Много грешно впечатление имаш за мъжете Телци, де.
Ама знам ли, може ти да си попадала на такива. А между другото в случая съм склонна да се съглася с Крис.
Виждам, че с тоя тип/колегата включително имате негова Луна в съвпад с твое Слънце, не може да не ти харесва това, срамувам се, но в очите ми се набиха и някои сексуални аспекти, затуй ще мълча. 
не познавам много мъже- телци, затова споменах само онанения, хелото беше жена..иначе брат ми има един приятел, който е като добродушен мечок, телец е, но не знам дата, нищо друго..обича компаниите- яденето, пиенето и тия три неща..работи като изрод, за да задоволява прищевките на поредната си ''женичка''..идвал е в нас, приятен е, дори като пие повече не е агресивен, смее се, пуска майтапи, но не е много интересен за мен, скучен ми беше, но това сигурно е от мерка му..други телци не се сещам май..една приятелка от входа има синове, близнаци, зодия телец, много хубави момчета, но има нещо мудно в тях, което ме изнервя малко..все едно някой да заеква и да се напъва да каже нещо, напъва се, напъва се..знам, че не са виновни, просто са си такива, но не могат да постигнат скоростта, която ми е необходима на мен, за да се запаля мисловно..това за мъжете- телец, знам, че ги харесваш, но ти имаш други натални дадености, на които ти допадат..

сетих се и за още двама телци, единият ми беше колега и духовен водач за известно време, а другият- гадже за малко..има нещо, което ме спъва в тези хора..но не им знам датите де, не знам къде им е било слънцето..но ако е било върху луната ми, е било и в квадратура с моето слънце, венера и марс..задействало ми е наталнният Т-квадрат и затова сигурно..повярвай ми, като казвам нещо такова го мисля..отделно е, че си има обяснение в астрологията..
а луната на този тип/колегата, която съвпада с моето слънце ми действа позитивно, макар че пак е в квадрат с моята луна и в опозиция с марса ми, но не ме дразни, не усещам да се перчи, нищо че е лъвска луната, има нещо меко и женствено в това звучене, макар че не е женчо според мен, но някой отстрани ако ни слуша как си говорим четиримата ще каже сигурно, че е егаси женчото..това е позитивното..а сексуалното нагнетяване идва от приказките му, мерк+венера във водолей, където ми е марса, обаче като му взех данните сега и знам откъде идва това, много по- лесно мога да го преодолея..защото не е някакво мистично, а си има точно определени астро положения, от които се определя и така е много по- лесно..
но ще видим де..засега имам наум няколко стратегии..едната ще е да заговоря за жената- овен, с която работи и ако поддаде, да се направя на ревнива..нали водолея не обича да го ограничават, така ще се отдръпне..ако това не помогне обмислям и други неща..целта е да му стане тегаво с нас и да се отдръпне сам, а не да го гоня и обиждам..

и ще се опитам да не поддавам на приказките му, защото, както каза едната от жените телец- аз се прикривам така, защото ми е лесно да говоря за това..