Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122125 Прегледи
Re: ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #280 -: Март 19, 2009, 09:37:16 pm »
Не !! Никой не се е върнал за да го дакаже. Има пренос на енергия в пространството ,даваща информация за целия живот на човека с абсолютно всички подробности.И когато човек си отиде , тя продължава да се разпространява в необятния Космос - информация за един човешки живот.Ако имаш излъчването да я достигнеш,ще я прочетеш или сама ще ти каже.
Да никой не може да го докаже алфаом, но много хора се опитват да свързват сънищата си с миналите си животи, защото Едгар Кейси великият медиум и който обяснява за прераждането казва, че и сънищата също помагат за миналите животи. И не само сънищата. А и примерно това което обичаш да правиш като хоби и интереси също помагат за знанието за миналите животи. А също така и любимите ти страни след България.

« Отговор #281 -: Март 19, 2009, 09:39:26 pm »
А знаете ли, че катарите и богомилите са вярвали в прераждането и миналите животи. Те били изгаряни на клада от католиците заради тази тяхна вяра?

*

veshti4ka

« Отговор #282 -: Март 19, 2009, 09:45:56 pm »
Исус също е проповядвал прераждането и вярата във великата сила, но в последствие и католиците, а и предполагам че и другите религии - официалните /не ги познавам затова само предполагам/ са отрекли прераждането за да могат да контролират "овцете"  >:( >:( >:(  защото ако е било проповядвано наяве прераждането католическата църква няма да имала власт върху населението. през 371 година /може и да се лъжа но това имам като спомен/ католиците официално отричат прераждането на някакъв техен събор и са започнали гоненията и убийствата  >:( :o :o  а после ще ми разправят, че църквата проповядва Божествената любов - дръжки!!! а убийствата не се броят - пфу гадост!!!  >:( >:( >:(

« Отговор #283 -: Март 26, 2009, 08:26:37 pm »
Да Весничка , уж християнството проповядва само любов, пък католиците в древността са изгаряли на клада катарите и богомилите в името на бог пак. Лошите действия провеждани от хората са повлияни от Сатана. Така ми обясни моят духовен учител Иеова. Той даже не иска да се свързва с мен , когато съм нервна и агресивна,даже трябва да не мисля за нищо друго, а само за разговорите които  водим. Ако не си прочела книгата "Талисман" от двама автора е. Много интересна книга - супер книга - за прераждането и за др.египетската религия и за масоните,за катарите и богомилите - въобще супер историческа книга е.

« Отговор #284 -: Април 16, 2009, 09:48:36 pm »
Исус също е проповядвал прераждането и вярата във великата сила, но в последствие и католиците, а и предполагам че и другите религии - официалните /не ги познавам затова само предполагам/ са отрекли прераждането за да могат да контролират "овцете"  >:( >:( >:(  защото ако е било проповядвано наяве прераждането католическата църква няма да имала власт върху населението. през 371 година /може и да се лъжа но това имам като спомен/ католиците официално отричат прераждането на някакъв техен събор и са започнали гоненията и убийствата  >:( :o :o  а после ще ми разправят, че църквата проповядва Божествената любов - дръжки!!! а убийствата не се броят - пфу гадост!!!  >:( >:( >:(
Да Вещичка и е точно така, защото когато го попитах и за тайнството на църквата един път една комшийка ме накара да го попитам моят духовен учител Иеова ми каза, че е това , че теолозите и свещените и поповете, които са учили теология са знаели, че съществувало прераждането и миналите животи, но не искали да знаем ние обикновените хора, защото да могат да властвуват върху населението.

*

malina

Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #285 -: Април 25, 2009, 10:25:09 am »
Като дете бях много сензитивна - имах странни сънища, можех да ги разграничавам от 'нормалните' и още тогава знаех, че са от друго време. 

Марушка ми сподели по мейл за някои мои въплъщения., и съм силно впечатлена, защото някои от тях съм ги сънувала  и знам, че е точно така, както тя казва. Например .,  че съм живяла в У-т ..  ???  , древен град на територията на днешна Сирия,  а много ясно си спомням, че като дете непрекъснато сънувах пустиня и замъци от този тип, които са характерни за това място.  Да не говорим, че винаги съм си мечтала да отида в Сирия.     Ех, мечти, мечти ..   :P

Ta идеята ми беше, че е без значение дали вярваме или не вярваме в минали животи ..,  според мен  е въпрос на спомени - и аз ако нямах спомени едва ли щях да вярвам ..  :P
« Последна редакция: Май 07, 2009, 03:07:50 pm от ga3l »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #286 -: Април 25, 2009, 01:05:08 pm »
Например .,  че съм живяла в Угарит ..  ???  , древен град на територията на днешна Сирия,  а много ясно си спомням, че като дете непрекъснато сънувах пустиня и замъци от този тип, които са характерни за това място. 

А имаш ли силно влияние на Кету (Южния лунен възел) в хороскопа? Замъци, разположени сред пустинна местност, са един от неговите символи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

malina

« Отговор #287 -: Април 25, 2009, 01:28:02 pm »
Цитат
А имаш ли силно влияние на Кету (Южния лунен възел) в хороскопа? Замъци, разположени сред пустинна местност, са един от неговите символи.

Ами нямам представа, Lillie - нищо не разбирам от астрология ..  :-[     Ако имаш желание може да ми погледнеш картата ..

« Отговор #288 -: Май 02, 2009, 11:29:36 pm »
Като дете бях много сензитивна - имах странни сънища, можех да ги разграничавам от 'нормалните' и още тогава знаех, че са от друго време. 

Марушка ми сподели по мейл за някои мои въплъщения., и съм силно впечатлена, защото някои от тях съм ги сънувала  и знам, че е точно така, както тя казва. Например .,  че съм живяла в Угарит ..  ???  , древен град на територията на днешна Сирия,  а много ясно си спомням, че като дете непрекъснато сънувах пустиня и замъци от този тип, които са характерни за това място.  Да не говорим, че винаги съм си мечтала да отида в Сирия.     Ех, мечти, мечти ..   :P

Ta идеята ми беше, че е без значение дали вярваме или не вярваме в минали животи ..,  според мен  е въпрос на спомени - и аз ако нямах спомени едва ли щях да вярвам ..  :P
Благодаря ти за подкрепата ти,много се радвам, че успявам чрез моят духовен учител Иеова за вярата в прераждането и миналите животи, да накарам много хора да повярват в тази вяра. Навремето много катари и богомили са вярвали в тази истина и са ги горели на клада от католическата църква заради тази истина. Също така много френски царе и крале са вярвали в прераждането, защото са извайвали по тяхна поръчка статуи на Изида и са рисували в Лувъра картини от др.египетската религия /като попитах за това моят духовен учител Иеова той ми каза, че те наистина са вярвали , че са били египетски фараони или ег.богове //А пък в днешно време Митеран също е наредил да строят ег.пирамида в центъра на Париж,значи и той вярвал в превъплъщенията/.  А в др.ег.религия има такава вяра за превъплъщенията,също така и др.индийската религия,чиито свещени техни книги са по древни и от Библията и от Корана, тъй че нека някои си приказват и претендират че Библията е най-древната книга, това не е вярно. Шумерите са също едни от най-древните племена, също така и келтите /като прочетох митологията на келтите,те също са вярвали в преражданията/. Също така и от самите римски католически папи са вярвали в превъплъщенията,самият Александър VI /Родриго Борджия/ вярвал че е бил сам Озирис др.ег.бог /като попитах моят духовен учител Иеова ми каза, че той бил синът на Озирис,
носил неговата душа/, защото е накарал да нарисуват по поръчка в спалните си в самата Ватикана картини от др.ег. религия с Изида и Озирис.

« Отговор #289 -: Май 20, 2009, 05:35:25 pm »

Марушка ми сподели по мейл за някои мои въплъщения., и съм силно впечатлена, защото някои от тях съм ги сънувала  и знам, че е точно така, както тя казва. Например .,  че съм живяла в Угарит ..  ???  , древен град на територията на днешна Сирия,  а много ясно си спомням, че като дете непрекъснато сънувах пустиня и замъци от този тип, които са характерни за това място.  Да не говорим, че винаги съм си мечтала да отида в Сирия.     Ех, мечти, мечти ..   :P

Благодаря ти за подкрепата ти,много се радвам, че успявам чрез моят духовен учител Иеова за вярата в прераждането и миналите животи, да накарам много хора да повярват в тази вяра. Навремето много катари и богомили са вярвали в тази истина и са ги горели на клада от католическата църква заради тази истина. Също така много френски царе и крале са вярвали в прераждането, защото са извайвали по тяхна поръчка статуи на Изида и са рисували в Лувъра картини от др.египетската религия /като попитах за това моят духовен учител Иеова той ми каза, че те наистина са вярвали , че са били египетски фараони или ег.богове //А пък в днешно време Митеран също е наредил да строят ег.пирамида в центъра на Париж,значи и той вярвал в превъплъщенията/.  А в др.ег.религия има такава вяра за превъплъщенията,също така и др.индийската религия,чиито свещени техни книги са по древни и от Библията и от Корана, тъй че нека някои си приказват и претендират че Библията е най-древната книга, това не е вярно. Шумерите са също едни от най-древните племена, също така и келтите /като прочетох митологията на келтите,те също са вярвали в преражданията/. Също така и от самите римски католически папи са вярвали в превъплъщенията,самият Александър VI /Родриго Борджия/ вярвал че е бил сам Озирис др.ег.бог /като попитах моят духовен учител Иеова ми каза, че той бил синът на Озирис,
носил неговата душа/, защото е накарал да нарисуват по поръчка в спалните си в самата Ватикана картини от др.ег. религия с Изида и Озирис.
продължение - Тези католици които заедно с римските си императори са гонели навремето ранните християни и жестоко са ги измъчвали - чета книгата "Жития на светиите" защо така жестоко са ги измъчвали в името на християнския бог? Защо? Ами точно затова защото те са говорели истината за прераждането и за миналите животи. Защото когато разбере обикновения човек за това няма да ходят на църква и джамия и синагога и други божии домове,защото всички сме произлезли от един източник и всички сме братя и сестри и никой народ не е над друг народ и защото особено когато разберат за първородните,които трябва да наследяват уж те само а това не е било вярно, както и свещениците /че непременно първородните трябва да наследят тях/ ако разбере обикновения човек , че не е вярно няма да им вярва повече.

« Отговор #290 -: Май 21, 2009, 05:13:34 pm »
      Вярвам, защото ако не е така целия живот губи смисъл. Когато бях малко дете 4-5 годишна имам спомен, който си мислех тогава че това ми се е случвало - Возя се с майка ми в двуетажен автобус в Лондон, цветът му беше син. Както и че съм летяла със самолет, като дете, преди да тръгна на училище, толкова ясен спомен, даже убеждавах децата че съм го преживяла. Детска му работа  :). Години след това когато вече повечето домакинства се сдобиха с телевизори, цветните и когато западното кино навлезе в телевизионните предавания - тогава забелязах в някакъв филм същия този двуетажен автобус - Лондон има такъв транспорт, но цветът му беше червен и вътрешно реагирах "ха ей на такова съм се возила, ама как ще съм се возила, като никога не съм била там."  ;D. Винаги се бъзикам с приятелките ми за това, че сигурно в минал живот съм живяла там, за това толкова лесно усвоявам английския без да си напрягам мозъчните клетки  ;D. А дълбоко като вътрешно знание си имам, че някога съм била оризарка, просто се виждам като селянка забола краката в оризище някъде в далечния Изток. А сънищата ми са много абстрактни, рядко сънувам ясни сънища, свързани с действителността и с близки хора. Някои от сънищата ми са изпълнени с агресия - убивам или мен гонят да убият. А вода, най-често сънувам вода - язовири, езера, басейни, водопади, реки, морета. Газя, плувам сред водорасли, сред искряща сияйна вода, потъвам, спасявам.....единственото, което ми идва на ум е че или съм се удавила в някой от предишните си животи или в настоящия си ще се удавя.

