Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874577 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:синастрия
« Отговор #1260 -: Септември 12, 2010, 05:07:29 pm »
Много грешно впечатление имаш за мъжете Телци, де.  ;D Ама знам ли, може ти да си попадала на такива. А между другото в случая съм склонна да се съглася с Крис.

Виждам, че с тоя тип/колегата включително имате негова Луна в съвпад с твое Слънце, не може да не ти харесва това, срамувам се, но в очите ми се набиха и някои сексуални аспекти, затуй ще мълча.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1261 -: Септември 12, 2010, 05:56:14 pm »
Много грешно впечатление имаш за мъжете Телци, де.  ;D Ама знам ли, може ти да си попадала на такива. А между другото в случая съм склонна да се съглася с Крис.

Виждам, че с тоя тип/колегата включително имате негова Луна в съвпад с твое Слънце, не може да не ти харесва това, срамувам се, но в очите ми се набиха и някои сексуални аспекти, затуй ще мълча.  :P

не познавам много мъже- телци, затова споменах само онанения, хелото беше жена..иначе брат ми има един приятел, който е като добродушен мечок, телец е, но не знам дата, нищо друго..обича компаниите- яденето, пиенето и тия три неща..работи като изрод, за да задоволява прищевките на поредната си ''женичка''..идвал е в нас, приятен е, дори като пие повече не е агресивен, смее се, пуска майтапи, но не е много интересен за мен, скучен ми беше, но това сигурно е от мерка му..други телци не се сещам май..една приятелка от входа има синове, близнаци, зодия телец, много хубави момчета, но има нещо мудно в тях, което ме изнервя малко..все едно някой да заеква и да се напъва да каже нещо, напъва се, напъва се..знам, че не са виновни, просто са си такива, но не могат да постигнат скоростта, която ми е необходима на мен, за да се запаля мисловно..това за мъжете- телец, знам, че ги харесваш, но ти имаш други натални дадености, на които ти допадат.. ;)

сетих се и за още двама телци, единият ми беше колега и духовен водач за известно време, а другият- гадже за малко..има нещо, което ме спъва в тези хора..но не им знам датите де, не знам къде им е било слънцето..но ако е било върху луната ми, е било и в квадратура с моето слънце, венера и марс..задействало ми е наталнният Т-квадрат и затова сигурно..повярвай ми, като казвам нещо такова го мисля..отделно е, че си има обяснение в астрологията..

а луната на този тип/колегата, която съвпада с моето слънце ми действа позитивно, макар че пак е в квадрат с моята луна и в опозиция с марса ми, но не ме дразни, не усещам да се перчи, нищо че е лъвска луната, има нещо меко и женствено в това звучене, макар че не е женчо според мен, но някой отстрани ако ни слуша как си говорим четиримата ще каже сигурно, че е егаси женчото..това е позитивното..а сексуалното нагнетяване идва от приказките му, мерк+венера във водолей, където ми е марса, обаче като му взех данните сега и знам откъде идва това, много по- лесно мога да го преодолея..защото не е някакво мистично, а си има точно определени астро положения, от които се определя и така е много по- лесно..

но ще видим де..засега имам наум няколко стратегии..едната ще е да заговоря за жената- овен, с която работи и ако поддаде, да се направя на ревнива..нали водолея не обича да го ограничават, така ще се отдръпне..ако това не помогне обмислям и други неща..целта е да му стане тегаво с нас и да се отдръпне сам, а не да го гоня и обиждам.. ;)

и ще се опитам да не поддавам на приказките му, защото, както каза едната от жените телец- аз се прикривам така, защото ми е лесно да говоря за това..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1262 -: Септември 12, 2010, 06:12:09 pm »
Тук нямах предвид личното отношение към мъжете Телци, ти така си се разпростряла с примери от твоя живот, не това ми беше мисълта, само, че не са досадни и такива, каквито ги представи - сравнението с Онанения особено. :blink:  ;D
Просто не им е в природата. Както и на жените между другото.

П.П. Ако става въпрос за мен нямам нищо конкретно, по което някой би отсъдил, че бихме си паснали с мъж Телец, един Дсц на хоризонта, но като гледам масово хората как не се разбират с "отсрещните" си, по това също не биха го предположили. 

*

Vision

• 3523
« Отговор #1263 -: Септември 12, 2010, 06:20:32 pm »
Тук нямах предвид личното отношение към мъжете Телци, ти така си се разпростряла с примери от твоя живот, не това ми беше мисълта, само, че не са досадни и такива, каквито ги представи - сравнението с Онанения особено. :blink:  ;D
Просто не им е в природата. Както и на жените между другото.

П.П. Ако става въпрос за мен нямам нищо конкретно, по което някой би отсъдил, че бихме си паснали с мъж Телец, един Дсц на хоризонта, но като гледам масово хората как не се разбират с "отсрещните" си, по това също не биха го предположили. 

точно заради това се разпрострях, за да видиш, че личното ми отношение не е случайно, а си има история от живота ми..отношението не се изгражда без причина, поне при мен е така..даже и астрологично го обосновах, доколкото можах..затова и на мен като ми каже някой- не понасям жени- лъвове, асц. дева, луна в телец или каквото и да е друго, си казвам- ясно, този човек има нещо в хороскопа си, което се дразни от съответното нещо при мен, значи отношението му не е лично, а е астрологично..а това разбиране редуцира силно обидите и дразненето между хората, според мен, поне би могло.. ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1264 -: Септември 12, 2010, 06:22:47 pm »
Определено в това е част от големия смисъл на астрологията, да опознаеш себе си и другите.

*

Vision

• 3523
« Отговор #1265 -: Септември 12, 2010, 06:53:39 pm »
Определено в това е част от големия смисъл на астрологията, да опознаеш себе си и другите.

разбирането за произхода на нещата ми е най- голямата полза на мен..иначе са само емоции и чувства..а те са неконтролируеми..

ето, слънце в телец го усещам по един начин, а асц. телец по друг..защото асц. е само привидността на нещата, така си го обяснявам, а и си допада с моята привидност в дева..разсъждавам си тука, поне се опитвам да не заспя, докато чакам да започне филма.. ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1266 -: Септември 12, 2010, 07:12:21 pm »
Вижън, при положение, че Луната ти е връх на тао, срещата ти с хора, които имат планетка над Луната ти, би трябвало да изиграе по-значима роля в живота ти. Същото важи и за опозиторната точка.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #1267 -: Септември 12, 2010, 07:15:30 pm »
на сестра ми, най-големия й кошмар, е че хранейки се здравословно ще умра от глад, вече няколко пъти ме е сънувала около 30 кг, на легло и много гладна ..  ;D  най-ужасното, е че си разказва сънищата на всички, всява паника сред населението, като по тоя начин допълнително ми извежда марса от равновесие, и скоро мисля да й тегля един бой ..  да се разберем веднъж завинаги ..  :P

а не мислиш ли, че просто е загрижена за теб  :-\  въпреки, че си права - много е досадно... до преди 5 години майка ми разправяше на всички, че си имам тайна болест щото бях 43кг и едва ли не ще мра  ;D ;D ;D  па аз ядях като за 3-4ма мъже взето заедно - на едно ядене изплюсквах по половин хляб и няколко чинии манджа и не ми дремеше. имах перфектен метаболизъм, обаче жената си е решила, че трябва да съм бела и дебела румена мома  :rolf: :rolf: :rolf:   ся пък като напълнях ми обяснява, че гъза ми бил голям... ееееееееее то няма угодия и най-сетне я пратих на бабината ми щото ми писна и тя млъкна и вече не прави коментари...  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #1268 -: Септември 12, 2010, 08:23:11 pm »
Много обяснения много нещо и крайна сметка става въпрос за предразсъдъци.  ;D
А и само факта, че качваш синастрии и толкова много те вълнува въпроса "как да проанализираш ситуацията" показва колко много ти е влязъл под кожата по някакъв начин.

ако не ми беше влязъл, нямаше да пиша..но засега е само на входа, все още мисля, че мога да променя ситуацията..въпроса е в това, че човек има повече разум от животното и като го привлече някой по някакъв начин, ако не иска да е с този човек, просто защото не иска да е с никого, а и защото човека е семеен и не трябва да има нищо с него, може с мислене и както е в моя случай- с много прикзване да намери начин да направи така нещата, че всички да са в положение печели/печели..защото най- лесното е да се изчукаш като животно с някого, но това няма да е от полза за никого..а и мисля, че по- младата девойка от двете слънца в телец може да пострада повече и от мен, аз поне съм свободна и не се влюбвам лесно..а тя не е и двете..ще се боря.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1269 -: Септември 12, 2010, 08:25:28 pm »
Вижън, при положение, че Луната ти е връх на тао, срещата ти с хора, които имат планетка над Луната ти, би трябвало да изиграе по-значима роля в живота ти. Същото важи и за опозиторната точка.

да, допускам да изиграе важна роля, но каква ще е точно тази роля, още не се знае..тук е важен моя избор..а опозиторната точка е луната в скорпион..за нея вече видях как работи.. ;)
не ги искам и двете, ама кой ме пита..

този няма планета над луната ми, а асцендент...а и него ще го доуточним..има луна на слънцето ми..а това е малко по- друго положение, не е връх на тао..
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 08:37:28 pm от Vision »

*

Vision

• 3523
« Отговор #1270 -: Септември 12, 2010, 08:32:31 pm »

а не мислиш ли, че просто е загрижена за теб  :-\  въпреки, че си права - много е досадно... до преди 5 години майка ми разправяше на всички, че си имам тайна болест щото бях 43кг и едва ли не ще мра  ;D ;D ;D  па аз ядях като за 3-4ма мъже взето заедно - на едно ядене изплюсквах по половин хляб и няколко чинии манджа и не ми дремеше. имах перфектен метаболизъм, обаче жената си е решила, че трябва да съм бела и дебела румена мома  :rolf: :rolf: :rolf:   ся пък като напълнях ми обяснява, че гъза ми бил голям... ееееееееее то няма угодия и най-сетне я пратих на бабината ми щото ми писна и тя млъкна и вече не прави коментари...  :57:

точно това е, че луната е наистина загрижена и опява като всяка майка..но и другата страна си се дразни, защото и се струва, че я мислят за малоумна..надявам се, че Гал няма да се разсърди ако напиша какво мисля, защото нали за това си говорим в този форум, но мисля, че сестра и вади неща, които Гал е натрупала към майка си в детството, поне аз това наблюдавах с моята луна на асц на една приятелка, а като са и сестри, сигурно модела се наслагва много по- лесно..но не може да и каже някой- не се дразни, защото тя се дразни и това е факт..ако го осмисли и го наблюдава от тази гледна точка, може да обезсили влиянието му, сигурна съм, защото съм наблюдавала този механизъм да работи при мен..и не само при мен, по този начин работят психоаналитичните школи..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #1271 -: Септември 14, 2010, 10:12:23 am »
Вижън, чак сега ти видях казуса, извинявай  :-[. Не следя тази тема, защото не разбирам нищо от синастрия, прехвърлям я, защото постовете на Дивна са истинско удоволствие, но иначе тия карти на взаимоотношенията не са за мен ;).

Та, ми се струва, че ти е сгрешена постановката. Що му дириш на човека да има нещо у Телец непременно, и понеже няма - там да му е Асц.? От постовете ти не личи да искаш да го нахраниш и облечеш, по-скоро наопъки ;D, тоест автоматически отпада хипотезата твоя Луна върху негов Асц. То си имате достатъчно контакти в картата и без неговите оси. Примерно негова Венера твое Слънце, макар и по-широчко, или негова Луна твой Марс. Нещо такова. И въпросът не е какво иска той, а какво искаш ти, нали? Във всички случаи бих внимавала с него.

Така, като гледам, с това кардинално Т-квадратче и то Марс -Козирог /Сатурн - Рак/Плутон - Везни, не ми се хваща вяра, че някой може лесно да му се откопчи, каквито и тактики да прилага. Да не забравяме и навалицата му във Водолей и Луницата в Лъв - фикс до мозъка на костите. Ако реши че иска нова играчка, не знам какво и как би могло да го разубеди. Но пък и вероятно трудно се наканва да направи първата стъпка. Та не се знае кое в крайна сметка надделява - комформизма или жаждата.

Но, да не забравя да си изведа поантата. Не започвай да си играеш с това типче, ако не си готова да стигнеш докрай.

PS. От описанието ти по-скоро ми мяза на Асц. Овен, Близнаци или Стрелец.
« Последна редакция: Септември 14, 2010, 10:22:25 am от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #1272 -: Септември 14, 2010, 07:55:58 pm »
Вижън, чак сега ти видях казуса, извинявай  :-[. Не следя тази тема, защото не разбирам нищо от синастрия, прехвърлям я, защото постовете на Дивна са истинско удоволствие, но иначе тия карти на взаимоотношенията не са за мен ;).

Та, ми се струва, че ти е сгрешена постановката. Що му дириш на човека да има нещо у Телец непременно, и понеже няма - там да му е Асц.? От постовете ти не личи да искаш да го нахраниш и облечеш, по-скоро наопъки ;D, тоест автоматически отпада хипотезата твоя Луна върху негов Асц. То си имате достатъчно контакти в картата и без неговите оси. Примерно негова Венера твое Слънце, макар и по-широчко, или негова Луна твой Марс. Нещо такова. И въпросът не е какво иска той, а какво искаш ти, нали? Във всички случаи бих внимавала с него.

Така, като гледам, с това кардинално Т-квадратче и то Марс -Козирог /Сатурн - Рак/Плутон - Везни, не ми се хваща вяра, че някой може лесно да му се откопчи, каквито и тактики да прилага. Да не забравяме и навалицата му във Водолей и Луницата в Лъв - фикс до мозъка на костите. Ако реши че иска нова играчка, не знам какво и как би могло да го разубеди. Но пък и вероятно трудно се наканва да направи първата стъпка. Та не се знае кое в крайна сметка надделява - комформизма или жаждата.

Но, да не забравя да си изведа поантата. Не започвай да си играеш с това типче, ако не си готова да стигнеш докрай.

PS. От описанието ти по-скоро ми мяза на Асц. Овен, Близнаци или Стрелец.

има къдрава коса /едро къдрава и не с тънък косъм като на овните/ и аз помислих в началото, че е с асц. овен, но той каза, че не си знае часа, /но няма агресия, няма дори и намек, че е овен асцендента/ но помни, че май майка му е казвала, че е около обяд .. аз на това не вярвам, защото майките грешат много, а още не е проверил де, дано да се сети някога, но усещането е като за телец и го сравнявам с други асценденти телец..иначе вече ми мина тръпката, сега само превъзпитание..а тръпката беше заради приказките и бързината на ума..всеки ден има случки да се напише цял роман, но няма какво да ви занимавам..за мен беше много важно да си преодолея междукрачния сърбеж и го направих, сега мога само да се гъбаркам и да се забавлявам, още повече че научих, че по- младата девойка със слънце в телец наистина е влюбена в някого, но не в него, значи няма опасност за никого..аз ще ставам водолей, правя всичко така, както го прави той, което определено го депресира, защото не е уникален..не мога да ти опиша още колко неща измислям в крачка..истината е, че отдавна не съм срещала толкова равностоен партньор в игрите и страхотно се забавлявам..до един месец ще е по- влюбен в жена си от всякога..а за мен ще си остане хубавият спомен от уникалното преживяване.. ;D надявам се всеки, който бъде подложен на някакво изкушение да постъпи като мен, а може би го и правите де..явно това е част от нещото, което каза Дивна по солара- че е свързан с взаимоотношенията, уча се сега на разни трикове, ама нали е за негово добро..възможно е да е асц. и близнаци, но той не интелектуализира, не се репчи словесно, абе не знам как да ти го опиша..наистина съм като майка, но по- генерално, с възпитанието..по- точно превъзпитанието на Казанова..няма въобще никаква опасност да падна в никакъв капан, защото всичко изкарвам навън, нищо не остава вътре и няма нищо, което да работи..положението вече е точно ''детската градина'' и аз се забавлявам на ен-та степен..така не съм се забавлявала не помня от кога..все съм сериозна и улегнала..то било много хубаво да си въздухар, ама като знаеш, че си само до там..ех, Дияна, как ми се иска да си там като се развихря.. ;D
някой ден ще напиша сценарии за филм по тази случка, обещавам..и филма ще бъде пародия, а не романтика.. ;D

« Отговор #1273 -: Септември 14, 2010, 08:02:15 pm »
Възможно ли е да е АС Везни?

*

Vision

• 3523
« Отговор #1274 -: Септември 14, 2010, 08:13:33 pm »
Възможно ли е да е АС Везни?

ако асц. везни се контят и гласят, значи не е това..небрежняр е от всякъде..облича се в земни цветове, но може и жена му да му купува дрехите, а тя е зодия овен, та едва ли би избрала точно тези цветове..после той е бил напълнял преди време, сега е вече с нормално тегло, но е много упорит в следенето на храната..не иска да ходи с другите, защото се изкушава като ги гледа как се хранят..и обича да докосва другите..мен не, обаче..но иначе това да те прегърне през кръста /говорим за жени/, докато ти говори нещо, или да си сложи ръката върху крака ти си е нещо редовно..много бара, съвсем небрежно и виждам как някои се вцепеняват, но не е гаден сваляч, като дете е..просто е уникален, за пръв път виждам такъв човек.. ;D ако искаш- кажи някакъв друг асцендент, аз поне не се сещам за друг подходящ..просто не мога да разкажа всичко наведнъж, защото не ми се пише толкова, а случките и впечатленията са много..

« Отговор #1275 -: Септември 14, 2010, 08:37:09 pm »
Нямам други идеи... Ако още не си, пробвай с различни Асценденти в кои домове му попадат планетите и ще ти хрумне нещо. :blink: Една Луна или Меркурий в 5-ти дом може би? Или Юпитер в 6-ти?

« Отговор #1276 -: Септември 14, 2010, 08:37:30 pm »
..и обича да докосва другите..мен не, обаче..но иначе това да те прегърне през кръста /говорим за жени/, докато ти говори нещо, или да си сложи ръката върху крака ти си е нещо редовно..много бара, съвсем небрежно и виждам как някои се вцепеняват, но не е гаден сваляч, като дете е..просто е уникален, за пръв път виждам такъв човек.. ;
Хаха Вижън наистина "Филмите" ти ми харесват!Винаги съм казвала че един флирт една нова любов или едно влюбване те карат да изтръпнеш и се чувстваш някак си много щастлив и желан и оценен дори по един ото безбройните ни критерии!И да ти призная и аз "барам" несъзнателно го правя имам нужда да докосна човека с който говоря все едно се докосвам до аурата му!Нямаше да го осъзная и да го забележа докато на един мой приятел му направи впечетление че потупвам и поопитвам хората с които говоря!
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #1277 -: Септември 14, 2010, 08:51:31 pm »
..и обича да докосва другите..мен не, обаче..но иначе това да те прегърне през кръста /говорим за жени/, докато ти говори нещо, или да си сложи ръката върху крака ти си е нещо редовно..много бара, съвсем небрежно и виждам как някои се вцепеняват, но не е гаден сваляч, като дете е..просто е уникален, за пръв път виждам такъв човек.. ;
Хаха Вижън наистина "Филмите" ти ми харесват!Винаги съм казвала че един флирт една нова любов или едно влюбване те карат да изтръпнеш и се чувстваш някак си много щастлив и желан и оценен дори по един ото безбройните ни критерии!И да ти призная и аз "барам" несъзнателно го правя имам нужда да докосна човека с който говоря все едно се докосвам до аурата му!Нямаше да го осъзная и да го забележа докато на един мой приятел му направи впечетление че потупвам и поопитвам хората с които говоря!

