Вещичке не си тази,която може да каже че не съществуват минали животи. Нито аз мога да доказвам,че съществуват преражданията,нито ти,нито който и да е човешки индивид може да докаже,че или не съществуват или съществуват превъплъщенията разбрахте ли!
Това първо! Второ: то че има има и доста доказателства за това за вярата в преражданията.Ами древногръцките философи и тяхната вяра в прераждането,ами че повече от тях вярват в прераждането. Ами катарите и богомилите,които ги изгаряха на клада римо-католическата църква,които са проповядвали прераждането,ами древноегипетската религия - за вярата й в прераждането,ами древноиндийската религия,че и сега индийците се потапят в свещената река за тях Ганг на празника за прераждането - на 14.01. Както ние се потапяме за кръщаването,така и те индийците се потапят в река Ганг за празника на прераждането - на 14.01.
Ами че,не само те,ами и индианците и древните митологии от цял свят имат вяра за прераждането. Ами самият Исус Христос също е проповядвал за прераждането. Трето: При тях боговете няма времена и не се прераждат,но при нас на земята съществува,защото имаме минало,сегашно и бъдеще.
Пък Веселине за работа,това не ми е работата,защото аз не вземам никакви пари от тази работа разбра ли? Имам си друга работа. Хич не ми пука от вашите изказвания.