Затова ви казах, че като ми каза за Волен Сидеров
че бил Хитлер и като видях автобиографиите в Интернет направи съпоставката и видях че имат много общи неща.
Толерантен и търпелив човек съм, Марушка, но тук просто не мога да се сдържа.
Първо да подчертая, че от политика не се интересувам. Преди време, случайно попаднах на интервю на Волен Сидеров по телевизията. Отминах канала и пак се върнах, когато се върнах разбрах защо. Зад него имаше портрет на Васил Левски и ме порази приликата - чертите, овала на лицето, излъчването, между тях двамата. Ракурсът беше същия, светлината подчертаваше таиз прилика, далеч съм от мисълта, че този ракурс е бил случаен. Аз съм стоматолог и съм свикнала да забелязвам детайлите. Занимавам се с фотография, което още повече ми помага в това отношение. Не съм човек, който лесно се манипулира и поддава на зрителни илюзии. Но прилика има и тя е поразителна - поне по отношение на този портрет на Левски, който всички добре познаваме.

И това твое мнение, Марушка, аз намирам за абсурдно. Не се сърди. Но сравняваш един масов убиец с единствения политик, който иска да запази нещо българско в България. Слагаш клеймо на човек, който с нищо не го е заслужил - поне до момента.
Извинявам се, че политизирам тази тема.