« Отговор #291 -: Май 22, 2009, 11:11:37 am »
      Вярвам, защото ако не е така целия живот губи смисъл. Когато бях малко дете 4-5 годишна имам спомен, който си мислех тогава че това ми се е случвало - Возя се с майка ми в двуетажен автобус в Лондон, цветът му беше син. Както и че съм летяла със самолет, като дете, преди да тръгна на училище, толкова ясен спомен, даже убеждавах децата че съм го преживяла. Детска му работа  :). Години след това когато вече повечето домакинства се сдобиха с телевизори, цветните и когато западното кино навлезе в телевизионните предавания - тогава забелязах в някакъв филм същия този двуетажен автобус - Лондон има такъв транспорт, но цветът му беше червен и вътрешно реагирах "ха ей на такова съм се возила, ама как ще съм се возила, като никога не съм била там."  ;D. Винаги се бъзикам с приятелките ми за това, че сигурно в минал живот съм живяла там, за това толкова лесно усвоявам английския без да си напрягам мозъчните клетки  ;D. А дълбоко като вътрешно знание си имам, че някога съм била оризарка, просто се виждам като селянка забола краката в оризище някъде в далечния Изток. А сънищата ми са много абстрактни, рядко сънувам ясни сънища, свързани с действителността и с близки хора. Някои от сънищата ми са изпълнени с агресия - убивам или мен гонят да убият. А вода, най-често сънувам вода - язовири, езера, басейни, водопади, реки, морета. Газя, плувам сред водорасли, сред искряща сияйна вода, потъвам, спасявам.....единственото, което ми идва на ум е че или съм се удавила в някой от предишните си животи или в настоящия си ще се удавя.
Ако искаш да питам моят духовен учител Иеова дали не си била в Лондон в минал живот и то в предпоследния, защото самолети по-рано не е имало,но щом ти е много лесен английския може и в древността също така да си била и много пъти там? Когато един език усвояваме много лесно повече пъти сме били в същата държава.
Никога не нахалствам,просто ако те интересува наистина това нещо.

« Отговор #292 -: Май 22, 2009, 04:31:00 pm »

[/quote]Ако искаш да питам моят духовен учител Иеова дали не си била в Лондон в минал живот и то в предпоследния, защото самолети по-рано не е имало,но щом ти е много лесен английския може и в древността също така да си била и много пъти там? Когато един език усвояваме много лесно повече пъти сме били в същата държава.
[/quote]

Аааа, много мило от твоя страна, ако това не коства усилия  :). Но в разни тестове, за това къде сме живели в минали животи, излиза че съм била червенокожа - някъде в Северна Америка, а по други такива излиза че съм била аборигенка в Австралия  ;D. Но с езиците го отдавам на асцедента си Близнашки, не знам, но наистина ми се удават. Навремето работех в Германия /горе-долу 2г/ и се налагаше да лъжа, за 2 месеца престой лъжех че съм от 2 години там.  ;D, а за 1 г. че съм 5 години  ;D. Значи немския ми е хващал "дикиш"  ;D ;D ;D

« Отговор #293 -: Май 23, 2009, 07:13:29 pm »

Ако искаш да питам моят духовен учител Иеова дали не си била в Лондон в минал живот и то в предпоследния, защото самолети по-рано не е имало,но щом ти е много лесен английския може и в древността също така да си била и много пъти там? Когато един език усвояваме много лесно повече пъти сме били в същата държава.
[/quote]

