да влезе нещо случайно с въпрос, му се бие шамар да иде и да си плати при професионалните астролози.
И скукааааа.

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #5 -: Януари 14, 2008, 08:22:28 pm »
Мнението си по въпроса за слабата активност вече казах.
Разбирам, че за интереса на потребителите допринасят дискусиите по актуални теми. Но считам, че всеки от пишещите тук е достатъчно зрял и отговорен човек, за да може сам да прояви елементарна инициатива. А не да чакат всички да им се сервират теми наготово. С което, разбира се, по никакъв начин не бих искала да обидя никой от редовно пишещите тук. Нямам нито физическата възможност, нито достатъчно свободно време да бълвам непрекъснато все нови и нови статии. За да се мятат те после из целия нет без дори да се спомене откъде са "взети". Не че това е причината за сегашното status quo. А и Музата напоследък нещо ме изостави сякаш  :D

Пак ще повторя, необходимото условие да се поддържа клубът "жив" е личната инициатива на посещаващите го, а не само на хората, стоящи в основата на създаването му. Това е мнооого важно условие, което незнайно защо се пренебрегва и всеки очаква нещо от другия.
Нямам нищо против да обсъждаме и личните си хороскопи в рамките на това, което публичността позволява. Нито съм човекът, който взема решения относно това какъв да бъде този клуб. Но все пак не ми се ще форумът да се превърне в бабешка седянка, където всеки непрекъснато занимава другите със своя личен хороскоп. Такива астробърборилни, както се изрази един астролог, могат да се намерят и на друго място в нета  :D

От друга страна на дневен ред идва въпросът за съотношението на чисто теоретичните и с практическа насоченост дискусии в астрологичен форум като този. Прекрасно разбирам, че с една "гола" теория астролог не се става. Примери за такива "астролози" в нета и по форумите има достатъчно  :D
Но, ще ми се пак да го кажа, участието в астрологичен форум не те прави астролог. Да, форумите са необходими за обмен на опит и впечатления, споделяне на полезна информация. Но се предполага, че преди да "проходи" в някой форум, всеки от нас е усвоил поне необходимия минимум знания, изградил е основи. А тук, във форума, вече си "ошлайфваме" уменията, утвърждаваме наученото. Форумът може да бъде и много полезен "коректив", защото предоставя широко поле за дискусии и обратна връзка.
И това, което силно го отличава от други такива, е че пишещите в него, макар и да са малко на брой, са достатъчно съзнателни и будни хора, което прави авторитарната намеса на модератори и администратори напълно излишна, защото в клуба съществуват неписани правила на комуникация и всеки сам преценява какъв "тон" ще държи в дискусиите с другарчетата  :)
Това, което много ме радва, е че в това отношение този форум няма аналог. Всеки новодошъл преценява дали и доколко се вписва и може да се интегрира в атмосферата на този клуб, което определя решението му дали да остане да пише, или само да чете, или да си тръгне.

На желаещите да дадат нов тласък на клуба предлагам да проявят повече ентусиазъм и сами да преценяват какви теми и актуални въпроси могат да бъдат обсъждани. Ако някоя тема не се намира в архивите на клуба или трябва да бъде доразвита, разгледана под друг ъгъл, всеки може да се чувства най-учтиво поканен да положи началото на дискусията.
Заповядайте  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #6 -: Януари 14, 2008, 08:24:22 pm »
Цитат
Ааааа, Ан се появи.  :P
Липсваше ми.  :(

АН, защо ни изостави?  :unsure:
Форумът вече не е същият без теб...  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
И кво ся?
« Отговор #7 -: Януари 14, 2008, 08:56:55 pm »
Бе за тона на форума ясно, ама форумо си отива.
В последните дни минавам пътьом, отдолу виси маса народ, едно съобщение няма и така всеки път.

Та ето - провокирам.
Мъцнете бе.

Е, 2012 иде, Плутон в козирог, Уран и Нептун в рецепция, светът в рецесия....

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #8 -: Януари 14, 2008, 09:09:50 pm »
Цитат
Е, 2012 иде, Плутон в козирог, Уран и Нептун в рецепция, светът в рецесия....
Ехооо, има ли мунданни астролози тук?
Защото аз не съм  :rolleyes:

Забелязах един "фин" момент по форумите :D
Всеки, който иска да си придава важност като "много напреднал" астролог, се пробва в мунданните прогнози, които впоследствие се израждат в обсъждане на светски личности :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #9 -: Януари 14, 2008, 09:13:20 pm »
Цитат
Бе за тона на форума ясно, ама форумо си отива.
В последните дни минавам пътьом, отдолу виси маса народ, едно съобщение няма и така всеки път.

Чатят, гадове  :D ей ся яхам метлата и започвам да въвеждам сатурнов ред

П.С. Форумът не си "отива", а вероятно просто изживява поредната си метаморфоза. Развитието на цялата Вселена е циклично, камо ли на един мъничък форум

« Последна редакция: Януари 14, 2008, 09:26:17 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #10 -: Януари 14, 2008, 09:44:42 pm »
Цитат
А сега и да влезе нещо случайно с въпрос, му се бие шамар да иде и да си плати при професионалните астролози.

За "новата астрологична реалност" вече ти казах  :D
Времената са такива, скъпа Кайли. Всеки гони голямата пара, конкуренцията е жестока. Вече сме в Европа и няма ги вече добрите стари времена, когато не липсваха неуморни ентусиасти да отговарят на случайните минувачи. Разходи се из сайтовете и виж, че сега вече дори да си научиш Асцендента се заплаща. Изпрати SMS и промени съдбата си. ВИП оферта "изпрати SMS и получи рецепта за любовна магия". Не се гъбаркам, истина е!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

И кво ся?
« Отговор #11 -: Януари 14, 2008, 10:37:37 pm »
Цитат
Всеки новодошъл преценява дали и доколко се вписва и може да се интегрира в атмосферата на този клуб, което определя решението му дали да остане да пише, или само да чете, или да си тръгне.
Аз имам нужда от повече подфоруми, за да пускам конкретни теми. Но, това пък поражда нуждата от повече модератори. :unsure:

А ако не беше онази колежка с новата й астрореалност, нямаше да ви намеря вас.  :P  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

unicorn

И кво ся?
« Отговор #12 -: Януари 14, 2008, 11:07:17 pm »
Цитат
А и Музата напоследък нещо ме изостави сякаш  :D

Знаете ли какво прочетох току що,вместо Муза,Медуза и се замислих дали това не е действително един реалистичен вариант,обичам Медуза,обгърната от мрачния ореол на изкривена красота.Въздейства ми вдъхновяващо.

*

unicorn

И кво ся?
« Отговор #13 -: Януари 14, 2008, 11:11:26 pm »
Получи се перфектен оффтопик,за което другаде ще бъда посочена с пръстче. :D  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
И кво ся?
« Отговор #14 -: Януари 14, 2008, 11:25:41 pm »
"П.С. Форумът не си "отива", а вероятно просто изживява поредната си метаморфоза. Развитието на цялата Вселена е циклично, камо ли на един мъничък форум "

Това споменах и аз съвсем на скоро.Няма за какво да се учудваме  :)

В крайна сметка живота нито спира, нито ние.За един такъв форум просто моето мнение е,че е добре да участват повече участници с необходимите знания и най-вече лично виждане и опит,за да бъдат нещата по-активни и интересни и да търпят някакво реално развитие.
Пък иначе каквото е такова-това си е свободно пространство,всеки се вписва тогава когато му е времето,важното е да се стремим да подхождаме по творчески и свободно да изразяваме творческата си мисъл,вместо да се опираме на този или онзи източник в основна степен.За мен докато всеки не заложи на собствения си източник на разбиране и творчество и практика / проверка не мисля,че нещо тука или където и да е ще търпи някакво развитие.Активност донякъде да,но това нищо не променя.Не че промяната е задължителна,колкото че крие нови извори на мъдрост и разбиране  :)  

*

AH

• 2201
И кво ся?
« Отговор #15 -: Януари 15, 2008, 07:54:13 am »
Цитат
Аз имам нужда от повече подфоруми, за да пускам конкретни теми.
пускай си темите, където ти хареса :D
Защо те тревожи толкова реда :D, или пък някоя забележка на по-подреден човек:)- от кое в хороскопа ти идва тая грижа :D  

*

AH

• 2201
И кво ся?
« Отговор #16 -: Януари 15, 2008, 07:57:08 am »
Цитат
Ааааа, Ан се появи.  :P
Липсваше ми.  :(

Нищо не си пропуснала, форума жми, я пусне някой по нещо веднъж на два-три дена, я не.
И после пак скукаааа.

И е затова си мисля, че навремето кипяха тия форуми, щото влезне някое случайно прелитащо, пита невинно ще се омъжи ли за еди си кой, и се почне разговор.
И скукааааа.
много ретроградност на небето - на някои хора не им се говори, пък на други- обратно :D
На тия, със силна и интегрирана Сатурнова енергия, нищо не им пречи :D  

*

AH

• 2201
И кво ся?
« Отговор #17 -: Януари 15, 2008, 07:59:42 am »
Цитат
Цитат

не съм изоставила форума :)
Но аз май 9-та година все си общувам в нета - тръпката вече не е същата :D - за съжаление :D - много хубави години бяха ония около 2000-2001г из нета и клубове и форуми :)  

*

ali

• 46
    • http://
И кво ся?
« Отговор #18 -: Януари 15, 2008, 08:19:51 am »
Цитат
Цитат
Цитат

не съм изоставила форума :)
Но аз май 9-та година все си общувам в нета - тръпката вече не е същата :D - за съжаление :D - много хубави години бяха ония около 2000-2001г из нета и клубове и форуми :)
Тогава нямах компютър и съм пропуснала тази благинка....

*

Lillie

• 30532
И кво ся?
« Отговор #19 -: Януари 15, 2008, 08:47:01 am »
Цитат
Знаете ли какво прочетох току що,вместо Муза,Медуза и се замислих дали това не е действително един реалистичен вариант,обичам Медуза,обгърната от мрачния ореол на изкривена красота.Въздейства ми вдъхновяващо.
Хи хи, току-що разконспирира другия ми ник  :P  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.