всичко е така, както казваш, освен едно..не е флирт това, а игра..и като се срещнат двама майстори, ела да видиш надиграване.. ;) а ти какво имаш в телец??или не, въпроса не е правилен- на какво в картата отдаваш докосването??
аз имам луна в телец и обичам да докосвам, но само тези, с които съм много близка, които обичам или са ми приятели..иначе не се доближавма даже..но на приятелите- да имат косъм по дрехите. го махам без да питам /понякога това и на не много близките. порок ми е/, а със съвсем близките обичам да си седя и да си мързелувам във фул контакт..колкото по- близо, толкова по- уютно, ама само да нямам тежест върху мен, аз да съм ''отгоре'', това ми е от слънцето в лъв.. :-[ мисля, че за този стремеж към физическа близост трябва да има нещо силно телешко. а този човек няма нищо в телец..откъде може да идва..той дори като си вървим към кафето, прегръща едната девойка, после се закача нещо с другата, гледа я отзад и цъка как си врътка д-то..все такива, телесни неща са му в устата..няма минута спокойствие..по принцип това ме дразни много, но в случая не..просто ми е весело и смешно и се забавлявам, влизам в тона, коментирам и аз, дръпвам едната девойка зад него, вървим и се смеем, коментирайки как го врътка той неговото, така че да ни чуе, заливайки се от смях, обръщам нещата, като огледало..усеща се, но още не знае какво става..в голяма чуденка и потрес е, не минават номерата, ще стане за мезе, но пък веднага измисля нещо ново, на което аз трябва да измислям отговор, ума ми щрака, но пак през смях..абе..да живееш в интересни времена.. ;D

май да спра да обяснявам за тази история в тази тема, че вече не е по синастрията говоренето, не е по темата.. :-[

« Отговор #1278 -: Септември 14, 2010, 09:17:41 pm »
мисля, че за този стремеж към физическа близост трябва да има нещо силно телешко. а този човек няма нищо в телец..откъде може да идва..той дори като си вървим към кафето, прегръща едната девойка, после се закача нещо с другата, гледа я отзад и цъка как си врътка д-то..все такива, телесни неща са му в устата..
Нямам нищо в Телец и чесно аз също търся отговора!Като дете майка ми казва че съм мразела да ме пипат и прегръщат а сега нещо ме спира да прегърна някой но винаги го докосвам по някакъв начин.Аз отчасти си го обяснявам с господаря на АС физичаското тяло  в 7-ми дом иска ми де да се докосна до другия да го усетя но това са ми собсвените асоциации.
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
« Отговор #1279 -: Септември 15, 2010, 06:33:03 am »

Нямам нищо в Телец и чесно аз също търся отговора!Като дете майка ми казва че съм мразела да ме пипат и прегръщат а сега нещо ме спира да прегърна някой но винаги го докосвам по някакъв начин.Аз отчасти си го обяснявам с господаря на АС физичаското тяло  в 7-ми дом иска ми де да се докосна до другия да го усетя но това са ми собсвените асоциации.

снощи ми хрумна нещо за асц. риби..още го обмислям, ще го напиша довечера, но мисля в една друга тема да е..имам една моя някъде, ще я намеря и в нея, ще ти изпратя линка на бележка, ако искаш да го видиш.. :blink: