Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122238 Прегледи
Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #480 -: Февруари 22, 2010, 10:26:25 pm »
Истинското ми име е Лилия.
Лилия но трябваше да ми пишеш и бащиното и фамилното,както всички ми ги пишат. Тук във форума не знам дали ми ги пишете истинските си имена,много добре знам,че може да не ми ги пишете истинските си имена,но все пак,отгоре знаят за кого става въпрос.
Но ми каза моят духовен учител Иеова добре хайде да не протакаме и ето отговора:
Видях в началото че ти писах в темата,но ми каза и още освен тези,които ти писах по-рано чрез моят духовен учител Иеова -
била си освен в Германия и в Унгария също така и също си била принцеса,но в Германия по-рано от Унгария,в Унгария по-късно. В Холандия си била учителка и си била също така в по-древно време - при келтите /с твой бивш приятел заедно - това вече ако искаш ми пиши на имейла/,келти е имало и в холандски земи,затова в подсъзнанието ти е останало като запис носталгията ти към Холандия в настоящия живот.В Уелс си била жена на владетел също така. Освен жена на богаташ ,В Египет, била си и в по-древно време фараонка и древноегипетска богиня в още по-древно време. В Хърватия си била жена на майстор резбар и бедни сте били тогава,също и пак  жена на цар пак в древно време.
В Румъния си била аптекарка,в Украйна продавачка на магазин и по - древно време княгиня. В Украйна са ограбили магазина и затова си намразила математиката и счетоводс
твото в настоящия си живот,това ти е останало като запис в подсъзнанието от миналия ти живот тогава. В Ейре когато си работила като счетоводителка в банката също са ограбили банката и този случай също ти е останало като запис в подсъзнанието. В Дания и Швеция танцьорка в ресторант ми писа. В Малта бедна и си работела като слугиня в богаташка къща. В Унгария си била още певица от тия бедните,които са пътували по пътищата с каруци,нали в миналото е имало и такива певици и артисти. И си била и бедна испанка.

« Отговор #481 -: Февруари 22, 2010, 10:32:55 pm »
marushka, не искам да бъда нахален, но съм много любопитен да разбера за миналите си животи.
Веселине ето моят отговор чрез моят духовен учител Иеова и твоите превъплъщения -
Бил си римски император и римски художник в друго време,испански певец и шведски спортист,от викингите си бил беден,от нордическите богове си бил, и скандинавски крал,бил си и италиански философ в друго време от римски император и от друго време и от римския художник.  И римски светец си бил също така в съвсем друго време пак. Затова обичаш в настоящето всички загадъчно и неразгадано,защото си бил и римски философ и римски светец в друго време и древногръцки философ също така в съвсем друго време пак. Ако искаш повече превъплъщения да ти пиша пиши ми и някой интересен сън също така.

*

Veselin

« Отговор #482 -: Февруари 23, 2010, 10:34:18 am »
marushka, не искам да бъда нахален, но съм много любопитен да разбера за миналите си животи.
Веселине ето моят отговор чрез моят духовен учител Иеова и твоите превъплъщения -
Бил си римски император и римски художник в друго време,испански певец и шведски спортист,от викингите си бил беден,от нордическите богове си бил, и скандинавски крал,бил си и италиански философ в друго време от римски император и от друго време и от римския художник.  И римски светец си бил също така в съвсем друго време пак. Затова обичаш в настоящето всички загадъчно и неразгадано,защото си бил и римски философ и римски светец в друго време и древногръцки философ също така в съвсем друго време пак. Ако искаш повече превъплъщения да ти пиша пиши ми и някой интересен сън също така.
Благодаря ти много, Марушке!  :25:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #483 -: Февруари 23, 2010, 11:27:28 am »
Хипатия е родена в 370 г. в гр.Александрия,Египет. Починала в 415 г. пак в Александрия.

Това го знам,под дата се има предвид не годината само,а деня и месеца.Хайде разбери коя е точната дата,после аз ще я видя астрологически и ще видим до колко пасва.А, и ако можеш вземи и часа на раждане.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #484 -: Февруари 25, 2010, 09:07:09 am »
сега тука ще ви пусна една бомба  ;D

та всъщност минали животи НЕ СЪЩЕСТВУВАТ  :tongue2:

ако изходим от концепцията за едновременните инкарнации и фактора време, а и някои наши сънища, визии и т.н. словосъчетанието МИНАЛИ ЖИВОТИ отпада категорично  ;D ;D ;D

начи първо: едновремнните инкарнации са раждания на Висшият ни Аз едновременно само, че в различни честотни пояси /честотни от гледна точка на времето/. с една дума В МОМЕНТА освен вас, едновременно с вас на тази планета има още един Бог знае колко ваши същности в други времеви честоти, а защо не и в нашата  ;)

второ: времето не е линейно!!! то е линейно само на тази планета, до навършване на "пълнолетие" или малко по грубичко ама до 2012  ;D тогава ще падне пердето от това временно измерване на времето като линейно... има една теория, много хубава между другото:
По-бързо течащото време е характерно за по-ниско равнище на вибрация и обратно. Във високочестотните светове с високи скорости, близки до скоростта на светлината, е характерно бавното или почти спрялото време. Така Бог вероятно "съществува" в безвремието, защото неговата вибрация е неуловимо висока.

как си обяснявате вие, че понякога сънувате тази или онази ваша същност. ся не говоря за психиатрите щото техните теории са постни и глупави... поради едновременноста на инкарнациите и едновременноста на времето ние затова не помним миналите си животи! няма как да ги помним, след като ги живеем сега - всичките!

сънуваме тази или онази наша същност, защото Висшият ни Аз допуска това да стане за да ни даде малка нишка, за която да се хванем - на всекиго според инкарнацията  ;)

та така де... аз да си кажа новите открития  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #485 -: Февруари 25, 2010, 09:53:07 am »
Еее, Вещичке, може ли да си толкова жестока?!!  :o Ами сега Марушка къде ще си търси работа?  :unsure: :P

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #486 -: Февруари 25, 2010, 10:02:45 am »
Еее, Вещичке, може ли да си толкова жестока?!!  :o Ами сега Марушка къде ще си търси работа?  :unsure: :P

ако питаш мен Марушка да вземе да му тегли един пердах на тоо астрален дух дето си е намерил залъгалка и да го прати да пасе някъде зелена сочна астрална тревица  :57:

ако тва същество е Висш Духовен Учител то:

1. щеше да обясни на човека с когото се свързва кой е в действителност и защо се свързва с нея.
2. това не е Висшият и Аз както могат да си помислят някои, защото Висшият ни АЗ не разговаря така с нас.
3. астрала е пълен с всякакви същности, които се чудят с кого да си начешат крастата и се представят за велики учители - дръжки и глупости на търкалета!
4. ако беше Велик Духовен Учител той щеше да се занимава само с Марушка и да я учи на някои неща, защото е ясно че тя самата не е запозната с тях.

и това са само малка част от нещата... е сега Веско, като ги четеш ти кво си мислиш а  :tongue2: 

*

Veselin

« Отговор #487 -: Февруари 25, 2010, 10:14:32 am »
и това са само малка част от нещата... е сега Веско, като ги четеш ти кво си мислиш а  :tongue2:  
Да вземем да пратим Марушка за зелен астрален хайверец.  :97:

Абе много ми е бил странен начинът, по който Марушка познава за миналите ни животи и особено данните, които иска. Да искаше поне ЕГН-та ни, тогава по-реално щеше да ми се струва.  :wink2:
« Последна редакция: Февруари 25, 2010, 10:30:22 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #488 -: Февруари 25, 2010, 10:25:16 am »
виж сега, Марушка е човек, който вярва в тези неща и нито аз, нито ти, нито който и да е било друг има право да я съди - това си е нейният начин на живот. но по същата логика и ние си имаме право да вярваме в нещо или не. още повече, че повечето от нас тук не са зациклили само в едно нещо, а се развиваме в много и различни посоки и затова имаме много по-мащабен поглед върху картинката...

как да го река по друг начин без да се обиди някой  :-\ :unsure: :-[   значи ти или някой друг виждал ли е начетен и много знаещ човек свързан с някъв "духовен учител от астрала" а  ;)  нема такъв! дори не се сещам ама и Ошо и другите там разни Просветени си нямат такава лична закрила  ;D  и що а? щото тези същности са май доста беладжийски настроени и си гледат собственият кеф...

знам, че темата е доста щекотлива, но това са фактите... аз вярвам в прераждането или по иначе казано в едновременните инкарнации, но това не са минали животи, а настоящи  :P

*

Veselin

« Отговор #489 -: Февруари 25, 2010, 10:29:49 am »
И аз не искам да съдя Марушка, нито пък да я обиждам по някакъв начин (дано не ми се разсърди за шегата  :().

Я ми обясни, Вещичке, на по просто език, като приключи животът ни тук на Земята, тогава няма ли да имаме други животи и въобще това с времето не го разбрах много много? Чувал съм, че душата може да се разделя на части и да живее по няколко живота наведнъж, ама това  :unsure: Ти наистина пусна голяма бомба.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #490 -: Февруари 25, 2010, 10:55:28 am »
охххххххх чадо мое направо ме съсипваш от въпроси, на които можеш да намериш отговорите в книгите. намери си книги и седни да почетеш - знанията наготово не са знания!

значи Висшият ти АЗ е многоизмерен - може да бъде прероден в хиляди тела с оглед да научи повече неща, чрез преживяванията. ако прочетеш Матрицата 5 ще видиш, че за момента планета за едновременни инкарнации е Земята, до настъпване края на Играта тук /което ще рече 2012/. после такава планета става друга някоя в тази галактика... като си свършиш инкарнациите тук, че то има милиони светове и планети бе човек, където да отидеш с оглед на личният ти еволюционен път. ко си са затръшкал - планетите ще стигнат за всички ни  :57:

*

Veselin

« Отговор #491 -: Февруари 25, 2010, 11:43:58 am »
до настъпване края на Играта тук /което ще рече 2012/.
Ще видим дали тогава ще настъпи края на Играта. Само се надявам, ако не съм жив дотогава, някой друг да заснеме всички интересни моменти от случващото се, за да остане и за идните поколения.  :P ;D

« Отговор #492 -: Февруари 25, 2010, 06:08:42 pm »
Вещичке не си тази,която може да каже че не съществуват минали животи. Нито аз мога да доказвам,че съществуват преражданията,нито ти,нито който и да е човешки индивид може да докаже,че или не съществуват или съществуват превъплъщенията разбрахте ли!
Това първо! Второ: то че има има и доста доказателства за това за вярата в преражданията.Ами древногръцките философи и  тяхната вяра в прераждането,ами че повече от тях вярват в прераждането. Ами катарите и богомилите,които ги изгаряха на клада римо-католическата църква,които са проповядвали прераждането,ами древноегипетската религия - за вярата й в прераждането,ами древноиндийската религия,че и сега индийците се потапят в свещената река за тях Ганг на празника за прераждането - на 14.01. Както ние се потапяме за кръщаването,така и те индийците се потапят в река Ганг за празника на прераждането - на 14.01.
Ами че,не само те,ами и индианците и древните митологии от цял свят имат вяра за прераждането. Ами самият Исус Христос също е проповядвал за прераждането.  Трето: При тях боговете няма времена и не се прераждат,но при нас на земята съществува,защото имаме минало,сегашно и бъдеще.
Пък Веселине за работа,това не ми е работата,защото аз не вземам никакви пари от тази работа разбра ли? Имам си друга работа. Хич не ми пука от вашите изказвания.

« Отговор #493 -: Февруари 25, 2010, 06:09:25 pm »
Хипатия е родена в 370 г. в гр.Александрия,Египет. Починала в 415 г. пак в Александрия.

Това го знам,под дата се има предвид не годината само,а деня и месеца.Хайде разбери коя е точната дата,после аз ще я видя астрологически и ще видим до колко пасва.А, и ако можеш вземи и часа на раждане.
Пък Синухе моят духовен учител Иеова не е астролог,за да ми каже тези неща.

*

Vision

• 3523
« Отговор #494 -: Февруари 25, 2010, 06:16:19 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 06:56:01 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #495 -: Февруари 25, 2010, 06:35:51 pm »
Вижън стига бре - ти пък хахахаааааааа... това е невъзможно. аре ся да се преродиш има нема къде 1000 пъти, ма повече едва ли  :P

Марушке, никъде не твърдя, че прераждане няма. просто от определена гледна точка дефиницията е друга. ако изходим от факта, че човек се инкарнира едновременно в много тела, но в различни времеви пояси и се абстрахираме от линейното време тук на Земята за момента - то прераждане няма.
ако пък го погледнеш от гледна точка на линейното време, което проповядваме тук - то прераждане има...

просто позициите са различни и де факто проповядват едно и също нещо, но ти явно не можеш да го разбереш  ;)

и кои богове ми споменуваш  ;)  хората на тая планета са наричали бог сульо и пульо довтасал от други планети. единственият БОГ, АБСОЛЮТА едва ли е стъпвал на тази планета и няма и да стъпи това е едното нещо, а другото е, че останалите които са идвали при хората и са ги омайвали с разни знания са просто по-напреднали души, а НЕ богове. това, че са се ласкаели с думата бог си е техен проблем, ама лошото е че сега е и проблем на повечето хора  :57:

*

Vision

• 3523
« Отговор #496 -: Февруари 25, 2010, 06:40:26 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 06:56:15 pm от Vision »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #497 -: Февруари 25, 2010, 06:41:46 pm »

Пък Синухе моят духовен учител Иеова не е астролог,за да ми каже тези неща.

Марушке, ако беше Висш Духовен Учител за какъвто се представя щеше да знае - вярвай ми!!!  при условие, че аз съм получавала час на раждане на мой близък, от мой приятел който пък го е получил от Висшият си АЗ на сън - това ЗНАЧИ ЧЕ СЕ ЗНАЯТ ТЕЗИ НЕЩА!!! и часът си е верен и си работи  :P  

и още нещо - астрологията е най-малкото нещо дето го знае един дух  :blink:  ама това край теб, кой знае какво е...  :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #498 -: Февруари 25, 2010, 06:42:48 pm »
Вижън стига бре - ти пък хахахаааааааа... това е невъзможно. аре ся да се преродиш има нема къде 1000 пъти, ма повече едва ли  :P

жалко все пак..нямаше да е лошо да се докаже нещо такова..да видиш как доста хора щяха да започнат да се грижат за другия като за себе си :)
и да си помагат.

брееееееееее аз че съм наивен идиот си го знам, ама и ти натам залиташ моме - осъзнай се  ;D ;D ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #499 -: Февруари 25, 2010, 06:48:24 pm »
.
« Последна редакция: Юни 10, 2011, 06:23:46 pm от Vision »