Здравей Гост

ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ

• 529 Отговора
  • 122133 Прегледи
*

Isis

• 30
Re:ВЯРВАТЕ ЛИ В МИНАЛИ ЖИВОТИ
« Отговор #440 -: Февруари 16, 2010, 07:25:35 pm »

Вече почвам да се усъмнявам сериозно,че във форума вирее вирус,който кара \\\"астроложките\\\" да са първосигнални видят ли мъж  ;D

виж ти и как ти мина тази мъдра идея през главата  :19:

и още по-интересното е аджеба какъв е този вирус  :wink2:

Вещичке, истината е някъде по средата. Ако Синухе е прав за вируса, то той има избирателна способност и засяга само \\\"Астроложките\\\" които са само на първа сигнална система.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #441 -: Февруари 16, 2010, 07:26:35 pm »
абе на мен не ми пука, щото аз не съм астроложка и съм още мноо далеч от такова определение  :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #442 -: Февруари 16, 2010, 07:26:45 pm »
Марушке, прощавай за любопитството ми, но се чудя как ли изглежда човекът, който предсказва миналите животи на хората по форумите.

Чудех се ... дали би се съгласила, да ни покажеш своя снимка ... поне за малко?  :rolleyes:

*

Isis

• 30
« Отговор #443 -: Февруари 16, 2010, 07:29:43 pm »
абе на мен не ми пука, щото аз не съм астроложка и съм още мноо далеч от такова определение  :57: :57: :57:

Точно за това казаното горе не се отнася за теб.
« Последна редакция: Февруари 16, 2010, 07:41:30 pm от Némesis »
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Helo

« Отговор #444 -: Февруари 16, 2010, 07:32:57 pm »
абе на мен не ми пука, щото аз не съм астроложка и съм още мноо далеч от такова определение  :57: :57: :57:

Точно за това кзаното горе не се отнася за теб.

Маааац пис пис пис!  :rolleyes:

:97:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #445 -: Февруари 16, 2010, 07:36:14 pm »

Точно за това кзаното горе не се отнася за теб.

знам  :tongue2:

ама Хело ти точи зъбки нещо  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #446 -: Февруари 16, 2010, 07:47:04 pm »
Тя Хело май редовно си ги точи,но като гледам още люцерна предживя  ;D

*

Helo

« Отговор #447 -: Февруари 16, 2010, 07:53:43 pm »
Тя Хело май редовно си ги точи,но като гледам още люцерна предживя  ;D

Ти си гледай твоите кокЪли и моля без

на

*

supersonic

« Отговор #448 -: Февруари 16, 2010, 08:08:00 pm »

Ами няма как да не се притеснявам за сексуалното ти здраве, като ви гледам, теб и някой други  \"Астролжки\" :-)))))  да скачате , като невиждали мъж, когато в този форум се появи такъв.

.. Ми нещо си се объркАл за мен, драги ..  :P  Ще ти го кажа по друг начин: мъжете в интернет просто не ги различавам от жените. Все е пак няма как да знам кой седи зад компютъра, нали така. Може да е некой:

:rolleyes:

Пък заключенията, които си правиш за мен нали се сещаш, че много слабо ме вълнуват! Айде със здраве!   :88: 

*

Isis

• 30
« Отговор #449 -: Февруари 16, 2010, 08:24:07 pm »

Ами няма как да не се притеснявам за сексуалното ти здраве, като ви гледам, теб и някой други  \\\\\\\\\\\\\\\"Астролжки\\\\\\\\\\\\\\\" :-)))))  да скачате , като невиждали мъж, когато в този форум се появи такъв.

.. Ми нещо си се объркАл за мен, драги ..  :P  Ще ти го кажа по друг начин: мъжете в интернет просто не ги различавам от жените. Все е пак няма как да знам кой седи зад компютъра, нали така. Може да е некой:

:rolleyes:

Пък заключенията, които си правиш за мен нали се сещаш, че много слабо ме вълнуват! Айде със здраве!   :88: 

Не правиш впечетление на човек, който се интересува кой точно седи зад компютъра.

« Отговор #450 -: Февруари 16, 2010, 10:37:05 pm »
Марушке,моля  да попиташ Учителя Иеова дали той нсе е раждал на земята като човек някога,защото имам чувството че съм го срещал в предишни животи.Ако може да каже нещо за преражданията ми на други планети във Вселената.Благодаря предварително.
Аз устоявам, за да общувам Отвъд диханието
Аз представям вливащата енергия на духа
С космическия тон на присъствието
Аз съм воден от силата на смъртта

« Отговор #451 -: Февруари 18, 2010, 09:14:17 pm »
Марушке,моля  да попиташ Учителя Иеова дали той нсе е раждал на земята като човек някога,защото имам чувството че съм го срещал в предишни животи.Ако може да каже нещо за преражданията ми на други планети във Вселената.Благодаря предварително.
Как няма да го попитам,но божествените сили не се прераждали,това го знам от него,но пак ще го попитам?

« Отговор #452 -: Февруари 18, 2010, 09:19:02 pm »
Марушке, прощавай за любопитството ми, но се чудя как ли изглежда човекът, който предсказва миналите животи на хората по форумите.

Чудех се ... дали би се съгласила, да ни покажеш своя снимка ... поне за малко?  :rolleyes:

Аз не ги предсказвам аз, а моят духовен учител Иеова ми подсказва.  Някой друг да не би да си е показал снимка. Ако някои започнат да си показват снимки и аз бих се съгласила да си покажа,но ще видим пак.

« Отговор #453 -: Февруари 19, 2010, 10:23:22 pm »
Снощи видях в Интернет,че доцент Иво Лозенски е написал книга за Исус Христос за това,че бил програмирана личност с двеста и няколко превъплъщения. И аз реших да се изкажа,досега го криех да нямам неприятности,но като видях,че и други го пишат,но аз не съм я чела неговата книга,сама чрез моят духовен учител Иеова,който ми съобщава неговите превъплъщения - Хермес Трисмегист,Мойсей,Буда,Мохамед,Ориген,Лойола,поп Богомил /осно
вателя на богомилството/,Гийом Белибаст /последният известен катар,изгорен жив на клада
заради истината/,нашия Петър Дънов и руския светец Серафим са били всички в една душа
безсмъртната душа на Исус Христос. И други има,сега не си спомням,но ще видя къде ги бях писала и ще съобщя допълнително. 

*

Veselin

« Отговор #454 -: Февруари 19, 2010, 10:23:52 pm »
marushka, можеш ли да ми кажеш аз какъв съм бил в предишните си животи? Все си мисля, че съм бил някакъв цар  :P , ама нека да видим твоя духовен учител какво ще каже.

« Отговор #455 -: Февруари 20, 2010, 10:28:39 am »
marushka, можеш ли да ми кажеш аз какъв съм бил в предишните си животи? Все си мисля, че съм бил някакъв цар  :P , ама нека да видим твоя духовен учител какво ще каже.
Разбира се,че ще кажа чрез моят духовен учител Иеова,стига да ми пишеш хобитата и интересите си в настоящия живот и любимите ти страни след България. И ми трябва също така истинското ти име,ако искаш по-добре на имейла ми се обади,пък както искаш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #456 -: Февруари 20, 2010, 11:42:06 am »
Марушке, ако изброя любимите ми страни, какво ще кажеш? В интерес на истината, никъде не съм пътувала по света, но тези държави ме привличат много силно.

Хърватия и Адриатическото крайбрежие, Малта, Унгария, Египет, Холандия, Дания, Швеция, Уелс и келтската култура.
Любими езици (като звучене, не съм ги изучавала) - румънски, испански, холандски, скандинавските езици.

Благодаря предварително за отговора.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #457 -: Февруари 20, 2010, 12:57:15 pm »
Разбира се,че ще кажа чрез моят духовен учител Иеова,стига да ми пишеш хобитата и интересите си в настоящия живот и любимите ти страни след България. И ми трябва също така истинското ти име,ако искаш по-добре на имейла ми се обади,пък както искаш.
Ами добре. Истинското ми име е Веселин Маринов (като певеца  ;D). Интересувам се от астрономия, астрология, езотерика, от всичко загадъчно и неразгадано, музика, фитнес.
Любимите ми страни са ШВЕЦИЯ (най-вече,защото преди години ми се искаше да емигрирам там), Испания и Италия.

*

Veselin

« Отговор #458 -: Февруари 20, 2010, 02:24:05 pm »
marushka, интересно ми е само за какво са Му любимите ни държави? Да не би те да показват някаква кармична връзка с някое от предишните ни прераждания?  :rolleyes:

« Отговор #459 -: Февруари 20, 2010, 05:45:26 pm »
Марушке, ако изброя любимите ми страни, какво ще кажеш? В интерес на истината, никъде не съм пътувала по света, но тези държави ме привличат много силно.

Хърватия и Адриатическото крайбрежие, Малта, Унгария, Египет, Холандия, Дания, Швеция, Уелс и келтската култура.
Любими езици (като звучене, не съм ги изучавала) - румънски, испански, холандски, скандинавските езици.

Благодаря предварително за отговора.  :blink:
[/quot
Лилие ще извиняваш за нахалството ми,но искам и истинското ти име,ако искаш пиши ми го на имейла ако не искаш да го знаят във форума. От мен никой няма да го научи.