Направо ме хвърли в оркестъра с този сън

,ще ми се наложи да пиша доста .
Съжалявам ,че няма да мога да ти дам точен отговор ,но съня ти има разнообразно тълкуване .
- на първо място може да означава ,че ще получиш глупави и неприятни новини от хора ,които са далече от теб
-второто значение на съня ти е свързано с нуждата да се грижиш за приятелите си или за въпросната позната ( ако си решила да работиш с нея на територията на България по-добре се откажи ,защото съня ти показва голяма зависимост ,която може да ти тежи по-късно )
-третото значение е ,че имаш спешна нужда от помощ в някаква област
-четвъртото значение е свързано с въпросната позната и носи предупреждение за злословия от нейна страна по твой адрес ,които да попречат на осъществяването на твои идеи. В интерес на истината това ми се вижда най-вероятното тълкуване на съня ти. Подобна реакция от нейна страна е породена от твоя способност да си директна в изказването на мнението за характера и способностите на всеки ,който стои насреща .
П.п Скелетите се явяват универсален символ на разруха и опустошение и тайни . В тълкуването на подобни сънища е важно да се отбележи чувството ,което той поражда в сънуващия ,за да може да се тълкува правилно .