Здравей Гост

Doc sanuvax ne6to koeto malko me izpla6i

• 3 Отговора
  • 1612 Прегледи
« -: Април 08, 2008, 05:38:13 pm »
Sanuvax,4e sum v edna zgrada / ne6to kato bolnica ili xotel,ne znam to4no/ Be6e tumno i xorata se vijdaxa kato senki,az obikaliax da tursia edna poznata.Ti4ax na gore,na dolu po etajite kato luda da ia tursia,vikax ia po ime i tia mi otgovaria6e no az ne ia vijdax,tursix i tursix i nai-na kraia ia otkrix.Be6e se skrila zad edin bial 4ar6af,durje6e go pred sebe si i ne si pokazva6e liceto,az i kazvax "pokaji se be jena" a tia durje6e 4ar6afa pred sebe si.Vijdax samo rucete i,koito biaxa tumni i edinia i krak,koito be6e samo kosti/skelet/.Iadosax se,4e ne si pokazva liceto i ia xvanax za rucete da ia izdurpam izpod 4ar6afa,durpax silno no ne se pokazva6e,az si pomislix "6tom ne se pokazva zna4i liceto i e mnogo stra6no".  

« Отговор #1 -: Април 08, 2008, 10:25:09 pm »
Направо ме хвърли в оркестъра с този сън  :D ,ще ми се наложи да пиша доста .
Съжалявам ,че няма да мога да ти дам точен отговор ,но съня ти има разнообразно тълкуване .
- на първо място може да означава ,че ще получиш глупави и неприятни новини от хора ,които са далече от теб

-второто значение на съня ти е свързано с нуждата да се грижиш за приятелите си или за въпросната позната  ( ако си решила да работиш с нея на територията на България по-добре се откажи ,защото съня ти показва голяма зависимост ,която може да ти тежи по-късно )

-третото значение е ,че имаш спешна нужда от помощ в някаква област

-четвъртото значение е свързано с въпросната позната и носи предупреждение за злословия от нейна страна по твой адрес ,които да попречат на осъществяването на твои идеи. В интерес на истината това ми се вижда най-вероятното тълкуване  на съня ти. Подобна реакция от нейна страна е породена от твоя способност да си директна в изказването на мнението за характера и способностите на всеки ,който стои насреща .

П.п     Скелетите се явяват универсален символ на разруха и опустошение и тайни . В тълкуването на подобни сънища е важно да се отбележи чувството ,което той поражда в сънуващия ,за да може да се тълкува правилно .

« Отговор #2 -: Април 09, 2008, 12:24:27 pm »
Doc 6te triabva da ti pla6tam taksa"vredni" :D  :D ,kogato go sanuvax tozi sun izpitax 4uvstvo na strax,gniav i ujas.
« Последна редакция: Април 09, 2008, 12:24:46 pm от makaronak »

« Отговор #3 -: Април 09, 2008, 01:27:54 pm »
Цитат
Doc 6te triabva da ti pla6tam taksa"vredni" :D  :D ,kogato go sanuvax tozi sun izpitax 4uvstvo na strax,gniav i ujas.
Въпросната твоя позната има някакъв коз срещу теб и може да те злепостави страшно много .Чаршафа пред лицето показва прикритост на характера (но предполагам имаш някакви догадки за нея) . Ще си поставена в зависимост от нея ,което е показано от болничното заведение . Съня ти е свързан с тайна ,която не трябва да излиза наяве -тайната е представена от скелета и т.н.

П.п няма нужда от такса вредни ,но в някои моменти съм страшен мързел и мрънкало :D  :D  :D  
« Последна редакция: Април 09, 2008, 01:29:21 pm от ЗЪБОЛЕКАР »