Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876822 Прегледи
Re: синастрия
« Отговор #4180 -: Май 31, 2013, 04:24:30 pm »
Усещането между тях е на силно магнетично привличане.

Как няма, като гледам синастрията, направо са обсебени един от друг. Да има кармични уроци, има и много силни чувства, много енергия в тези отношения. Не са лесни, но има и много щастие.Дали някой може да искаже компетентно мнение :)

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4181 -: Юни 01, 2013, 08:01:25 pm »
Как се тълкува двоен квадрат Венера/ Нептун?

*

Grace

• 2257
« Отговор #4182 -: Юни 01, 2013, 08:08:02 pm »

разочарование, измама, заблуда; идеализиране на партньора; розови очила;

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4183 -: Юни 01, 2013, 09:17:58 pm »

Мерси!
Много забавно. Това съчетано с каре между Сатурните, прави връзката изключително интересна. Може ли да се тълкува и като тайна връзка и за двамата?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #4184 -: Юни 01, 2013, 09:56:58 pm »

Аз мисля, че ако като цяло синастрията е добра, между светила, венера и .т. н. само този аспект не е проблем, би прибавил, възможно е -очарование...Но ако синастричната карта тежи-тогава е проблем със сигурност-чувство че другият те лъже, изплъзва се, дори да не е така... ;D

*

3apa

• **
  • 829
« Отговор #4185 -: Юни 02, 2013, 07:33:27 am »

Аз мисля, че ако като цяло синастрията е добра, между светила, венера и .т. н. само този аспект не е проблем, би прибавил, възможно е -очарование...Но ако синастричната карта тежи-тогава е проблем със сигурност-чувство че другият те лъже, изплъзва се, дори да не е така... ;D

Картата е интересна: квадрат между Слънцата и тригон между Луните. Като неговата Луна попада в моят първи дом. Честно казано синастрията не е лоша. В неговият натал са ми притесненията - Нептун на АСЦ, Слънце в Телец и Луна в Лъв и съвпад на Сатурн и Марс в седми дом.

« Отговор #4186 -: Юни 09, 2013, 01:43:50 pm »
Здравейте! Бихте ли погледнали тази синастрия? Ще ви бъда много благодарна!  :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #4187 -: Юни 12, 2013, 01:56:44 pm »
Здравейте, пренасочиха ме тук.

Ако може някой да помогне относно моите дати :)

Аз съм 15.07.1993 / Варна / 21:00

Приятелят ми е 30.04.1987 / Wolverhampton - United Kingodm / нямам точен час

Благодаря предварително!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4188 -: Юни 12, 2013, 02:02:47 pm »
Краби, този твой час на раждане доколко е точен? В критичен градус на сатурн ти дава ас с у ретро сатър в първи във водолей. Една идея по-късно и вече местим ас във водолей, у ретро уран съвпад ратро нептун в 12.

Има значение.

Иначе грубо, има за какво да се хване човек.
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 02:06:56 pm от Нова »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4189 -: Юни 12, 2013, 02:44:58 pm »
Здравей,

ами майка ми каза, че има шанс да е по късно, защото след 15 часа раждане *упорист рак съм била* и тя вече не била сигурна колко е часа. Аз честно казано предполагам, че съм Водолей, и така са ми и казвали, затова по скоро към водолей се ориентирам.

Благодаря предварително!

« Отговор #4190 -: Юни 12, 2013, 06:00:26 pm »
Не искам да звуча нахално,но може ли да кажете няколко думи за по-горната синастрия.Интересно ми е дали ще се получи нещо между тези двамата.Единственото,което знам е,че има силно сексуално привличане.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4191 -: Юни 13, 2013, 09:12:50 am »
Малък update, изнудих го за час :)

Аз съм 15.07.1993 / Варна / 21:15

Приятелят ми е 30.04.1987 11:45 / Dudley - United Kingdom

Благодаря предварително!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4192 -: Юни 13, 2013, 12:39:58 pm »
Някой, луна вика земя :D  ;D ;D ;D

*

Нова

• 3491
« Отговор #4193 -: Юни 13, 2013, 12:57:34 pm »
Краби, когато постваш в такъв тип сайт /хубав!, но уви, безплатен/ по принцип не трябва да очакваш нищо. Ясно е, че всички искаме, да, жадуваме енергията да се концентрира върху нас, да ни обърнат внимание, да следват отговор слад отговор, но не винаги става така. Често може изобщо никай да не отговори. Друг път може да следват страници с нищене на твоя въпрос. Явно и това зависи от момента на постване и аспектите в небесата.

Но принципно хората не са длъжни да се натрупват с лишна енергия и емоции. Не винаги им се занимава с чуждите проблеми. Благодарско, когато го правят!

Ако някой има интерес, желание, любопитна му е картата и т.н., ще отговори, може да е дори след дни, седмици. Но ако ти е "писано" да не получиш отговор, то няма да стане, пък ако ще и от марс да викаш земята. Успех и горе главата! Другия път може и да стане.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4194 -: Юни 13, 2013, 02:04:09 pm »
Така си е Нова :) аз по принцип се занимавам със същото нещо, но никога не си гледам моите неща. Имам си едно форумче, ама е на английски и там си ми казаха хората, исках все пак да чуя и мнения тук, бях се пробвала да се включа в БГ вариянт на тези форуми, но никога не ми отговарят хаха. Виж, наясно съм как седят нещата, защото и аз самата правя това в свободното си време, просто не обичам когато гледам мойте си чартове :)) и аз не знам защо, но всеки път като сама си ги гледам и се настройвам едно негативно, както и да е. Няма проблеми, просто виждам, че хората пишат в другите теми, и се чудя тази дали някой я гледа или не. Викам да постна, за да се качи пак нагоре но уви :( и все пак, ще се върна към моето форумче, тук хората са концентрирани над други неща, ще отида да помогна на някого  :-[ :-[ пък може да ми се върне и добра карма :) Благодаря ти все пак Нова, че ми отдели време. Пожелавам на висчки много успехи!

*

Нова

• 3491
« Отговор #4195 -: Юни 13, 2013, 02:10:57 pm »
Пак заповядай.

Ама ако искаш да помагаш на някого, както казваш, не знам защо се налага да ходиш да пишеш из чуждоезикови форуми. И тук сме достатъчно нуждаещи се. Казваш, веднага ти даваме материал.

Виж, по-горе дрийм гърл и тя чака. Почвай я.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4196 -: Юни 13, 2013, 02:14:35 pm »
Веднага, Дрийм напиши ми дати и часове на лично или тук, че ми е по-лесно през друг чарт като ги гледам.

Просто хората са по разбрани Нова, затова. Не че не съм минала и през БГ Форуми, не този, не се обиждайте.

« Отговор #4197 -: Юни 13, 2013, 03:41:10 pm »
Дай го това форумче да го видим. ;)

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4198 -: Юни 13, 2013, 03:47:56 pm »
Дрийм, прегледах нещата и не изглеждат 100% розови, но шанс има, ако и двете страни се постарят. Моля те да знаеш, аз съм директна и изказвам мнение без да щадя  ;D ;D ;D

Надявам се това да помогне на приятелката ти :)

* отдавна не съм писала в БГ Форуми, така че се надявам да успеете да проследите мисълта ми.

Да започнем.

Първо ми направи впечетление е, че има опозиция на Слънце и Венера, което е негативен аспект, защото въпреки, че при такъв съюз, те се привличат, може да има неразбирателство в сексуално естество, което може да изнерви един от двамата. По скоро нея, а по късно и него. Също има опозиция м/у Луна и Юпитер, на емоционално ниво ще има проблеми, но въпреки всичко, има разбиране между тях, което ще бъде притеглящата сила за съюз. Квадрат се получава м/у Юпитер и Плутон, типично Плутона ще се опитва да променя начина на мислене на Юпитер, което може да доведе до кавги, затова ако се опитват да имат стабилна връзка, трябва да са внимателни, да не се натякват мнения и да има разбиране в отношение на това, че всеки има различно мнение, да се уважава то, каквото и да е. Квадрат и при Меркурий и Марс, което може да доведе до това например да се прекъсват често докато разговарят. Проблеми могат да възникнат, когато единият или другият намира партньора е твърде директен или прекалено критичен. Когато участват в разговор, те могат да се конкурират за микрофона,кой да говори, да се надговарят, надвикват и т.н . Разговорите могат да бъдат много оживени, но често може да ескалират в аргументи, което пак е както се вижда негативен аспект. Сега към позитивното  :P
Имаме добро съвпадение между луна и венера, което значи, че на емоционно и интелектуално ниво си подхождат, най-вероято и на двамата им е приятно да са заедно, на него повече, но той може би не го показва много. Венера среща сатурн, което значи, че има налице фактори за благоприятно и трайно партньорство, лояност един към друг, и самосъзнание какво притежават.Най-ми харесва как плутон и марс се съчетават, защото това е важен фактор хаха  :P :P Страст, много страст, само да внимават, че с тази старст по някога не се мисли много, какво се прави хаха. Мисля, че твоята приятелка може малко да му дотяге, ако иска да прекарва с него 24 часа, защото той има нужда от свобода. Няма да им доскучае един от друг, определено връзката ще е свежарска, може даже на моменти да се учудват един друг. Има толеранс и разбирателство, относно грешките им един към друг, и ако задържат това, ще улеснят доста нещата един за друг.
Да те питам, случайно да е любов от пръв поглед, наистина страстна двойка са. Няколко аспекта го показват, сякаш ги отваря към нови светове, страст старт старт, чарта ми вика, и аз на него, малко завиждам за тази страст, аз с моят телец, скукааааа  :-[ :-[ :-[ :P така или иначе да приключа вече, не е невъзможно, зависи и от тях както обичам винаги да казвам, но много е вероятно, даже и нещата да приключат, те НЯМА да останат приятели, защото тази страст винаги ще си е там да им напомня. Ще видим, не искам да гледам за сватби и такива неща, защото те са още млади. И все пак ако има и други въпроси, ще се радвам да съм полезна.

Както казах публикувам го тук, ако някой иска да се включи, отивам си в мойто другото Астро да довърша и там на една мадала от Шри Ланка  :P :P :P

« Отговор #4199 -: Юни 13, 2013, 04:07:26 pm »
Леле доста изчерпателен отговор,за което съм ти страшно благодарна :blink:Ами мисля за любов от пръв поглед не мога да говоря,но определено е имало силно привличане още в началото  :blink: