Здравей Гост

транзит на плутон

• 50 Отговора
  • 10904 Прегледи
Re: транзит на плутон
« Отговор #40 -: Август 21, 2008, 08:04:12 pm »
Първо прегледах Гугъла,но там попаднах пак на нашия форум.Преди време Ан дава пояснение как се процедира с тази точка,даже е обособено като отделна тема.Изчетох я цялата.Срам,че не съм научила това в процеса на моето обучение.

*

mamma_mia

« Отговор #41 -: Август 21, 2008, 10:10:11 pm »
Здравейте :)
И аз като Aurora Borealis имам подобно положение.
Имам Сатурн в близнаци 11 дом(първият градус) в съвпад с Луна(10 дом).
11-5 дом са ми интерсептирани,а в 5ти имам нептун(опозиция на сатурн).
Някъде бях чела ,че нептун в 5ти дава осиновяване на деца.
Аз обаче си родих,също късно на 35 год(сега съм на 36 :))
И аз съм имала много сложни връзки(големи любови) с мъже разведени или с бракове.
Но сегашният ми не е бил никога женен или развеждан.
И като си представите колко много време от съзнателният ми живот е минал под транзита на плутон през 5 ти дом(трябва да изчисля от кога е почнал,защото в момента остават около 6 градуса докато влезе в 6ти)и съм преживяла опозицията със сатурн,а след това опозиции на стелиумът ми сатурн,луна,марс и венера...
Много трансформации,болки,терзания,любов-платонична,нереална и реална.От лошо до хубаво.Имам и един аборт.Но ето че е минало....но като се върна назад,тежко е било за мен,в много отношения.
Сатурн в 11ти малко ме е изолирал от обществото.Винаги ми е било трудно с големите групи от хора и масовите събирания.Затруднявам се и вътрешна чувствам че искам да избягам и да изразявам себе си в малки групи,където ще ми се обърне повече внимание,където ще ме забележат(асцендент лъв) ;)
Както и обичам да контактувам с по-възрастни хора,приятно ми е,сякаш те по-добре ме  разбират,отколкото мои връстници(винаги е било така).
Благодаря,че ме изслушахте :-*

*

karan

• 16
« Отговор #42 -: Септември 21, 2008, 09:39:01 am »
Здравейте на всички в този прекрасен форум.Аз съм нова.Отдавна чета и препрочитам написаното и днес  се престраших да задам един въпрос.Може ли да се предскаже как ще се развие една връзка ,без да се знае часа на раждане на втория партньор?Любовта започна ,когато транзитен Плутон беше в опозиция на натален Марс-при девойката.Марс се намира в първи радикален дом.При момчето транзитен Плутон беше в съвпад с Нептун.Предварително се извинявам,че така се намесих във форума.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #43 -: Септември 21, 2008, 07:30:14 pm »
.Може ли да се предскаже как ще се развие една връзка ,без да се знае часа на раждане на втория партньор?

http://www.astroadvice.com/love/Synastry/default.asp?ifut=1000

Тоя сайт прави доста прилични синастрии. И съм забелязала, че кофтито неща в повечето случаи се сбъдват, освен ако не работиш много упорито върху тях.
Рано или късно, понякога след години, ма избиват на повърхността.

*

karan

• 16
« Отговор #44 -: Септември 21, 2008, 10:01:30 pm »
Много ти благодаря kaily.За пръв път чувам за този сайт.Много се извинявам за въпроса,който задаох.Но хороскопа ,който разглеждам страшно много ме интересува.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #45 -: Октомври 08, 2008, 10:55:39 pm »
Транзитния Сатурн през ИЦ-то го преживях,но гледам,че тр.Плутончо се е запътил към десцендента..Има още някоя годинка дотогава... ;D
В края на ноември влиза в седми,където по това време тр. Венера и Юпитер правят съвпад с натална и соларна Венера...Направо ме притеснява,защото в шести ми поразклати здравето и нервите благодарение на разни там съвпади и опозиции.. :'(
Някой има ли опит с тр. Плутон  в седми??

*

Nebesna

« Отговор #46 -: Октомври 08, 2008, 11:17:12 pm »
Властни, силни и волеви партньори. При негативни аспекти, възможни са манипулации. Транформация на брачните и партньорските взаимоотношения.

*

karan

• 16
« Отговор #47 -: Октомври 09, 2008, 06:00:24 am »
Може ли някой да ми отговори -при ретро Плутон опозиция на натален Марс в първи дом,започване на нова връзка,която обаче продължи само два месеца.Сега ,когато Плутон е прав може ли тази връзка да се възобнови?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Октомври 09, 2008, 08:12:59 am »
Сега ,когато Плутон е прав може ли тази връзка да се възобнови?

Питаш това по ретро Меркурий?  ::)
Зависи каква е била връзката. И при какъв планетен цикъл е започнала. Това би трябвало да бъде отразено по някакъв начин и в комбина на двойката.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

karan

• 16
« Отговор #49 -: Октомври 09, 2008, 03:13:50 pm »
Благодаря Ви много,че обърнахте внимание на въпроса ми-този хороскоп ми е много важен ,но понеже много не разбирам от планетни цикли и не му знам часа на раждане не мога да направя комбин,а и още се уча и не разбирам много.Ще бъда много благодарна за всяка помощ -много ме вълнува как ще се развие тази връзка.Наблюдавах,че връзката започна при ретро Сатурн,който беше в съвпад с нейния ЮСВ и неговото Слънце, а ретро Плутон беше в съвпад с неговия Нептун.Мислите ли ,че тази връзка е кармична?Неговият СЛВ е в съвпад с нейната Венера в 12 дом,а ЮСВ в съвпад с Плутон в скорпион.

*

holanda

« Отговор #50 -: Декември 31, 2008, 05:15:50 pm »
 мале,мале,кво ще правим сега-марс е в точен съвпад с IC,следван от плутон и лилит....еми,писна ми вече! >:( :'(