Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122164 Прегледи
Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #460 -: Февруари 20, 2010, 05:49:48 pm »
marushka, интересно ми е само за какво са Му любимите ни държави? Да не би те да показват някаква кармична връзка с някое от предишните ни прераждания?  :rolleyes:
Да точно те показват,защото нали знаеш не съм гледала такива филми,но имало и филми на едни археологически разкопки  примерно не знам точно къде е било да речем
Египет се срещнали двама археолози мъж и жена от различни страни и се влюбват точно на тези разкопки за пръв път се срещнали и се влюбват - този ми беше казала една приятелка,
но не му знам името кой е. Това значи те са били на това място в Египет в един от миналите си животи заедно и си припомнили този факт като запис от своя си минал живот заедно и ето защо се влюбват.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #461 -: Февруари 20, 2010, 06:10:33 pm »
Истинското ми име е Лилия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #462 -: Февруари 20, 2010, 06:31:56 pm »
Здравейте!Нов съм във форума и се регистрирах точно заради тази тема.Имам спомени от предишни животи.Имам случаи ,при среща с непознат за мен човек,виждам какви сме били с него в предишни животи.Но това се случва рядко.Имам усещането,че във форума има потребители с които сме били заедно и преди,и ако се срещнем сега или чуя гласа им ,ще мога да опиша някои събития,е не всичко ,но по важните неща.  

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #463 -: Февруари 20, 2010, 06:48:50 pm »
Имам усещането,че във форума има потребители с които сме били заедно и преди

Много ми е интересно как го разбра това като досега не си общувал с никой тук  :unsure:

И здравей между другото,добре дошъл,само да не е поредната шашма някаква  ;D

*

Veselin

« Отговор #464 -: Февруари 20, 2010, 07:30:34 pm »
И според мене тук става нещо странно. Как така се появихте вие двамата по едно и също време във форума?  :57:

*

Helo

« Отговор #465 -: Февруари 20, 2010, 08:09:10 pm »
Ми ний сме двама педерунгели ,бре,затва сме се заедно.Ама и ти си един глупак ,да не са сетиш.

Онго Бонго, отде ги вземаш тея емотикони?  :rolleyes:

« Отговор #466 -: Февруари 20, 2010, 08:19:32 pm »
Истинското ми име е Лилия.
  Мерси Лилия,но тук на гласност ли да публикувам отговорите или ще ми пишеш на имейла?

« Отговор #467 -: Февруари 20, 2010, 08:21:38 pm »
Здравейте!Нов съм във форума и се регистрирах точно заради тази тема.Имам спомени от предишни животи.Имам случаи ,при среща с непознат за мен човек,виждам какви сме били с него в предишни животи.Но това се случва рядко.Имам усещането,че във форума има потребители с които сме били заедно и преди,и ако се срещнем сега или чуя гласа им ,ще мога да опиша някои събития,е не всичко ,но по важните неща.  
Много интересно наистина Дани. Как така усещаш по интуиция ли или по някаква друга нагласа?

« Отговор #468 -: Февруари 20, 2010, 08:22:54 pm »
И на мене тоже ми се чини че е шашма туй.Дани ти да не си преродения Едгар Кейси ,бе ,хахаха..Много станахте пророците нещо в последно време.Аз вярвам само на Марушка и на никой друг,разбираш ли.Добре си дошла Дани,ела ма хвани...за предишното прераждане.Ако искаш,нали,да се до дясната алея с цветя.Чакам те да дойдеш.
  Благодаря ти Манчо,че вярваш само на мен,много ти благодаря. ;D ;D ;D

« Отговор #469 -: Февруари 20, 2010, 08:24:40 pm »
И според мене тук става нещо странно. Как така се появихте вие двамата по едно и също време във форума?  :57:
Наистина странно Веселине,че заедно се появиха в едно и също време.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #470 -: Февруари 20, 2010, 09:13:27 pm »
Мерси Лилия,но тук на гласност ли да публикувам отговорите или ще ми пишеш на имейла?

Ако става въпрос за минали животи, защо пък да не е тук. Нямам какво да крия.  :blink:

Беше ми интересно да чуя мнението ти, защото аз самата имам видения, които се сбъдват едно към едно. През изминалата година се зачестиха, както и сега. Засягат обаче мен самата, близките ми и хората, с които съм емоционално обвързана. В глобален план не виждам нищо, нямам такива предчувствия.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #471 -: Февруари 21, 2010, 07:46:35 am »
marushka, моля те, напиши и за мен тук във форума! Все си мисля, че в предишни животи съм бил човек, който не е зачитал другите хора и сега в този живот трябва да се науча на смирение и на саможертва в полза на другите.

« Отговор #472 -: Февруари 21, 2010, 02:13:22 pm »

Ако става въпрос за минали животи, защо пък да не е тук. Нямам какво да крия.  :blink:

Беше ми интересно да чуя мнението ти, защото аз самата имам видения, които се сбъдват едно към едно. През изминалата година се зачестиха, както и сега. Засягат обаче мен самата, близките ми и хората, с които съм емоционално обвързана. В глобален план не виждам нищо, нямам такива предчувствия.
Добре щом си съгласна тук ще ги напиша.

« Отговор #473 -: Февруари 21, 2010, 02:14:03 pm »
marushka, моля те, напиши и за мен тук във форума! Все си мисля, че в предишни животи съм бил човек, който не е зачитал другите хора и сега в този живот трябва да се науча на смирение и на саможертва в полза на другите.
Добре Веселине и на теб тук ще ги напиша също така,щом така искаш.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #474 -: Февруари 22, 2010, 12:49:12 pm »
Даже за мойте превъплъщения още не съм си свършила. За Хипатия не бях вярвала,защото в настоящия живот мразех математиката,но като ми обясни моят духовен учител Иеова защо мразя математиката от онова време разбрах много добре смисъла и повярвах,че съм била и др.гр.учен в Александрийската библиотека. А той ми обясни,че мразя математиката защото по онова време са я рязали с керемида парче по парче тялото й  и след това са изгорили тялото й на клада заради истината за това,че проповядвала прераждането /в момента тогава е работила в библиотеката като математик и затова заради трудната смърт която съм преживявала тогава затова мразя математиката в настоящия живот - този факт ми е останал в подсъзнанието като запис и затова я мразя математиката,пък имах мечта да работя като библиотекарка. Тъй че обяснението има смисъл.

Марушке хайде сега след като си била Хипатия,да ни кажеш кога точно е била родена тя за да и направим картата?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #475 -: Февруари 22, 2010, 05:56:53 pm »
Marushka, има ли някакви новини от YHVH?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #476 -: Февруари 22, 2010, 07:50:41 pm »
marushka, не искам да бъда нахален, но съм много любопитен да разбера за миналите си животи.

« Отговор #477 -: Февруари 22, 2010, 09:48:39 pm »
Даже за мойте превъплъщения още не съм си свършила. За Хипатия не бях вярвала,защото в настоящия живот мразех математиката,но като ми обясни моят духовен учител Иеова защо мразя математиката от онова време разбрах много добре смисъла и повярвах,че съм била и др.гр.учен в Александрийската библиотека. А той ми обясни,че мразя математиката защото по онова време са я рязали с керемида парче по парче тялото й  и след това са изгорили тялото й на клада заради истината за това,че проповядвала прераждането /в момента тогава е работила в библиотеката като математик и затова заради трудната смърт която съм преживявала тогава затова мразя математиката в настоящия живот - този факт ми е останал в подсъзнанието като запис и затова я мразя математиката,пък имах мечта да работя като библиотекарка. Тъй че обяснението има смисъл. 

Марушке хайде сега след като си била Хипатия,да ни кажеш кога точно е била родена тя за да и направим картата?  ;D

« Отговор #478 -: Февруари 22, 2010, 09:51:17 pm »
Хипатия е родена в 370 г. в гр.Александрия,Египет. Починала в 415 г. пак в Александрия.
Убита от фанатазирани християни по заповед на епископ Кирил Александрийски. И точно затова съм мразела математиката защото съм била убита по много жесток начин.

« Отговор #479 -: Февруари 22, 2010, 10:03:17 pm »
Марушке,моля  да попиташ Учителя Иеова дали той нсе е раждал на земята като човек някога,защото имам чувството че съм го срещал в предишни животи.Ако може да каже нещо за преражданията ми на други планети във Вселената.Благодаря предварително.
Не може да си го срещал в предишни животи,защото те висшите космически духовни сили не се прераждат никога. Христо ето ти някои имена за твоите превъплъщения:
Хосе де Сан Мартин /1778-1850/ национален герой на Аржентина,водач на войните за независимостта. Трябва да ми съобщиш само рожденната си година точните месец и ден не трябват само кога си роден за да ти пиша и последното ти прераждане ако искаш де . Бил си още английския крал Алфред Велики /871-900г./Модифицирал правото. Подпомагал образованието и изкуствата. Самият той бил учен и превеждал книги от латински на англосаксонски. Укрепвал кралството си,създава и кораби,бил бащата на английския военноморски флот. Ще продължа да го питам за още имена ако искаш де. Но Христофор Колумб не си бил.