Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122393 Прегледи
« Отговор #200 -: Май 14, 2008, 11:53:29 pm »
Утре ще видя моята Библия от кое издателство е и ще ти съобщя допълнително утре вечер, защото ми е на работното място и като си почивам разговаряме с духовния ми учител по нея също така и имам много интересни разговори по нея.
Аз въпреки всичко си му вярвам на моя духовен учител защото вярвам , че е от добрите богове, защото никога не нахалства да се натрапва да се свързва с мен, няма пак да повтарям де едно и също. Писала съм преди. Като свърша с Библията ще започна с Корана и после ще правя ще струвам но ще намеря и индийски древни свещени книги и по тях ще пишем. А доколкото знам на Ванга и е забранено да приказват по Библията.

« Отговор #201 -: Май 14, 2008, 11:55:56 pm »
Зъболекар забравих да се обърна с името ти Зъболекар или Арана приятни сънища ти пожелавам въпреки всичко не ти се сърдя за нищо. Това е лоша човешка черта сръднята и омразата никой не мразя въпреки че ми направи гаф утре вечер ще ти отговоря за Библията. Приятни сънища и лека нощ. С уважение Марушка

« Отговор #202 -: Май 15, 2008, 03:53:37 pm »
Цитат
Затова ви казах, че като ми каза за Волен Сидеров
че бил Хитлер и като видях автобиографиите в Интернет направи съпоставката и видях че имат много общи неща.
Толерантен и търпелив човек съм, Марушка, но тук просто не мога да се сдържа.

Първо да подчертая, че от политика не се интересувам. Преди време, случайно попаднах на интервю на Волен Сидеров по телевизията. Отминах канала и пак се върнах, когато се върнах разбрах защо. Зад него имаше портрет на Васил Левски и ме порази приликата - чертите, овала на лицето, излъчването, между тях двамата.  Ракурсът беше същия, светлината подчертаваше таиз прилика, далеч съм от мисълта, че този ракурс е бил случаен. Аз съм стоматолог и съм свикнала да забелязвам детайлите. Занимавам се с фотография, което още повече ми помага в това отношение. Не съм човек, който лесно се манипулира и поддава на зрителни илюзии. Но прилика има и тя е поразителна - поне по отношение на този портрет на Левски, който всички добре познаваме.

И това твое мнение, Марушка, аз намирам за абсурдно. Не се сърди. Но сравняваш един масов убиец с единствения политик, който иска да запази нещо българско в България. Слагаш клеймо на човек, който с нищо не го е заслужил - поне до момента.

Извинявам се, че политизирам тази тема.  

« Отговор #203 -: Май 15, 2008, 08:47:38 pm »
Цитат
Толерантен и търпелив човек съм, Марушка, но тук просто не мога да се сдържа.

Не се сърди. Но сравняваш един масов убиец с единствения политик, който иска да запази нещо българско в България.
 :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:  :unsure:

Maggee, позволявам си да проявя нетолерантност към теб, но би трябвало да различаваш шизофренните изказвания на посочения български политик от патриотизма. Това е един неуспял журналист с богат опит в тирадите. Манипулацията на масите не е ракетна наука. Доста хора го умеят.

Съжалявам за спама, но доста мислих дали да си кажа мнение. Просто не можах да остана безразлична.

...аааа...между другото - верно имало извънземни, според астронома на Ватикана. Накъде върви царквата, другарки и другари?! Тя първо призна, че Земята се върти, сега извънземните. Идва ред на дядо Коледа.  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #204 -: Май 15, 2008, 09:11:57 pm »
Цитат
Maggee, позволявам си да проявя нетолерантност към теб, но би трябвало да различаваш шизофренните изказвания на посочения български политик от патриотизма. Това е един неуспял журналист с богат опит в тирадите. Манипулацията на масите не е ракетна наука. Доста хора го умеят.

Съжалявам за спама, но доста мислих дали да си кажа мнение. Просто не можах да остана безразлична.
Приемам мнението ти. Той е просто човек. Всъщност, какъв е един мъж можем да разберем по жената, която стои до него.. а неговата е достойна жена. Но това няма значение.

Но че е прероден Хитлер... позволявам си да не повярвам на Марушка тук.  

« Отговор #205 -: Май 15, 2008, 10:06:20 pm »

С голямо извинение на всички ,но не се стърпявам да побеседвам върху "приликата " на Волен Сидеров  с Васил Левски .

maggee,  :D  къде я видя тая прилика бе мило :blink:  :huh:  :blink:
За прилика не съм сигурен  дали ще се отрие ,но така ме развесели ,че направо те обичам .
Честно да си кажа, аз намирам лека прилика между тях двамата единствено в прическата  :D

А сега да ви покажа кое ме разведри толкова много . Като тръгнах да търся портрет на Волен Сидеров на който да открия предполагаемата прилика,налетях на един сайт и на тези направо знаменити изображения :D  :D  :D

« Последна редакция: Май 15, 2008, 10:51:32 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #206 -: Май 15, 2008, 10:21:54 pm »
Цитат
Утре ще видя моята Библия от кое издателство е и ще ти съобщя допълнително утре вечер, защото ми е на работното място и като си почивам разговаряме с духовния ми учител по нея също така и имам много интересни разговори по нея.

Открих от кой превод е ,от протестантската Библия от 1940 г, но ще те помоля да провериш от коя година ти е изданието .

« Отговор #207 -: Май 15, 2008, 11:41:51 pm »
Зъболекар  ето отговора ми за Библията - на 1 стр. пише БИБЛИЯ ИЛИ СВЕЩЕНОТО ПИСАНИЕ НА СТАРИЯ И НОВИЯ ЗАВЕТ - ВЯРНО И ТОЧНО ПРЕВЕДЕНА ОТ ОРИГИНАЛА - 1924 - на 2 стр. отзад пише РЕВИЗИРАНО ИЗДАНИЕ И НАЙ ДОЛУ -
СОФИЯ - ПРИДВОРНА ПЕЧАТНИЦА - 1924 Г. има и малко кръстче на първата страница,тъй че съвсем християнска БИБЛИЯ си е и мойта БИБЛИЯ.
А за Волен Сидеров и Левски абсолютно никаква прилика аз пък не виждам както казва Макее.  А пък и да си приличат в лицето днес от миналите животи не се приличаме със същите лица. Примерно аз не виждам прилика между мен и Елена Блаватская, но някои колежки и мъжа ми виждат прилика между мен и нея. Но Макее ти прочете ли автобиографиите на двамата Сидеров и Хитлер и направи съпоставката и тогава ще разбереш , че неправилно се изказваш за приликата между Левски и Хитлер.  

« Отговор #208 -: Май 15, 2008, 11:47:49 pm »
Макее аз също харесвам донякъде Волен Сидеров примерно за запазването на българското в България и за това, да не се продават български земи на чужденци защото моя духовен учител Иеова в обръщението си към политиците ми беше заявил тези думи да не продаваме земите си на чужденци, защото ще дойде време и те ще ви изтикат от родните ви места и вие ще се скитате немили - недраги по света. Не искам да го сравнявам аз той духовния ми учител ми каза, че Сидеров носи душата на Хитлер. С уважение Марушка

« Отговор #209 -: Май 16, 2008, 12:15:49 am »
Забравих да пиша, че и във в-к 24 часа форума по Интернет също го сравняват Сидеров с Хитлер, тъй че не съм единствената чрез моя духовен учител Иеова
да го сравняваме с най-масовия убиец. Това не значи, че като го сравняваме с него че го оприличаване на такъв и в настоящия живот. Далеч съм от тази мисъл,
даже съобщих, че донякъде и го харесвам като политик. С уважение Марушка

*

Lillie

• 30532
« Отговор #210 -: Май 16, 2008, 09:56:35 am »
Леле, голяма веселба е станала тук  :D

Зъболекар, картинката с Путин и Буш е голям "шедьовър"... просто нямам думи  :lol:  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #211 -: Май 16, 2008, 12:41:36 pm »
Цитат
Зъболекар  ето отговора ми за Библията - на 1 стр. пише БИБЛИЯ ИЛИ СВЕЩЕНОТО ПИСАНИЕ НА СТАРИЯ И НОВИЯ ЗАВЕТ - ВЯРНО И ТОЧНО ПРЕВЕДЕНА ОТ ОРИГИНАЛА - 1924 - на 2 стр. отзад пише РЕВИЗИРАНО ИЗДАНИЕ И НАЙ ДОЛУ -
СОФИЯ - ПРИДВОРНА ПЕЧАТНИЦА - 1924 Г. има и малко кръстче на първата страница,тъй че съвсем християнска БИБЛИЯ си е и мойта БИБЛИЯ.

Марушка ,християнството има различни течения  :D
-Православие ,католицизъм ,протестанти........ и няма никакъв спор ,че библията ти е християнска :D
Колкото до превода на Библията от 1924г той отново е протестантски и за него е известно ,че е единствено той е правен от български протестанти за български протестанти.
« Последна редакция: Май 16, 2008, 12:55:07 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

« Отговор #212 -: Май 16, 2008, 12:42:32 pm »
Цитат
Леле, голяма веселба е станала тук  :D

Зъболекар, картинката с Путин и Буш е голям "шедьовър"... просто нямам думи  :lol:
А Първанов, видя ли го какво е ангелче :D  

« Отговор #213 -: Май 17, 2008, 07:11:42 pm »
Зъболекар да видях Първанов  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

А сега се свързах с духовния ми учител Иеова и ми каза, че г-н Първанов е бил
Ленин, а Ленин е бил библейският Павел.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #214 -: Май 17, 2008, 07:55:07 pm »
Цитат
Ленин е бил библейският Павел.
Сериозно?  
Тогава аз сигурно съм била Юри Гагарин (загинал е на рождената ми дата).
 :)
« Последна редакция: Май 17, 2008, 07:55:34 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #215 -: Май 17, 2008, 08:19:27 pm »
Лилие моя беше грешката , да не искам информация за вашите хобита и интереси в настоящия живот. Моя духовен учител ми каза, че е трябвало да искам информа-
ция за вашите хобита и интереси в настоящия живот и за вашите любими страни и чак тогава да се впущаме в прегледи на миналите животи. Защото нали ви казах, че има такава заповед в библията да не се намираш измежду ясновидци,съногада-
тели и астролози и че бъдещето следвало от миналите животи и той моят духовен
учител все ми повтаря тази заповед за ясновидците и че те са били противни на бог т.е.на божествата.  Тъй че една колежка ми каза, че нейна позната се обадила на една от известните ясновидки , хайде няма да й кажа името й и тя не й била познала.  Тъй че те печелят за техния си джоб. Ако искаш Лилие наново да разгледам твоите минали животи като ми кажеш вече твоите хобита и интереси и твои  любими страни .  Може да ми кажеш също така и от какво те е страх и имена на твои приятели и отделно имена на твои неприятели за да видим дали сте били в минали животи. Той моят духовен учител ме порица затова че се впуснах в ясновидски твърдения. Но ако искаш вече пиши ми на емайла ми.

« Отговор #216 -: Май 17, 2008, 09:12:01 pm »
Лилие това не значи , че когато е загинал човек, веднага трябва да се прероди в друг. Душите ни са летели край Земята, може и с години , докато божествата решат в кое тяло трябва да се преродиш.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #217 -: Май 17, 2008, 10:16:27 pm »
Разбира се. Никъде не съм споменала, че е загинал през същата година, когато съм родена аз. А и беше просто шега  :)
« Последна редакция: Май 17, 2008, 10:16:42 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #218 -: Май 17, 2008, 11:15:12 pm »
Лилие аз разбрах че е шега. Много ми харесват тези хора,които се шегуват и правят майтапи, работя в мъжки колектив и разбирам уж от шеги и майтапи.
Аз свикнах с тези неща.

« Отговор #219 -: Май 24, 2008, 10:26:16 pm »
За Ленин и г-н Първанов също разгледах автобиографиите после наистина имат много общи неща. А сега г-н Първанов за някои мнения трябвало да гледаме мненията на Русия.