Ето синастрията и композита с тези данни. Без мажорни аспекти Венера/Марс между двете карти не залагам на сексуално удовлетворяващо взаимодействие. В композита има квадратура Венера/Марс, което говори за взаимодействие с напрежение.
Като му се промени часът на раждане, целят стелиум отиде в 8-мия му дом. Той манипулативен ли е?
В другата тема, доколкото си спомням, беше споменала, че тя се чувства объркана от него и поведението му. Ето, натално той има квадрат Слънце/Нептун, Венера/Нептун и каквото там още друго с Нептун, които попадат върху Слънцето на девойката. От една страна Сатурнът му е хванал Слънцето й - тя се чувства силно привързана към него, възможно е в негово лице да вижда бащин образ, а от друга страна никак не може да разчита на него, той я подвежда непрекъснато. У нея той буди силни, неконтролируеми емоции, изважда я от комфортната й зона - виж как квадратът му Марс/Плутон попада върху Луната й.
Като гледам, ако някой страда в тази връзка, това е тя. Той си е добре. Нейното Слънце в съвпад с Венерата му - харесва я, в голяма степен тя отговаря на характеристиките, които той търси у една жена. Но Луната му е слабо аспектирана от нейни планети - възможно е да не я чувства близка, необходима. Има широк тригон с нейно Слънце, което е много добър аспект, но не съм сигурна, че успява да компенсира изброените по-горе напрегнати аспекти. Дано греша.
Струва ми се, че тя не е много уверена в себе си и неговото дистанцирано поведение спрямо нея (ако е такова) може да подкопава и без друго малкото почва под краката й, която тя има. От друга страна е гореща мома, пали бързо, а и той не е от кротките. Но не знам дали имат достатъчно допирни точки, за да бъдат емоционални един с друг.
С квадрата Луна/Сатурн композитът говори за трудности в емоционалното общуване. От връзката им лъха някакъв хлад, недостиг на близост, споделяне. Ако момичето е имало проблеми в общуването с баща си или баща й е отсъствал от живота й, тази история може да се потваря в лицето на младежа.
Сега ме извини, ако греша.