Здравейте

И аз като Aurora Borealis имам подобно положение.
Имам Сатурн в близнаци 11 дом(първият градус) в съвпад с Луна(10 дом).
11-5 дом са ми интерсептирани,а в 5ти имам нептун(опозиция на сатурн).
Някъде бях чела ,че нептун в 5ти дава осиновяване на деца.
Аз обаче си родих,също късно на 35 год(сега съм на 36

И аз съм имала много сложни връзки(големи любови) с мъже разведени или с бракове.
Но сегашният ми не е бил никога женен или развеждан.
И като си представите колко много време от съзнателният ми живот е минал под транзита на плутон през 5 ти дом(трябва да изчисля от кога е почнал,защото в момента остават около 6 градуса докато влезе в 6ти)и съм преживяла опозицията със сатурн,а след това опозиции на стелиумът ми сатурн,луна,марс и венера...
Много трансформации,болки,терзания,любов-платонична,нереална и реална.От лошо до хубаво.Имам и един аборт.Но ето че е минало....но като се върна назад,тежко е било за мен,в много отношения.
Сатурн в 11ти малко ме е изолирал от обществото.Винаги ми е било трудно с големите групи от хора и масовите събирания.Затруднявам се и вътрешна чувствам че искам да избягам и да изразявам себе си в малки групи,където ще ми се обърне повече внимание,където ще ме забележат(асцендент лъв)

Както и обичам да контактувам с по-възрастни хора,приятно ми е,сякаш те по-добре ме разбират,отколкото мои връстници(винаги е било така).
Благодаря,че ме изслушахте