Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874648 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:синастрия
« Отговор #1240 -: Септември 10, 2010, 09:39:22 pm »
ама тук не става дума за това кой загубеняк, кой не :o
аз като не разбирам рибешките акценти, погубена ли съм :-\

п.п. впрочем да не говоря много, че накрая от каквото бягаш, то те застига най-бързо :-X

аз имам сатурн в близнаци, уран във везни и марс във водолей..не ми се отдава нито така да си флиртувам волно за спорта и за опознаване, нито нещо друго въздушно ми се отдава с лекота, още повече да е без ангажиране на съзнанието, чувствата и тялото..но това в наше време се счита от всички за загубеняшко и никого не го интересуват наталните ти малефици и прочее дадености..заради тези малефици аз дори и не мога да разбера защо го правят, какво ги кефи, как не се привързват повече..???да не говорим, че това поведение ме и дразни..въздухарско ми се струва..просто не се вписвам в картинката..но да не ви занимавам повече със себе си..то е ясно- от мен въздушен човек не става..чудно ми е как успяват слънцата в телец да се плъзгат по повърхността на нещата, ето това ми е наистина чудно.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

abroad

« Отговор #1241 -: Септември 10, 2010, 09:55:06 pm »
aiia, нямам навика да се обяснявам, но зарад теб ще го направя
нямах предвид изпепеляващите страсти, обичайно все в такива влизам :P
споменатото е за рибешките фокуси ;D

« Отговор #1242 -: Септември 10, 2010, 11:05:42 pm »
Те обичат да флиртуват, не заради теб или околните, а за разнообразие, забавление и начин за опознаване на отсрещния...
И ако отсрещни я/те се вържат първоначално става все по-забавно, до момента в който пак другите не настъпят лентата. Тогава уранясалият се отдръпва почти хладно, чудейки се какво става и защо пак е останал неразбран. Докато другите са мислили за ала-бала, той просто е бил приятелски и добронамерено настроен, изучавайки света...
Аброад много точно си усетила и определила Водолейската ни същност всичко е е основано на  едно непрестанно контактуване с нови и различни приятели и изучаване на нови светове.Свободата  и приключенията са в основата на всичко особенно в съчетание с огнен елемет направо си е пожар!
Вижън с този възел във Водолей май ти е писано да ги опознаеш!Гледам ви синастрията въртя я и си мисля че емоционално този човек не ти допада много наперен и галантен ти се вижда но пък го някак си го харесваш съвпада Луна Венера и те прави по някакъв начин щастлива и гледаш на нещата по-позитивно Луна Юпитер като последния е в твоя 7-ми дом.Не липсват и аспекти на интимно привличане опозицията Марс Луна а и Венерата му във Водолей където е Марса ти.Липсват ви напрегнати аспекти които да пречат на  общуването ви а и двойното подчертаване на аспекта квадрат  Меркурий Нептун няма лъжа няма измама или е голямо надлъгване или истината и цялата истина!Все си мисля че малко трудно ще се откачиш аспекта Слънце Сатурн ще ви задържи по дълго а и те опиянява някак си Нептун Слънце.Един Водолейски съвет не го отблъсквай грубо Водолеите не обичат грубоста дръж се приятелски и това ще му допадне покажи му че не си неговото предизвикателство и идеал  а и АС ако наистина е такъв попада в 9-тия ти дом ще го обогатиш духовно.
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #1243 -: Септември 11, 2010, 07:57:01 am »
Те обичат да флиртуват, не заради теб или околните, а за разнообразие, забавление и начин за опознаване на отсрещния...
И ако отсрещни я/те се вържат първоначално става все по-забавно, до момента в който пак другите не настъпят лентата. Тогава уранясалият се отдръпва почти хладно, чудейки се какво става и защо пак е останал неразбран. Докато другите са мислили за ала-бала, той просто е бил приятелски и добронамерено настроен, изучавайки света...
Аброад много точно си усетила и определила Водолейската ни същност всичко е е основано на  едно непрестанно контактуване с нови и различни приятели и изучаване на нови светове.Свободата  и приключенията са в основата на всичко особенно в съчетание с огнен елемет направо си е пожар!
Вижън с този възел във Водолей май ти е писано да ги опознаеш!Гледам ви синастрията въртя я и си мисля че емоционално този човек не ти допада много наперен и галантен ти се вижда но пък го някак си го харесваш съвпада Луна Венера и те прави по някакъв начин щастлива и гледаш на нещата по-позитивно Луна Юпитер като последния е в твоя 7-ми дом.Не липсват и аспекти на интимно привличане опозицията Марс Луна а и Венерата му във Водолей където е Марса ти.Липсват ви напрегнати аспекти които да пречат на  общуването ви а и двойното подчертаване на аспекта квадрат  Меркурий Нептун няма лъжа няма измама или е голямо надлъгване или истината и цялата истина!Все си мисля че малко трудно ще се откачиш аспекта Слънце Сатурн ще ви задържи по дълго а и те опиянява някак си Нептун Слънце.Един Водолейски съвет не го отблъсквай грубо Водолеите не обичат грубоста дръж се приятелски и това ще му допадне покажи му че не си неговото предизвикателство и идеал  а и АС ако наистина е такъв попада в 9-тия ти дом ще го обогатиш духовно.

чак сега, като започнах да чета повече за астрологията, разбрах за пети дом, преди гледах само слънце, асц. венера, марс, плутон..даже и луната не ми беше много ясна..водолеите от шести дом определено не мога да ги търпя много, но се сетих, че в гимназията седях на един чин с януарски водолей няколко години и имаше нещо много странно покрай него, някаква аура, не астрална, а не знам как да го обясня..сигурно това е, което ме привлича по пети дом..значи ние с него се биехме, карахме, аз го дерях, той ми държеше ръцете, после ме прегръщаше, той тренираше джудо в цска, аз в левски, ходехме заедно по пещери и се качвахме на черни връх, заедно с неговите приятели- още 3 момчета от класа и аз..лятото вечер ме викаха да седя на пейките пред техния блок, но се заяждаше с мен, а като се фръцнех ме гонеше да ме изпраща..за мен това също бяха свалки и то с години, в тази възраст, може да си представиш как се чувствах, но един път не ме целуна, или нещо друго да каже..просто така, нямаше си и друго гадже, и аз не му бях де..затова на 17 като ми налетя лъва, направо ме помете като лавина..и вече с водолея нищо..после, като започнах първата си работа, имах един колега, скорпион, който също така ме помете като лъва, просто без опции за отказ, а това не го харесвам, но той пък поне ми разкри тайните на хубавия секс, та не беше съвсем напразно.. :-[..с него ходехме да обядваме в един ресторант наблизо до работата..един ден ни казват в ресторанта, че има сватба, но могат да ни сложат в отделно сепаре, в друга зала, прекосихме целия салон със сватбата, обядвахме и на връщане изведнъж се заглеждам по младоженците- този, водолея се жени, всичките му приятели момчета от класа и те там..направо ми се изпомпа цялата кръв от сърцето..не можех да ходя, не знаех въобще, че имам чак такива чувства към него, не го бях виждала отдавна..поздравих го, скорпиона усети, започна да се нерви и ме измъкна набързо..после разбрах, че водолея забременил без да иска някаква девойка и от чувство на дълг..след години го видях случайно на една негова работа, поговорихме..пак така ме гледаше, но вече ми беше минало..ако имах по- лежерни планети във въздушни знаци, сигурно щях да знам какво е това, което прави, но те хем са ми в пети дом, на флиртовете, а слънцето и венерата са ми в лъв, флиртаджийски от всякъде, хем не ги разбирам какво правят и това ме дразни..за мен свалките имат някаква цел, 5-ти дом ми започва в козирог, безцелността ме дразни, не я разбирам..още повече като е женен човек според мен би трябвало да се съобразява с положението си и да се държи подобаващо..като си минал вече в другия отбор и имаш и дете, не може да искаш да ближеш мед и в отбора на несемейните, имаш дълг към брачният си партньор..пак пети дом в козирог си казва думата тук..обаче на него пети дом му започва в лъв, вероятно и преди съвпада на мое слънце и венера с негова луна, той е флиртаджия и по слънце, и по пети дом..направо неспасяем..и ме учуди това, че и с трите ни има подходяща синастрия..и предполагам, че с много други, защото вчера една девойка-овен, която работи с него /аз поне не съм близо в работата/, на излизане, като викаше той от прозореца, мина покрай нас и ни изсъска- този пък не мога да го понасям и едната жена телец и вика, смеейки се- сигурно защото те сваля??..не му се връзвай, той сваля всички..ето точно това ми се губи на мен, въздуха, да мога да се плъзгам по повърхността на нещата, без да има опасност да се задълбоча..аз се задълбочавам..като ми е приятно нещо, искам повече и повече, да изживея всичко докрай..но не и с него, той не е подходящ, но все пак е омайник, приятен е, явно заради синастрията, не заради друго..да беше малко по- глупав или досаден щеше да е лесно..това е аспекта на Казанова сигурно.. ;) обаче и аз имам мозък и девешкия мерк и асц. ще измислят как да изляза суха от тази ситуация и да му преподам няколко урока..само малко време ми трябва още да се ориентирам..
това, за квадрата мерк нептун, което казваш- няма надлъгване, само истината, брутално, за абсолютно всичко, това ми харесва най- много в разговорите, лъжата я усещам много ясно..това, което казва е истина, но не казва всичко..не е някой обигран сваляч, изглежда невинен като младенец и затова няма как просто да го изриташ, ше си е*аси гадняра да изхвърлиш едно дете от сладкарницата, само защото му е хубаво там..но детето е диабетик и няма място в тази сладкарница, примерно и трябва да си гадняр за негово добро, нещо такова..но детето е толкова чаровно с тия големи очи..дилема отвсякъде.. ;D
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 08:24:25 am от Vision »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1244 -: Септември 11, 2010, 10:13:52 am »
 Вижън, много хубаво си описала преживяванията си. :blink:
Ако барнеш тук-там текста, ще стане лит.произведение.

