Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122231 Прегледи
*

Helo

Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #420 -: Февруари 16, 2010, 12:19:18 am »

Вярвам ,силно вярвам,МарушкеМного ти съм благодарен и задължен за информацията.Помоли твоя духовен Учител Иеова да се смили и да укаже съдействие в разкриването на имената и времената.Тука във форума всички са ми приятели,и има много чиста духовна атмосфера и висока енергийна вибрация,затова не се притеснявай и публикувай словата на Иеова направо тук пред всички,понеже сме едно голямо духовно семейство.Ще бъде добре да научат всички защото ние сме свързани кармично да сме заедно във форума и това е предопределено.

*

Helo

« Отговор #421 -: Февруари 16, 2010, 12:20:24 am »
Здравей отново ,Марушке,много те моля попитай твоя Учител Иеова ,ако знае да каже/а той със сигурност знае/ да каже в колко часа точно съм роден,защото родителите ми са починали отдавна и не съм я питал за точния час.Само си спомням,че баба ми разправяше като бях малък,че майка ми  ме е родила рано сутринта,но в колко ,никой не знае.Затова се обръщам,към единствения човек във форума,имащ контакт с висш разум в твое лице.Искам да си направя хороскоп ,но като не знам часа ми е трудно,но не и невъзможно особено за такъв Учител от този ранг,по принцип най вече за което  му благодаря и на тебе тоже също пак отново.Сполай ти.

*

supersonic

« Отговор #422 -: Февруари 16, 2010, 06:32:38 am »
.. Ще бъде добре да научат всички защото ние сме свързани кармично да сме заедно във форума и това е предопределено.

Да, и аз бих искала да науча това ..  :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #423 -: Февруари 16, 2010, 10:17:39 am »

Марушке определено надминаваш себе си!  ;D  

Много сложно ми се видя това как от името Христо стана Хрисант  :clap:  :85:

.. Ще бъде добре да научат всички защото ние сме свързани кармично да сме заедно във форума и това е предопределено.

Да, и аз бих искала да науча това ..  :rolleyes:

Абе Supersonic ти още ли си търсиш кармични връзки из форума  :P ;D ;D

*

supersonic

« Отговор #424 -: Февруари 16, 2010, 02:22:06 pm »

Да, защо не .. инак не виждам причина да се задържам тук повече от необходимото ..  :rolleyes: хм.. а тук се задържах доста дълго .. Тъй като това е нетипично за мен, смятам че вероятно има някакъв външен фактор, който действа в тази посока, нооо все още не го знам какъв е и защо е ..   :rolleyes:   ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #425 -: Февруари 16, 2010, 02:26:51 pm »
Ами да видим от къде ще изкочи зайчето  :rolleyes:

Може да е такова

или такова

;D

*

supersonic

« Отговор #426 -: Февруари 16, 2010, 02:32:48 pm »
Нещо не мога да ти схвана посоката на мисълта .. Давай в прав текст, ние с теб нали си говорим така ..  ;D

*

Синухе

• 4978
« Отговор #427 -: Февруари 16, 2010, 02:34:45 pm »
О,нямам проблем с правият текст,но със символи е къде по-забавно-докато чакам да ти загрее реотана  ;D

*

supersonic

« Отговор #428 -: Февруари 16, 2010, 02:39:42 pm »
Еми щом си нямаш работа, чакай си  ..  ;D

« Отговор #429 -: Февруари 16, 2010, 05:27:27 pm »
Добре Марушке,аз искам да ми кажеш какви са били моите минали прераждания.Но тук публично за да ги обсъдим с приятелите от форума ,че ми е много интересно как го правиш това!Ето  и данните ,които те интересуват:Казвам се Христо Генчев Лечев.За интересен сън мога да ти посоча какво съм сънувал ,ще го намериш в сънища на тема карта 2013.Както разбра ,аз съм гражданин на земята и обичам цялата земя.но понеже искаш предпочитания ,добре ще дам някои страни ,които съм посетил и ми харесват ,а други които не съм ,но също ми допадат по информацията  за тях.Най харесвам Аржентина,тя е цял континент така да се каже,Буенос Айрес ,дори се научих да танцувам танго,но особено Патагония и Огнена земя.Рядка красота и чиста природа.Харевам също и Кашмир,но не съм ходил там.Наравно с тези две места Канада ,по точно западната брегова ивица от нея са очарователни.Имах щастието да прекарам 2 чудесни месеца там на гости.Харесвам също и Нова Зеландия и се надявам това лято да ме поканят и там.А ето и хобитата ми ,в същност са две най важни:Любител оператор съм на документални филми и по тази линия ме канят приятели от цял свят за съвместни проекти.Другото ми хоби е шахмата.разбира се съм аматьор,но се стремч да изуча из основи тази игра ,има и скромни успехи на малки блиц турнири.това е.ако искаш и друга информация за мен,с радост ще ти предоставя.
  Здрасти Христо,
Добре ето отговора ми чрез моят духовен учител Иеова - Бил си аржентински император,
в Канада артист,бил си бог преди маите,при ацтеките - беден -  ловец /Мой въпрос - Дали
обичаш да ловуваш или спорта лов/,бил си английски крал /тогава си играел на шах и
оттогава ти е останало в подсъзнанието като факт в настоящия ти живот и затова си любител шахматист/, при маите също си бил - но танцьор при обредите им и затова си умеел в настоящия живот да танцуваш танго /това също ти е останало в подсъзнанието като запис в настоящия ти живот/.  В Патагония си бил беден ловец,а  в Огнена земя -
рибар, а в Кашмир - жрец, в Нова Зеландия пак жрец. Бил си и светец Хрисант,живял в III век /родителите му били дошли в Рим от Александрия/. Много интересна история е имал,
прочетох в житията на светците. Ако искаш вече да узнаеш дали си живял заедно с близките си хора в минали животи или с хора с които не се разбираш и с хора с които се разбираш,можеш да ми пишеш на имейла да не е на публично всеослушание. Мога да ти кажа и в кои времена и имената на всичките ти превъплъщения ако искаш също така чрез моят духовен учител Иеова. Но само ако вярваш в тези неща.
Вярвам ,силно вярвам,МарушкеМного ти съм благодарен и задължен за информацията.Помоли твоя духовен Учител Иеова да се смили и да укаже съдействие в разкриването на имената и времената.Тука във форума всички са ми приятели,и има много чиста духовна атмосфера и висока енергийна вибрация,затова не се притеснявай и публикувай словата на Иеова направо тук пред всички,понеже сме едно голямо духовно семейство.Ще бъде добре да научат всички защото ние сме свързани кармично да сме заедно във форума и това е предопределено.
  Добре благодаря ти за подкрепата и аз също ви чувствувам тук близки защото на някои бях казала,че сме били в минал живот заедно,е не на всички разбира се.

« Отговор #430 -: Февруари 16, 2010, 05:29:36 pm »

Да, и аз бих искала да науча това ..  :rolleyes:

Добре ако искаш пиши си и ти хобитата и интересите в настоящия си живот и любимите ти страни след България и истинското име. Но ако не искаш тук във форума,на имейла ми пиши.
А също така и някой интересен сън.

« Отговор #431 -: Февруари 16, 2010, 05:31:49 pm »

Марушке определено надминаваш себе си!  ;D  

Много сложно ми се видя това как от името Христо стана Хрисант  :clap:  :85:

;D  Защо да е сложно за името? Ние всички сме били в минали животи с различни имена.

Да, и аз бих искала да науча това ..  :rolleyes:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #432 -: Февруари 16, 2010, 05:48:18 pm »
Мда,различни имена-Христо,Хрисант...сега очаквам да кажеш че си забравила,че е бил и Христофор Колумб  ;D

Марушке не ми обръщай внимание,имаш къде по-сериозната мисия да просвещаваш хората в миналите им инкарнации.

*

Isis

• 30
« Отговор #433 -: Февруари 16, 2010, 06:02:46 pm »

Да, защо не .. инак не виждам причина да се задържам тук повече от необходимото ..  :rolleyes: хм.. а тук се задържах доста дълго .. Тъй като това е нетипично за мен, смятам че вероятно има някакъв външен фактор, който действа в тази посока, нооо все още не го знам какъв е и защо е ..   :rolleyes:   ;D

Що си мисля, че малко си се объркала , няма ли да ти е по-лесно да си намериш \"кармичните връзки\" в някой форум за запознанства, например във \"гепи ме\" или \"Флиртчето\" ,\"Секс Лове...\" и тъй нататък.
Карай в прав текст, няма какво да го овърташ, астрологии, приказки, мистики и разни глупости дето въобще не те засягат. Давай направо, по същество, много по лесно ще намериш каквото търсиш, няма какво да го овърташ.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

supersonic

« Отговор #434 -: Февруари 16, 2010, 06:25:45 pm »

Що си мисля, че малко си се объркала , няма ли да ти е по-лесно да си намериш \"кармичните връзки\" в някой форум за запознанства, например във \"гепи ме\" или \"Флиртчето\" ,\"Секс Лове...\" и тъй нататък.

ахахаха., щот от липса на мъжко внимание не мога да се оплача! А и 'кармичните връзки' за които говориш си ги намирам без проблем в реалния живот, когато и ако имам нужда.  ;D  Хм.. а мъже сексуално подвизаващи се в интернет пространството, тип комплексари-онанисти нещо не ме привличат.. не и на този етап.  ;D  Но все пак ти благодаря, че мислиш за мойто сексуално здраве!  :P

*

Isis

• 30
« Отговор #435 -: Февруари 16, 2010, 06:34:36 pm »

...а мъже сексуално подвизаващи се в интернет пространството, тип комплексари-онанисти нещо не ме привличат.. не и на този етап.  ;D  Но все пак ти благодаря, че мислиш за мойто сексуално здраве! 

Ами няма как да не се притеснявам за сексуалното ти здраве, като ви гледам, теб и някой други  \"Астролжки\" :-)))))  да скачате , като невиждали мъж, когато в този форум се появи такъв.

"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Синухе

• 4978
« Отговор #436 -: Февруари 16, 2010, 06:49:57 pm »

Ами няма как да не се притеснявам за сексуалното ти здраве, като ви гледам, теб и някой други  \"Астролжки\" :-)))))  да скачате , като невиждали мъж, когато в този форум се появи такъв.

Вече почвам да се усъмнявам сериозно,че във форума вирее вирус,който кара "астроложките" да са първосигнални видят ли мъж  ;D

« Отговор #437 -: Февруари 16, 2010, 06:53:30 pm »
Мда,различни имена-Христо,Хрисант...сега очаквам да кажеш че си забравила,че е бил и Христофор Колумб  ;D

Марушке не ми обръщай внимание,имаш къде по-сериозната мисия да просвещаваш хората в миналите им инкарнации.

Виж за това не бях се сетила да го попитам. Хубаво че ме подсети. Ако остана спокойна и
още тази вечер в къщи ще го попитам моят духовен учител.  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #438 -: Февруари 16, 2010, 07:12:09 pm »

Вече почвам да се усъмнявам сериозно,че във форума вирее вирус,който кара "астроложките" да са първосигнални видят ли мъж  ;D

виж ти и как ти мина тази мъдра идея през главата  :19:

и още по-интересното е аджеба какъв е този вирус  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #439 -: Февруари 16, 2010, 07:22:21 pm »
Здравей отново ,Марушке,много те моля попитай твоя Учител Иеова ,ако знае да каже/а той със сигурност знае/ да каже в колко часа точно съм роден,защото родителите ми са починали отдавна и не съм я питал за точния час.Само си спомням,че баба ми разправяше като бях малък,че майка ми  ме е родила рано сутринта,но в колко ,никой не знае.Затова се обръщам,към единствения човек във форума,имащ контакт с висш разум в твое лице.Искам да си направя хороскоп ,но като не знам часа ми е трудно,но не и невъзможно особено за такъв Учител от този ранг,по принцип най вече за което  му благодаря и на тебе тоже също пак отново.Сполай ти.
Как няма да го попитам? Ще го попитам да видим дали ще ми каже? Но дали ще ми каже,не знам,защото за бъдещето ми казва,че те нямат бъдеще при тях и че бъдещето следва от миналите животи. И ми обяснява,та нали виждаш самата ти че не познават,както за земетресението в Хасково - стана ли - не,ами нали все предсказват и края на света - и това все още не става.