Аааа, много мило от твоя страна, ако това не коства усилия  :). Но в разни тестове, за това къде сме живели в минали животи, излиза че съм била червенокожа - някъде в Северна Америка, а по други такива излиза че съм била аборигенка в Австралия  ;D. Но с езиците го отдавам на асцедента си Близнашки, не знам, но наистина ми се удават. Навремето работех в Германия /горе-долу 2г/ и се налагаше да лъжа, за 2 месеца престой лъжех че съм от 2 години там.  ;D, а за 1 г. че съм 5 години  ;D. Значи немския ми е хващал "дикиш"  ;D ;D ;D
[/quote]  ;
 ;D  Благодаря ти че ми приповдигна настроението ми. На много хора имам да отговарям,но ще гледам в най-скоро време да ти отговоря
чрез моят духовен учител Иеова.  ;D

« Отговор #294 -: Май 31, 2009, 06:17:21 pm »
quote author=daisy696 link=topic=2233.msg40[971#msg40971 date=1243002660]

[
[/quote]
Здрасти Дейси,
Ето отговора ми чрез моят духовен учител Иеова - Били сте с майка ти заедно в минал живот, но не като майка и дъщеря, а като колежки и богати сте били от богаташки семейства и много сте се разбирали тогава,приятелки сте били. Била си индианка в Северна Америка на територията на Канада - бедна. Била си в Германия - певица и актриса.В Англия си била принцеса в древно време. В друго време в Англия - певица. В Полша си била актриса. В Австралия си била певица пак, а аборигенка си била на някой остров до Австралия. В Англия си била в още по древно време богиня в култ. Нали навремето древните много са били изумени от изключителното могъщество на дадени извънземни цивилизации или от наши бивши земни раси и са ги преправели на богове - не знам дали знаеш това нещо - на мен моят духовен учител Иеова ми го каза. А със самолет си пътувала от Лондон до Берлин с твой колега тогава, а не с майка си /в настоящия ти живот е бил край теб, ако искаш вече по-подробно пиши ми неговото име,но в имейла ми вече,ако не искаш да го четат всички/ затова в подсъзнанието ти има спомен от миналия ти живот и в Германия и затова си работела в настоящия там. А лесното ти изучаване в настоящия живот на английския идва от многото минали животи в тази страна - Великобритания.

« Отговор #295 -: Май 31, 2009, 06:19:43 pm »
Забравих да ти пиша ако искаш може и имената да ти кажа в миналите ти животи чрез моят духовен учител Иеова.

*

Helo

« Отговор #296 -: Май 31, 2009, 06:22:31 pm »
Забравих да ти пиша ако искаш може и имената да ти кажа в миналите ти животи чрез моят духовен учител Иеова.

Марушке, аз ти изпратих едно лично съобщение. Би ли го погледнала?  :)

А ако може след това и на мен да ми кажеш някои от имената ми в миналите ми животи.  ;D

« Отговор #297 -: Май 31, 2009, 10:13:18 pm »
Разбира се че ще погледна. Как няма да погледна на тези които вярват в прераждането в миналите животи и особено на моят духовен учител Иеова и на мен. Само на тях,които ни вярват на тях.

« Отговор #298 -: Юни 01, 2009, 09:06:35 am »
Разбира се че ще погледна. Как няма да погледна на тези които вярват в прераждането в миналите животи и особено на моят духовен учител Иеова и на мен. Само на тях,които ни вярват на тях.

:) Марушка, трогната съм от твоята отзивчивост. Благодаря ти много. Напоследък си мисля, че този ни живот е един кратък сън, в рамките на хилядолетния ни живот. Всъщност живеем в съня си. За това нямаме спомен за миналите си животи. А когато се събудим /всъщност умрем/ душата си ни е същата, и може да остане само смътен спомен от прекарания живот /сън/. Както в момента, в настоящия живот, при заспиване умираме за по-кратко време /сънуваме/....по тази логика излиза, че .....всичко е Илюзия....Е много е дълго за философстване, но знам че има хора, които могат да ме разберат.

« Отговор #299 -: Юни 01, 2009, 09:14:25 am »

Интересно !!! Сто по сто ще има някое Маргарит, Марго или нещо от този сорт ! Интересното е, че не съм била до сега мъж в минали животи.