Значи какво - изборът е или сухарка, или кучка? Tough choice! Не е честно!!!... Vision, ситуацията ми е позната, както и на много други. И на мен ми е било неудобно. Мисля, че човекът просто обича женска компания и няма намерение да стига по-далеч от лафове и шегички. Не се смей на майтапите му, не отговаряй, дано забележи, че поведението му не отговаря на ситуацията. :blink:
добре, виж сега част от разговор, това е доста грубо, но за да разбереш, че не са само шегички според мен..искам му данните за хороскопа, обяснявам му за какво са ми..и че може да разбера за него неща, които не би искал да знам..другите хихикат, защото са светнати астрологично..пита ме- какво ще разбереш, дали съм добър любовник ще разбереш ли- казвам да, евентуално, той- ако искаш, мога да ти покажа веднага, няма нужда да ми правиш хороскоп..после същото за размера, ама и другите две го подкокоросха..и това не е само към мен, отбелязва деколтета, форми, говорим си кой какво е тренирал като дете, проверява им твърдостта на мускулите на бедрата, мен не ме пипна, сигурно усеща къде ми е границата и това само днес..и въобще не е невинно, защото образува мисли в главата..знае точно колко да се разпусне, за да няма за какво да се хване човек, без да излезе задръстеняк и сухар..и говори на всякакви теми, не само на тези, абсолютно плавно прелива от тема в тема, или е много обигран, но не личи това, а все едно е някак, абе точно са си свалки, ама към всички едновременно и поотделно, обожава всички жени, но все едно е към теб конкретно..абе ясно- трябва да се махна, защото като гледам какво пиша май съм се вързала на игричките и аз.. :lol: