Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875245 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #1220 -: Септември 10, 2010, 08:27:00 pm »
Попитай ги колежките преди идвал ли е с тях толкова често. :rolleyes: Щото, ако ли не - значи е ясно  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1221 -: Септември 10, 2010, 08:31:24 pm »

Ами, явно му липсва женско внимание. И на него му е приятно с вас. Имате прималиви аспекти, не знам дали биха могли да се нарекат сексуални.... да не те вкарвам в грях... ;D

той има сексуални аспекти с всички жени, не си ли го представяш вече?? :blink: е така си се точи като тънка струйка боза, просто омайва с това неагресивно и беззащитно поведение..и то явно на всички действа така..опитах тактиката да го разпитвам за жена му и детето му, за да се сети за тях, разказва си за тях с любов и умиление..виждала съм подобен мъж- овен преди, но оня беше гаден, защото беше мазен, а този е много умен и не прекрачва никакви граници, няма за какво да се хвана..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #1222 -: Септември 10, 2010, 08:31:32 pm »
Значи какво - изборът е или сухарка, или кучка? Tough choice! Не е честно!!!... Vision, ситуацията ми е позната, както и на много други. И на мен ми е било неудобно. Мисля, че човекът просто обича женска компания и няма намерение да стига по-далеч от лафове и шегички. Не се смей на майтапите му, не отговаряй, дано забележи, че поведението му не отговаря на ситуацията. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1223 -: Септември 10, 2010, 08:34:10 pm »
Попитай ги колежките преди идвал ли е с тях толкова често. :rolleyes: Щото, ако ли не - значи е ясно  :-[

той е нов, започнал е малко преди мен..един месец може би..и тъкмо аз като се появих се започна някак естествено, първо през ден, през два..ама понеже докато се разбере, че няма смисъл да ходим с всички на обяд, защото само висим като коне на празни ясли ние, трите жени и започнахме да ходим на едно кафе..той беше веднъж с нас, веднъж с тях и след една седмица, примерно си е само с нас вече..

*

Uran

• 6041
« Отговор #1224 -: Септември 10, 2010, 08:37:30 pm »
 Ситуцията ти ми е позната (била съм в подобна, но не като потърпевша точно). В младежките си години имах подобен приятел- също със Слънце и Меркурий във водолей като мен. Имаше една особена задушевност в среднощните ни разговори абсолютно лишена от сексуално напрежение. Просто ни беше гот да си лафим докато правим чертежи било или протоколи...ама тази работа не я разбираха добре тогавашното ми гадже както и неговата приятелка (мале с каква омраза ме гледаше ;D). ;D ;D ;D Ей, тесногръди и първосигнални хора. ;D ;D ;D

« Отговор #1225 -: Септември 10, 2010, 08:41:12 pm »
Ситуцията ти ми е позната (била съм в подобна, но не като потърпевша точно). В младежките си години имах подобен приятел- също със Слънце и Меркурий във водолей като мен. Имаше една особена задушевност в среднощните ни разговори абсолютно лишена от сексуално напрежение. Просто ни беше гот да си лафим докато правим чертежи било или протоколи...ама тази работа не я разбираха добре тогавашното ми гадже както и неговата приятелка (мале с каква омраза ме гледаше ;D). ;D ;D ;D Ей, тесногръди и първосигнални хора. ;D ;D ;D

Да, това май само Водолеите го разбират. И аз имам Слънце и Меркурий във Водолей и същите преживявания.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1226 -: Септември 10, 2010, 08:47:22 pm »
Значи какво - изборът е или сухарка, или кучка? Tough choice! Не е честно!!!... Vision, ситуацията ми е позната, както и на много други. И на мен ми е било неудобно. Мисля, че човекът просто обича женска компания и няма намерение да стига по-далеч от лафове и шегички. Не се смей на майтапите му, не отговаряй, дано забележи, че поведението му не отговаря на ситуацията. :blink:

добре, виж сега част от разговор, това е доста грубо, но за да разбереш, че не са само шегички според мен..искам му данните за хороскопа, обяснявам му за какво са ми..и че може да разбера за него неща, които не би искал да знам..другите хихикат, защото са светнати астрологично..пита ме- какво ще разбереш, дали съм добър любовник ще разбереш ли- казвам да, евентуално, той- ако искаш, мога да ти покажа веднага, няма нужда да ми правиш хороскоп..после същото за размера, ама и другите две го подкокоросха..и това не е само към мен, отбелязва деколтета, форми, говорим си кой какво е тренирал като дете, проверява им твърдостта на мускулите на бедрата, мен не ме пипна, сигурно усеща къде ми е границата и това само днес..и въобще не е невинно, защото образува мисли в главата..знае точно колко да се разпусне, за да няма за какво да се хване човек, без да излезе задръстеняк и сухар..и говори на всякакви теми, не само на тези, абсолютно плавно прелива от тема в тема, или е много обигран, но не личи това, а все едно е някак, абе точно са си свалки, ама към всички едновременно и поотделно, обожава всички жени, но все едно е към теб конкретно..абе ясно- трябва да се махна, защото като гледам какво пиша май съм се вързала на игричките и аз.. :lol:

« Отговор #1227 -: Септември 10, 2010, 08:54:41 pm »

..той беше веднъж с нас, веднъж с тях и след една седмица, примерно си е само с нас вече..

мммм добре.  :rolleyes: Друга тактика  ;D - провери дали конфигурацията "хвърчило" се разпада  ;D, ако ходят само те двете и дали тогава той отиива с тях или само, когато си и ти там. Подлъжи го, че ще ходиш и се върни /и така 2-3 пъти/ или там го измисли някак  :rolleyes: 

*

Uran

• 6041
« Отговор #1228 -: Септември 10, 2010, 08:55:10 pm »
 Това нищо не значи. :blink: Казвам го, защото имам сходни на неговите констелации (Луна в лъв, Слънце и Мерк във водолей). Говоря спокойно на всякакви теми като спазвам тънката линия и мнооого плътно вървя до нея, но не я прекрачвам ;D Та тези инсинуации са в главата на другия обикновено, но не в моята.  :blink:
Като видях, че някои субекти се филмират, станах по-резервирана, от което пък пострада качеството на комуникацията.

« Отговор #1229 -: Септември 10, 2010, 08:56:44 pm »
Като видях, че някои субекти се филмират, станах по-резервирана, от което пък пострада качеството на комуникацията.

А проверяваш ли им мускулите?  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1230 -: Септември 10, 2010, 08:57:42 pm »

лошото е, че на мен марса ми е във водолей и не мога да кажа, че има липса на сексуално напрежение..той дори и да не беше женен, с това поведение- обичам ви всичките- нямаше как да ми допадне, а сега направо няма пък въобще за какво да говорим..просто ще страня..ще ходя с другите, които се хранят..и там имам две приятелки..ще им обясня на телците, че ме дразни и това е..жалко..

*

Uran

• 6041
« Отговор #1231 -: Септември 10, 2010, 09:00:26 pm »

А проверяваш ли им мускулите?  ;D
Аааа, не! Не обичам да ме докосват и да докосвам. (Има и изключения, но те са друг тип отношения :-[ Там скорпионският Марс сиказва думата. :-[)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1232 -: Септември 10, 2010, 09:03:48 pm »

мммм добре.  :rolleyes: Друга тактика  ;D - провери дали конфигурацията "хвърчило" се разпада  ;D, ако ходят само те двете и дали тогава той отиива с тях или само, когато си и ти там. Подлъжи го, че ще ходиш и се върни /и така 2-3 пъти/ или там го измисли някак  :rolleyes: 

сигурна съм , че ти като везна щеше да се оправиш с него много бързо, но аз си представям как ще се лутам като теле, заблудено сред поле с марули цялата кратка обедна почивка, вместо са си вися на някое кафенце и да се хиля на разговора, защото разговора тече с бясна скорост и всички са пристрастени към това..направо е непоносима мисълта, но за щастие имам силна воля..

*

abroad

« Отговор #1233 -: Септември 10, 2010, 09:09:34 pm »
Това нищо не значи. :blink: Казвам го, защото имам сходни на неговите констелации (Луна в лъв, Слънце и Мерк във водолей). Говоря спокойно на всякакви теми като спазвам тънката линия и мнооого плътно вървя до нея, но не я прекрачвам ;D Та тези инсинуации са в главата на другия обикновено, но не в моята.  :blink:

Напълно дподелям мнението на Uran, макар и пестеливо изказано.
Имам такива приятели и мъже и жени, заради наталния ми съвпад Венера/Юпитер във Водолей и разнопосочен Уран:)
Те обичат да флиртуват, не заради теб или околните, а за разнообразие, забавление и начин за опознаване на отсрещния...
И ако отсрещни я/те се вържат първоначално става все по-забавно, до момента в който пак другите не настъпят лентата. Тогава уранясалият се отдръпва почти хладно, чудейки се какво става и защо пак е останал неразбран. Докато другите са мислили за ала-бала, той просто е бил приятелски и добронамерено настроен, изучавайки света...

*

Vision

• 3523
« Отговор #1234 -: Септември 10, 2010, 09:10:26 pm »

Аааа, не! Не обичам да ме докосват и да докосвам. (Има и изключения, но те са друг тип отношения :-[ Там скорпионският Марс сиказва думата. :-[)

може пък наистина да съм сухарка, нали..щом се очаква да го възприема това за нормално, а аз не мога..
няма и как да го обидя, защото на всичко реагира с хумор, да му кажа, че е женчо, например..но понеже започнах с асц. му на моята луна...сигурна съм, че е там, защото се оплака че нямал нищо интересно за ядене в къщи, което беше уловка, а аз му подарих една ябълка..после се усетих, че в КЪЩИ нямал нищо интересно, нали..това са постоянни игрички..предполагам, че ще ви е страшно интересно да участвате в това..отсрани може да изглежда забавно, предполагам..не знам жена му какво мисли за него, май и тя е от свободомислещите, само аз не съм..

« Отговор #1235 -: Септември 10, 2010, 09:11:02 pm »

добре, виж сега част от разговор, това е доста грубо, но за да разбереш, че не са само шегички според мен..искам му данните за хороскопа, обяснявам му за какво са ми..и че може да разбера за него неща, които не би искал да знам..другите хихикат, защото са светнати астрологично..пита ме- какво ще разбереш, дали съм добър любовник ще разбереш ли- казвам да, евентуално, той- ако искаш, мога да ти покажа веднага, няма нужда да ми правиш хороскоп..после същото за размера, ама и другите две го подкокоросха..и това не е само към мен, отбелязва деколтета, форми, говорим си кой какво е тренирал като дете, проверява им твърдостта на мускулите на бедрата, мен не ме пипна, сигурно усеща къде ми е границата и това само днес..и въобще не е невинно, защото образува мисли в главата..знае точно колко да се разпусне, за да няма за какво да се хване човек, без да излезе задръстеняк и сухар..и говори на всякакви теми, не само на тези, абсолютно плавно прелива от тема в тема, или е много обигран, но не личи това, а все едно е някак, абе точно са си свалки, ама към всички едновременно и поотделно, обожава всички жени, но все едно е към теб конкретно..абе ясно- трябва да се махна, защото като гледам какво пиша май съм се вързала на игричките и аз.. :lol:
Какво да кажа. Извинявай! Права си! Щом ти е неприятно, го режи, ако ти е приятно, карай нататък. Всеки сам си слага границите. Какво ти пука какъв етикет ще ти лепнат? Хората само това правят - лепят етикети. И нищо да не направиш, пак ще ти лепнат. Не му позволявай да те кара да се чувстваш неудобно. А ако ти е приятно, аз не бих те нарекла с онази дума в никакъв случай. Е, сега като го написах, може мен да ме нарекат така - не ми пука.  :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1236 -: Септември 10, 2010, 09:23:28 pm »

Какво да кажа. Извинявай! Права си! Щом ти е неприятно, го режи, ако ти е приятно, карай нататък. Всеки сам си слага границите. Какво ти пука какъв етикет ще ти лепнат? Хората само това правят - лепят етикети. И нищо да не направиш, пак ще ти лепнат. Не му позволявай да те кара да се чувстваш неудобно. А ако ти е приятно, аз не бих те нарекла с онази дума в никакъв случай. Е, сега като го написах, може мен да ме нарекат така - не ми пука.  :blink:

а, няма за какво да ми се извиняваш..благодаря че се опитваш да ми внесеш малко яснота..иначе почти винаги знам как стоят нещата, но сега попаднах в отношения, които са ми непознати по принцип и нямам база за сравнение..само това ме дразни, иначе човека е приятен и не ме кара да се чувствам неудобно, даже ме въвлича /сигурно без да иска/ в някакви негови игрички..имах на времето един такъв познат- риби..всички го мислеха за голям омайник и се влюбваха на талази в него..накрая една водолейка го попита директно, т.е. му се обясни в любов и той я отряза, на което тя невярвайки- ама тогава защо така ме гледаш, а той- защото искам да те видя /беше късоглед, с голям диоптър и очила/..та така..присъствах на този знаменит разговор.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #1237 -: Септември 10, 2010, 09:25:52 pm »

:57:

Абе, Вижън, ако човекът обича жена си, ако умира за нея, вярвай ми, няма да те огрее нито теб, нито колежките ти, нито която и да е. Ама я си представи, че, например, се окажеш любовта на живота му?? Нали някой скоро ти предсказваше нова любов ( в соларната карта)  :rolleyes: Ама кой беше... не помня. Как да е.

Синастрията ви е много добра.  :-\ Но тя не е определяща, разбира се. Ако се случи нещо в бъдеще, ще задълбаем.

никаква любов на живота му не съм, това са някакви залъгалки..всяка жена му е любовта на живота..а солара кой знае как ще се изрази, сигурна съм, че няма да е в това.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1238 -: Септември 10, 2010, 09:28:18 pm »

Напълно дподелям мнението на Uran, макар и пестеливо изказано.
Имам такива приятели и мъже и жени, заради наталния ми съвпад Венера/Юпитер във Водолей и разнопосочен Уран:)
Те обичат да флиртуват, не заради теб или околните, а за разнообразие, забавление и начин за опознаване на отсрещния...
И ако отсрещни я/те се вържат първоначално става все по-забавно, до момента в който пак другите не настъпят лентата. Тогава уранясалият се отдръпва почти хладно, чудейки се какво става и защо пак е останал неразбран. Докато другите са мислили за ала-бала, той просто е бил приятелски и добронамерено настроен, изучавайки света...

добре, какво да направя, за да го възприема това поведение за нормално..май няма какво..натално не мога да го разбера просто..но не мисля, че моето разбиране е загубеняшко..

*

abroad

« Отговор #1239 -: Септември 10, 2010, 09:32:21 pm »
ама тук не става дума за това кой загубеняк, кой не :o
аз като не разбирам рибешките акценти, погубена ли съм :-\

п.п. впрочем да не говоря много, че накрая от каквото бягаш, то те застига най-бързо :-X