Здравей Гост

Сатурн съвпад с ИС

• 23 Отговора
  • 6423 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Сатурн съвпад с ИС
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2013, 07:58:11 am »
Включва се Сладурката  :blink:

При мен наистина донесе поемане на отговорност за дома, тъй като съпругът ми се изнесе и върху мен падна цялата издръжка по жилището и грижите за дъщеря ми. Какво друго да кажа - сатурн стана ретрограден върху уран в 4-ти миналия февруари (май беше) - тогава беше много ужасен период, с много неприятности и нервно напрежение. Честно казано предстоящото затъмнение в съвпад с урана ми докато сатурн е още върху него никак не ме радва, не знам какво ще донесе.
Имах и проблеми със здравето (сатурн квадратира наталната си позиция в 12-ти, а е У6), песимистично съм настроена като цяло, тежък период ми е.
Вярно е това дето го пишеше в астрокома, че когато сатурн преминава през ИЦ чувстваш че нищо не си постигнал досега, аз така се чувствах. И още се чувствам така - то е и от квадратурата с наталния сатурн. Идея нямам какво ще правя от тук нататък...Положителното е, че и СЛВ минава сега през четвърти дом, помага да погледна обективно на миналото, на детството, на начина по който съм възпитавана и израснала, на отношенията вкъщи и с родителите ми. Та така.

Ако има някакви по-значими промени то ще са когато в третата декада сатурн направи опозицията с юпитер и квадратура с марс в 7ми дом, когато е бил в лъв, в моя първи дом и е активирал наталната квадратура марс-юпитер съм забременяла.

« Отговор #21 -: Октомври 04, 2013, 09:13:37 am »
Сладурке,точно за тебе си мислех,че ще е хубаво да споделиш какво се случва при теб. Браво! Малко хора го правят :blink:
  На мен Сатъра ще ми влезе в 4-ти като мине в Стрелец. Тогава ще направи и опозиция със Слънцето. При всички положения минавайки от там ,нещо ще се промени. Сатурн изисква организация , отговорност  и ред.При мен са в съвпад в натала,така че нещо ще се случи със сигурност.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Yaya

• 2265
« Отговор #22 -: Октомври 04, 2013, 12:42:31 pm »
Много мерси за отговорите! При мен квадратът на тр и натален Сатурн е във 2д точно върху Нептуна ми У5.  Но транзита в 4ти ще квадратира и АЦто
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #23 -: Октомври 05, 2013, 08:16:48 pm »
При мен транзтиен Сатурн в Скорпион премина през ИЦ - смених професията, после през Слънцето и Плутон в натала ми. В момента отмина и опозицията към наталната ми Луна в Телец в 10ти дом   - не знам дали е свързано, но имам грижи в дома - откриха лош тумор на баба ми и и предстои много голяма коремна операция, след която ще и е много тежко за нея и за нас...от вчера не мога да спра да плача :( никога не съм усещала смъртта толкова близо до моят дом, до моето семейство... :( много, много ми е тежко...