п.п.Асцендентът  и Меркът ти сговняват цялата спонтанност на ситуацията.Защо от всяко нещо трябва да произтече друго- на ползу? :blink: Наслаждавай се! ;D
« Последна редакция: Септември 11, 2010, 10:30:57 am от Uran »

« Отговор #1245 -: Септември 11, 2010, 10:25:23 am »
Вижън отдавна искам да ти кажа че много ми допадат историите които разказваш чувството ти за хумор и откровеноста ти! :58:
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #1246 -: Септември 11, 2010, 10:36:32 am »
И на мен ми харесват историите на Вижън, но ....Вижън, може да отделяш написаното в някакви абзаци  :lol: :lol: :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1247 -: Септември 11, 2010, 03:15:13 pm »
Вижън, много хубаво си описала преживяванията си. :blink:
Ако барнеш тук-там текста, ще стане лит.произведение.

п.п.Асцендентът  и Меркът ти сговняват цялата спонтанност на ситуацията.Защо от всяко нещо трябва да произтече друго- на ползу? :blink: Наслаждавай се! ;D

не е така..асц. и мерка ме спасяват да не направя някоя глупост по- скоро..дори и да не беше женен, нали флиртува за опознаване, ако съм спонтанна някой ден ще стигна до опити за по- голяма близост и ще бъда отхвърлена..а за ползата го разбирам така- флиртувам, когато наистина харесвам някого и искам да се сближа с него колкото може повече- секс, любов, съвместен живот и т.н...това значи да има цел и то се прави с малко хора, най- добре с един, за да се фокусират силите, а и не може да харесвам много хора едновременно..може да харесвам някого, да го свалям, като го поопозная, да не ми хареса и рязко да се отдалеча и след време да започна процеса с някой друг, но така масово не мога, не ми е ясно, явно това не е същото..все едно наистина сме като от две различни планети..но ти си от неговата планета и няма да ме разбереш напълно сигурно, каквото и да кажа.. :blink:
няма как да се наслаждавам, като има толкова неяснота и нередности в ситуацията..нередност е, че се държи така, а е женен, неяснота е- какво цели и защо го прави..то аз ще продължа да си гравитирам около тези хора, дали телците или другата групичка, ние сега на заплата пак ще ходим на кръчма цялата голяма група, освен дневните преживявания..не мога да бъда социопат и да страня..и аз съм любопитна, обичам да общувам и да опознавам хората..

Вижън отдавна искам да ти кажа че много ми допадат историите които разказваш чувството ти за хумор и откровеноста ти! :58:

благодаря  :-[

И на мен ми харесват историите на Вижън, но ....Вижън, може да отделяш написаното в някакви абзаци  :lol: :lol: :lol:

не се сещам  :-[..пиша на един дъх и гледам само да нямам много правописни грешки, за да се разбере смисъла.. :-[

сега си мисля- боже, на 40 години какви неща ме вълнуват.. ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #1248 -: Септември 11, 2010, 03:28:38 pm »
Вижън, явно сме различни планети. :blink:
Напоследък забелязвам, че много хора не са свикнали на внимание-тълкуват го погрешно.Говоря за най-обикновена любезност и добро отношение. Жените повече се филмират. Това според мен говори за някаква болест на обществото ни- неможе повечето да имат проблемни домове на комуникацията в радиксите си.
Та в този смисъл Вижън, как са ти поставени 3,7 и 11 домове?Ако по някакъв начин Луна и Плутон са забъркани може и да го има това желание за дълбочина и леко обсебване. :blink:

п.п.Да не вземете да се засегнете сега. Разсъжденията ми се дължат и на др. фактори мааалко само бях подбутната от тук. :blink: :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1249 -: Септември 11, 2010, 03:41:42 pm »
Вижън, явно сме различни планети. :blink:
Напоследък забелязвам, че много хора не са свикнали на внимание-тълкуват го погрешно.Говоря за най-обикновена любезност и добро отношение. Жените повече се филмират. Това според мен говори за някаква болест на обществото ни- неможе повечето да имат проблемни домове на комуникацията в радиксите си.
Та в този смисъл Вижън, как са ти поставени 3,7 и 11 домове?Ако по някакъв начин Луна и Плутон са забъркани може и да го има това желание за дълбочина и леко обсебване. :blink:

п.п.Да не вземете да се засегнете сега. Разсъжденията ми се дължат и на др. фактори мааалко само бях подбутната от тук. :blink: :blink:

не се засягам въобще..нарочно говоря за това, точно за да не се филмирам след време..защото слънцето ми 12-ти дом си пада по тайните неща и ако му позволя, ще му е много гот да се филмира години наред тайно и нещастно, знаем си се отдавна с него /както и с венера, и тя е там/..затова се предпазвам с мерка на асцендента, все пак е в дева..оня ден стана въпрос за прикривачите, където казах че питах една жена да ми обясни някои термини, тя е по- голямата жена- телец от тази ситуация и ми каза нещо, което ме впечатли и го запомних..каза, че и аз съм прикривач, и като прихнах в смях, защото звучи весело да си нещо, за което не знаеш какво е даже- тя каза, че се прикривам, говорейки за секс, неща, които не ме вълнуват..
иначе домове 3, 7, 11, луна и плутон са навързани така- у7 е в трети дом, а у11 е луна, а плутон е у3..

аз нямам желание да го обсебвам точно него, но когато си избера наистина някого, когато съм си избирала, съм искала да има дълбочина и обсебване, ако не исках да е така, значи не ми харесва достатъчно човека..
но и за вниманието не си права..имам внимание от много хора, много от тях са мъже, но вниманието най- често е като към човек, а не като към жена, мога да направя разлика кога какво е..този не се държи като приятел по водолейски, държи се като мъж за много жени..затова казвам, че има нещо объркано при него, което се опитвам да разбера какво е..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1250 -: Септември 11, 2010, 03:44:19 pm »
Вижън, дали всички Девишки Меркове в комбинация с АС Дева са толкова многословни?  Иначе и на мен ми допада стила ти, само че отделяй абзаци, че ми се смесват редовете,  като тръгна да чета.
Май малко са ни шляпали през устата като малки, много говорим, м? И се обясняваме и това и онова и трето и пето, и десето...  ;D  Природа, какво да правиш...
Аз имам официално предупреждение, ако продължавам в същия дух да се обяснявам, още повече за минали случки, ще ям бой накрая.  ;D 

добре, ще се опитам да се сещам да отделям абзаци като пиша по- дълго..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1251 -: Септември 12, 2010, 03:41:40 pm »
да ми кажеш какво е точно усещането на луната, когато е на нечии асц...освен че те дразни де, ама с какво точно те дразни..

С Луната си съм привличала Асценденти от съответния знак. Усещането е за харесване, за друг пол говорим, нали.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #1252 -: Септември 12, 2010, 03:48:20 pm »

в момента се интересувам от казуса- луна върху асцендент в синастрия, ще погледнеш ли темата ''синастрия'' може би две страници преди последната, където описвам един такъв човек и ако може- да ми кажеш какво е точно усещането на луната, когато е на нечии асц...освен че те дразни де, ама с какво точно те дразни..

е, на луната не знам какво й е усещането, а мен ме дразни с това, което описваш тука:

.. аз например съм се чувствала майчински точно в такива ситуации, когато нечии асц. ми е на луната и то независимо дали е на мъж или на жена... повече ме интересува дали са топло облечени, да не настинат..  гледам и да са нахранени добре..

на сестра ми, най-големия й кошмар, е че хранейки се здравословно ще умра от глад, вече няколко пъти ме е сънувала около 30 кг, на легло и много гладна ..  ;D  най-ужасното, е че си разказва сънищата на всички, всява паника сред населението, като по тоя начин допълнително ми извежда марса от равновесие, и скоро мисля да й тегля един бой ..  да се разберем веднъж завинаги ..  :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1253 -: Септември 12, 2010, 03:51:30 pm »
Пък и в почти всичките случаи отсрещната страна е много по-привлечена отколкото аз. ;D

Това незнам как може да се твърди, може само ти така да си мислиш.  ;D В моя случай е било взаимно и силно, но разбира се при наличието на други и посочените от теб аспекти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1254 -: Септември 12, 2010, 04:25:52 pm »
да ми кажеш какво е точно усещането на луната, когато е на нечии асц...освен че те дразни де, ама с какво точно те дразни..

С Луната си съм привличала Асценденти от съответния знак. Усещането е за харесване, за друг пол говорим, нали.  :blink: 
Чужди планети на моят Асц -дразнят, ама ...защо? Може и заради квадрата с Марс и опозицията със Слънце. :-\
Обаче забелязах, че на 2 от добрите ми приятелки Слънцата им са в/у моя Мар и квдратират и двете ми светила, но отношенията ни са ОК даже..леко...интелектуализирани (напоследък взехме да си говорим за битовизми). :-\
Не всички стресиращи аспекти са дразнещи. Явно си зависи и нивото на този, който активира твоя хороскоп. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1255 -: Септември 12, 2010, 04:28:46 pm »

има харесване, но щом има и дразнене в този с асцендента, искам да разбера същността на това дразнене, за да го използвам да дразня човека.. ;D само в този определен случай, защото за него не е добре да е такъв женен сваляч, а и за околните не е добре, защото е много опасен..

*

Vision

• 3523
« Отговор #1256 -: Септември 12, 2010, 04:31:10 pm »

е, на луната не знам какво й е усещането, а мен ме дразни с това, което описваш тука:

.. аз например съм се чувствала майчински точно в такива ситуации, когато нечии асц. ми е на луната и то независимо дали е на мъж или на жена... повече ме интересува дали са топло облечени, да не настинат..  гледам и да са нахранени добре..

на сестра ми, най-големия й кошмар, е че хранейки се здравословно ще умра от глад, вече няколко пъти ме е сънувала около 30 кг, на легло и много гладна ..  ;D  най-ужасното, е че си разказва сънищата на всички, всява паника сред населението, като по тоя начин допълнително ми извежда марса от равновесие, и скоро мисля да й тегля един бой ..  да се разберем веднъж завинаги ..  :P

виж по- надолу и за мъжа, защото това е цитат за една приятелка и тя въпреки че ми се дразни, все пак ме разбира, че се усещам малко като майка спрямо нея и че това не зависи от нейната защитност или беззащитност, а само от моята луна на асц. и, затова гледа по- философски на нещата..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1257 -: Септември 12, 2010, 04:31:20 pm »
За твоя случай незнам.  ;D При мен дразнене - не, освен, ако на тръпката не викаме тъй, но то както казах се дължи на други фактори по-вероятно.  

*

Vision

• 3523
« Отговор #1258 -: Септември 12, 2010, 04:39:46 pm »

добре, ако започна да го карам да се храни повече, сигурно ще го изнервя, ама как да го направя, като е с нас точно за да не се налага да яде на обяд, пие само кафе и сок..няма как да стане, значи..пък и четиримата сме умишлено в режим на намален прием на калории, аз дори много уважавам това, че се старае..даже скоро му купи хапчета ''инхуа'' едната девойка - телец, аз не си падам по такива неща, но той си падна, понеже се заговори за тях..няма как да му се държа като майка, защото не прави нищо неправилно, освен това, че сваля жени, а е женен..но за това някак..ако заговоря ще се изпокарам с всички..сигурна съм..пак стигам до тази опция, а тя въобще не ми харесва.. :(

*

Vision

• 3523
« Отговор #1259 -: Септември 12, 2010, 04:56:44 pm »
..сигурно, защото слънцето му е във водолей, ако беше в телец и то, досега да съм го подпукала.. :-\ просто не е досаден..
Чак сега загрях защо, ако беше Tелец си щяла да го подпукаш - хората с такива слънца определено имат хармонизиращо влияние върху теб, особено ако ти кацат на Луната, но фактора Слънце върху твоя Луна означава, че мъжът е доминанта, а на теб това не ти харесва понеже винаги си права. ;D

не, забелязала съм, че телците като онанения са много досадни..не знам къде му каца слънцето, не му помня картата, нито я имам някъде, а не ми се и търси, защото няма значение..