Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876619 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #3760 -: Октомври 17, 2012, 08:11:04 pm »
15 и 30 , объркала съм го в предното...

« Отговор #3761 -: Октомври 17, 2012, 08:33:59 pm »
Ето синастрията и композита с тези данни. Без мажорни аспекти Венера/Марс между двете карти не залагам на сексуално удовлетворяващо взаимодействие. В композита има квадратура Венера/Марс, което говори за взаимодействие с напрежение.

Като му се промени часът на раждане, целят стелиум отиде в 8-мия му дом. Той манипулативен ли е?
В другата тема, доколкото си спомням, беше споменала, че тя се чувства объркана от него и поведението му. Ето, натално той има квадрат Слънце/Нептун, Венера/Нептун и каквото там още друго с Нептун, които попадат върху Слънцето на девойката. От една страна Сатурнът му е хванал Слънцето й - тя се чувства силно привързана към него, възможно е в негово лице да вижда бащин образ, а от друга страна никак не може да разчита на него, той я подвежда непрекъснато. У нея той буди силни, неконтролируеми емоции, изважда я от комфортната й зона - виж как квадратът му Марс/Плутон попада върху Луната й.
Като гледам, ако някой страда в тази връзка, това е тя. Той си е добре. Нейното Слънце в съвпад с Венерата му - харесва я, в голяма степен тя отговаря на характеристиките, които той търси у една жена. Но Луната му е слабо аспектирана от нейни планети - възможно е да не я чувства близка, необходима. Има широк тригон с нейно Слънце, което е много добър аспект, но не съм сигурна, че успява да компенсира изброените по-горе напрегнати аспекти. Дано греша.

Струва ми се, че тя не е много уверена в себе си и неговото дистанцирано поведение спрямо нея (ако е такова) може да подкопава и без друго малкото почва под краката й, която тя има. От друга страна е гореща мома, пали бързо, а и той не е от кротките. Но не знам дали имат достатъчно допирни точки, за да бъдат емоционални един с друг.

С квадрата Луна/Сатурн композитът говори за трудности в емоционалното общуване. От връзката им лъха някакъв хлад, недостиг на близост, споделяне. Ако момичето е имало проблеми в общуването с баща си или баща й е отсъствал от живота й, тази история може да се потваря в лицето на младежа.

Сега ме извини, ако греша.
« Последна редакция: Октомври 17, 2012, 08:45:47 pm от Mirabella »

« Отговор #3762 -: Октомври 17, 2012, 08:41:52 pm »
мирабела моля те на тази страница публикувах синастричната карта на мен и на приятелят ми ще се радвам да изкажеш мнение и за нашите отношения :)))  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

« Отговор #3763 -: Октомври 17, 2012, 08:58:51 pm »
Здравейте момичета ,много съм ви благодарна за това ,че разчетохте синастричната карта на мама и бих ви помолила ако имате желание и време да погледнете и моята с приятелят ми с когото съм вече година и малко ;) много си ми е ценен и миличък,изпитвам силна обич, привързаност и влечение към него и се надявам тези чувства да не отшумят бързо,преди мен е имал връзка с момиче с което са били от деца заедно и ми беше доста трудно да му помогна да забрави миналото ,но мисля ,че вече успях.Искрено се надявам и с мен да изживее една бурна, разтърсваща и запомняща се любов.Защото смело мога да твърдя ,че с всеки изминал ден заедно лично аз започвам да си го обичам все повече и повече и ми иде никога да не го пусна далече от мен  :confuse3:

Определено се вижда, че ти се чувстваш много комфортно, щастлива, безгрижна, така да се каже, себе си с него - негов Юпитер в тригон с твое Слънце. Удовлетворяваш идеала му за жена - твое Слънце в съвпад с негова Венера. Твоя Венера и негово Слънце са в един знак, така че аспектите Слънце/Венера могат да се считат за разменени. Това създава силна симпатия помежду ви, доверие, усещане, че сте със сродната си душа, добро приятелство. И тук липсват аспекти Венера/Марс между картите, та не знам колко бурна е любовта ви. Аз викам бурна на съвпад на мъжки Марс с женска Венера, например, но има различни дефиниции за бурно.
Само квадратурата между Луните ви да не ви създаде търкания. Той е много огнена натура. Ако с твоите водно-земни светилата можеш да го понесеш, супер. Той пали бързо, реагира спонтанно, но също може и да гасне бързо. Темпото, с които той сменя настроенията си, е по-бързо от твоето. Освен това, попадайки върху пълнолунието ти, Венерата му е в опозиция с Луната ти. Твоя Венера е в знаков тригон с негова Луна. 50/50 е според мен. Няма пълна хармония помежду ви, но не и хич да няма. Обаче е възможно на моменти да изразявате чувствата си твърде различно, за да бъдат те възприети от другия, така както той мечтае да бъде в идеалния случай. А и философиите, които споделяте, може да са различни. Твой Юпитер е в тригон с негова Луна, твой Сатурн - в секстил с нея, което е добре за хармонията. Той би трябвало да се чувства сигурен в теб, да се отпуска в компанията ти.

« Отговор #3764 -: Октомври 18, 2012, 09:47:09 am »
Благодаря ти , Мирабела! Това , което си написала е вярно. Точно до такъв извод е стигнала и девойката,че той емоционално няма нужда от нея , но я харесва. И като цяло се чуди дали това е мъжът на живота и и какво да прави с него...:) Много ти благодаря за труда ти и всеотдайността.

« Отговор #3765 -: Октомври 18, 2012, 02:43:30 pm »
страшно много съм ти благодарна и признателна мирабела ,наистина много точно описа връзката ни,всичко при нас е 50 на 50 има моменти в който страшно много се разбираме има моменти и в който отношенията ни не вървят,но важното е ,че преобладават моментите на разбирателство,само едно не отговаря ,за темпото с което сменя настроението си,по скоро аз съм човека с внезапните промени в настроението ,но иначе цялата картина която обрисува за нашата връзка мисля ,че точно ни описва.Благодаря ти от сърце  :wub:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3766 -: Октомври 25, 2012, 09:07:34 am »
Здравейте,отново ви моля да ми кажете ако е възможно няколко думи за тази карта.С човека се срещаме от около 2 месеца,но имам нужда от някаква насока.Той ме обърква с поведението си и аз на моменти не знам как да се държа с него.Когато сме заедно всичко е просто чудесно,много го харесвам а и той мен.Живеем в различни градове и не се виждаме всеки ден.Благодаря за отделеното време :blink:.

« Отговор #3767 -: Октомври 25, 2012, 02:57:25 pm »
Да, харесва те, това е вярно. Мисля, че картата го потвърждава. Планетите ти аспектират доста прилично Луната и Венерата му. "Просто чудесно"-то идва от тригона на Луните ви - има синхрон помежду ви. Е, малко на вкусове невинаги го докарвате до синхрон (квадратура между Венерите ви), но всяко такова разминаване дава повод за наситени със страст сексуални приключения (квадратура Венера/Марс).
Той си е такъв - непостоянен, неуверен, нерешителен, пасивен, променлив - мутабелно пълнолуние в комплект с Нептун (и Сатурн). Докато ти си по-земна и по-здраво стъпила на земята, и по-амбициозна. Явно ти трябва да го "приземяваш", но не успяваш лесно, защото Сатурнът ти има малко аспекти към негови планети. Но пък попада в 6-тия му дом - изглежда ти се налага да влизаш в ролята на дисциплинатор (старшина) в съвместното ви ежедневие. А можеш и доста успешно да го мотивираш - разменени аспекти Слънце/Марс, стига той да те слуша, което също невинаги работи (знакова квадратура Меркурий/Меркурий).

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #3768 -: Октомври 25, 2012, 03:16:05 pm »
Надявам се някой от вас да погледне тази синастрия,връзката е кармична и продължава много време..
Дали има надежда за нас...
« Последна редакция: Ноември 26, 2012, 05:09:17 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #3769 -: Октомври 25, 2012, 03:51:37 pm »
Казано накратко-Съвпад моя Венера -негов Марс
Негов Сатурн-съвпад моят Южен Лунен възел
Негов Северен възел- съвпад моя Луна
Негова Лилит -съвпад моя Хирон
Негов Астероид Карма в съвпад с моя Уран и Юнона
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #3770 -: Октомври 25, 2012, 04:13:04 pm »
Силно физическо привличане. Много хубаво аспектираш Венерата му, но положението с Луната му е друго, т.е. привлечен е от теб и то силно, но дали емоционално е готов да се обвърже с теб? Изобщо, дали той по принцип емоционално е готов да се обвърже? Луна в квадратура с Уран (У7) - момъкът не се дава лесно, а ти искаш всичко. Действаш му силно, дори обсебващо, с тендения да желаеш да се налагаш в отношенията ви. Ако е така, знаеш вече от опит - Овен на дава първата цигулка на никого, пък било и на Лъвица. Имате много допирни точки, просто не знам дали той е решен да направи решителната крачка към нещо сериозно. Скоро Сатурн ще премине през неговия У7. Пък дано се накани.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #3771 -: Октомври 25, 2012, 05:35:09 pm »
Невероятно много си права Мирабела -да не бил готов все така казва и аз не зная какво ще стане -но пък и Уран върху Наталното му Слънце -мислиш ли ,че може да даде промени при него..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #3772 -: Октомври 26, 2012, 11:12:06 am »
Благодаря ти Мирабела :88:,всичко е така както го описваш.Остава да се въоръжа с търпение и да се опитам да намеря правилния подход към него,изнервя ме факта че не се обажда с дни а аз се чудя какво се случва :(.

« Отговор #3773 -: Октомври 28, 2012, 08:35:16 pm »
Здравейте и от мен.. Отдавна се занимавам с астрология и най-вече със синастрия, но ще ми е приятни да чуя и странично мнение за нашата синастрична карта и къде според вас ще трябва да положим усилия... Между нас има силно привличане и силно отхвърляне, някаква кармичност на връзката..
Ето и данните:
21.01.1982, Благоевград
19.08.1977, София [/URL]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

« Отговор #3774 -: Октомври 29, 2012, 08:47:53 pm »
Пропуснала си да дадеш часовете на раждане.
Не знам дали си опитала да качиш карта или линк към карта (изглежда ми като второто), но нещо не се е получило както трябва.

« Отговор #3775 -: Октомври 29, 2012, 09:13:43 pm »
Здрасти, опитах се да кача карта, но не успях. :( Иначе часовете са:
21.01.1982,08:30,  Благоевград
19.08.1977,04:30,  София

Благодаря предварително..:) За коментарите..

*

Papy

• 4343
« Отговор #3776 -: Октомври 29, 2012, 09:44:36 pm »
Пак хубава плутонова връзка-съвпад с луна, на другия-с марс
Чудничко-то трябваше само по коментара да се сетя

« Отговор #3777 -: Октомври 29, 2012, 09:47:37 pm »
Поставям по-лесно четлива синастрична карта, както и композитна и ще бъда много кратка, защото е късно и 2 не виждам. Ти попита къде да положите усилия. Според мен, ви липсва търпение един към друг. И двамата се предизвиквате силно, което е видно от разменените аспекти Луна/Марс, а това ви прави нервни, избухливи, нетърпеливи един към друг. В композита естествено този аспект с повтаря (защото е разменен в синастрията) и в съчетание с Уран в 7-мия дом. Трудно ви е да сте заедно в стабилна връзка.

« Отговор #3778 -: Ноември 01, 2012, 10:23:05 am »
Здравейте, бих искала да ви помоля да погледнете синастрията ми с мъж, когото много харесвам, а знам че и той има интерес, но нещо се колебае. Предварително благодаря за всички коментари  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #3779 -: Ноември 01, 2012, 02:33:39 pm »
Здравейте момичета! Една приятелка наскоро се е запозлана с едно водолейче и малко й е странен, понеже и тя се интересува от астрология и ме помоли да постна картата и тук, вълнува я дали би се получило нещо сериозно между тях. За сега са в начален етап, разговорите имне вървят особено гладко, той проявява интерес към нея, но избягва сериозни теми..
Моля, помогнете с тълкуването на тази синастрия! :) Поствам отделно и наталните карти. Синия кръг е той. Часовете и на двамата са точни.
Благодарим предварително!