Здравей Гост

ВЕНЕРА 2004-2012

• 145 Отговора
  • 33596 Прегледи
Re:ВЕНЕРА 2004-2012
« Отговор #80 -: Август 17, 2009, 02:48:37 pm »
Виж, kaily, не ме интересува кой ги прави. Който иска да ги прави. Също така ментални съждения от първа, втора степен...ти за коя се мислиш?! Най-важното е , че за тебе в нета има доказателства. Това ни е достатъчно на всички!
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #81 -: Август 17, 2009, 02:59:40 pm »
Това, че аз съм такава или онакава, изобщо не е доказателство за твоята убеденост, нали разбираш?  ;)

Впечатли ме категоричният ти изказ Повечето от тези "фризури" се правят от хора.

За да твърди някой толкова убедено нещо, явно се обляга на много твърда почва. Затова се заинтересувах. Когато ми отговори, се оказа, че тази ти толкова категорична убеденост почива единствено на съждението Изтрябвало им е на извънземните да шарят из полята.

А по повод
Най-важното е , че за тебе в нета има доказателства. Това ни е достатъчно на всички!

За мен доказателствата, които изчетох из нета, са достатъчни да ме убедят, че не се правят от хора.
Обаче аз изчетох купища инфо по въпроса, преди да си съставя мнение. А ти се базираш на личното си съждение Изтрябвало им е на извънземните да шарят из полята.

Или не съм разбрала нещо и имаш други доводи?

« Отговор #82 -: Август 17, 2009, 03:07:20 pm »
Специфичното на кръговете /ПОДЧЕРТАВАМ НА КРЪГОВЕТЕ!!!!!/, които първоначално бяха открити беше, че тревата/царевицата и или в каквито и насаждения да са правени, НЕ Е била пречупена в основата. Просто са полегнали.

*

kaily

• 5145
« Отговор #83 -: Август 17, 2009, 03:24:13 pm »
Е точно тоя довод се дава като основно доказателство, че не е възможно тия кръгове да са правени от хора.

Ти в какъв смисъл го използваш като доказателство за обратното?

И защо подчертаваш кръговете, за разлика от кое?

« Отговор #84 -: Август 17, 2009, 03:33:46 pm »
не не не не.

Казвам, че именно тези, които НЕ са пречупени са от извънземни.

А, защото повечето фигури са с пречупени стебла - е тези не са.

А кръговете се предполагаше са били следа от летателен апарат. Едва ли извънземните са правили кръговете само, за да ни покажат, че разбират от геометрия.

*

kaily

• 5145
« Отговор #85 -: Август 17, 2009, 04:17:34 pm »
Че те 95% са с непречупени стъбла.
Значи правилно е да се каже, кръговете са от неизвестен произход, възможно и от извънземни, с изключение на един малък процент, правени от шегаджии и други човеци.

А че не са от летателен апарат е видно даже от последните снимки на кръгове, които постнах.

И за какво правят кръгове извънземните, според теб? СЕГА ги правят, ти пишеш в миналото време, дебело подчертавам, че ги правят сега, тия дни.

« Отговор #86 -: Август 17, 2009, 04:33:02 pm »
И за какво правят кръгове извънземните, според теб? СЕГА ги правят, ти пишеш в миналото време, дебело подчертавам, че ги правят сега, тия дни.

Намират природата за скучна и я доукрасяват  ;D

Не знам защо се правят. Хайде мир да има! Днес Луната е Рак.

Ако искат да ни кажат, че са тук може просто да се логнат в Twittеr или Facebook.
За нула време ще си съберат милиони приятели.  ;D  ;D  ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #87 -: Август 17, 2009, 04:34:53 pm »
Ма аз не се заяждам, от известно време ме гложди тоя въпрос наистина.
Защо са избрали точно тоя начин за комуникация, а не фейсбук, както ти предложи. Или официални ТВ канали.
Искат нещо да ни предадат и това нещо е очевидно много важно за нас.

*

ga3l

« Отговор #88 -: Август 17, 2009, 04:40:35 pm »
Тука обаче въртите едни енергии, та чак пушек се дига ..  ;D   Но щом ви доставя удоволствие ..   

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #89 -: Август 17, 2009, 05:02:48 pm »
Ма аз не се заяждам, от известно време ме гложди тоя въпрос наистина.
Защо са избрали точно тоя начин за комуникация, а не фейсбук, както ти предложи. Или официални ТВ канали.
Искат нещо да ни предадат и това нещо е очевидно много важно за нас.

За кръговете някъде из "Мистика" има тема.
Помня,ако се не лъжа,че са в резултат от концентрираната мисловна енергия на хиляди спящи хора.Самите кръгове са кодирани послания от извънземни за спасението на планетата,предадени на съответните хора..

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #90 -: Август 17, 2009, 05:05:48 pm »
Има една много известна книжка на Фреди Силва " Тайни в полята".Имам я и там всичко е обяснено и научно обосновано.Няма нужда от догадки .

*

kaily

• 5145
« Отговор #91 -: Август 17, 2009, 05:10:53 pm »
Ми като я имаш, кажи с няколко изречения за какво иде реч.

« Отговор #92 -: Август 17, 2009, 09:35:44 pm »
Тук има писано по темата-

http://www.vezneva-pictograms.com/bg/books.php

Тази авторка е много интересен човек. Чела съм нейна книга и още когато имаше телевизия Канал 2001 съм гледала интервюта с нея. Много, много интересна жена!

*

ga3l

« Отговор #93 -: Август 18, 2009, 08:08:35 am »
Van Helsing, без да ми се обиждаш ама на Везнева никой не и приема тълкуванията., а на запад крайно безпардонно са я отрязали ..  Така че си направете изводите ..

« Отговор #94 -: Август 18, 2009, 09:57:58 am »
Е то PR-а изисква пари, а и кръговете са си техна територия.

*

ga3l

« Отговор #95 -: Август 18, 2009, 10:43:07 am »
В тия среди PR-а и секви други манипулации просто не вървят .. Разбира се всеки е свободен да вярва в каквото си иска ., на мен различното мнение не ми пречи и нямам желание да убеждавам никой в становището си.  ;D

« Отговор #96 -: Август 18, 2009, 10:53:15 am »
Не въпрос да се убеждаваме един друг. На събитията няма очевидци.

А относно PR-а - не е токно така, защото хората си изкарват хляба с писане на книги, даване на интервюта и тям подобни по темата.

Това, разбира се, няма нищо общо с възможността Везнева да бърка.

*

ga3l

« Отговор #97 -: Август 18, 2009, 11:17:05 am »

Ми тогава къде е въпроса?! Това, че не вярваш в нещо поради това, че нямало очевидци много слабо ме вълнува и както вече казах нямам намерение да убеждавам никой в нищо - само си споделям мнението и това е .. На който му харесва - харесва, на който не му харесва - сори ..  Немам енергия и желание да водя безсмислени спорове ..

*

kaily

• 5145
« Отговор #98 -: Август 18, 2009, 11:55:05 am »

Липсата на доказателства не е доказателство за липсата на явлението.

Значи нямам нищо против всеки да вярва, в каквото си поиска. Но да твърди убедено нещо и да не може да го докаже, е това не разбирам как става.

Житните кръгове са факт. Факт е, че няма очевидци. Факт е, че ако са дело на човешка ръка, такъв кръг трябва да се прави цяла нощ. При наличието на толкова много кръгове и никой досега не е хванал човеците, сновящи по полето, това е съмнително.
Факт е, че са се появявали във военни зони и затворени за външни посетители зони.

И точно фактът, че няма очевидци, е най-интригуващ. Защо няма?
Че ако ен на брой хора сноват във военна зона цяла нощ и никой не ги види, що за военна зона е това?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #99 -: Август 18, 2009, 12:10:13 pm »
имам спомени,че и тук в България ,някъде по Добруджа имаше подобни ПРОИЗВЕДЕНИЯ НА  ИЗКУСТВО :).
а доколкото ми е известно , на територията на Добруджа няма военни бази и обекти! ;)има такива и в лудогорието.http://news.travel.bg/news.php?newsid=1000

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците