Дрийм, прегледах нещата и не изглеждат 100% розови, но шанс има, ако и двете страни се постарят. Моля те да знаеш, аз съм директна и изказвам мнение без да щадя

Надявам се това да помогне на приятелката ти

* отдавна не съм писала в БГ Форуми, така че се надявам да успеете да проследите мисълта ми.
Да започнем.
Първо ми направи впечетление е, че има опозиция на Слънце и Венера, което е негативен аспект, защото въпреки, че при такъв съюз, те се привличат, може да има неразбирателство в сексуално естество, което може да изнерви един от двамата. По скоро нея, а по късно и него. Също има опозиция м/у Луна и Юпитер, на емоционално ниво ще има проблеми, но въпреки всичко, има разбиране между тях, което ще бъде притеглящата сила за съюз. Квадрат се получава м/у Юпитер и Плутон, типично Плутона ще се опитва да променя начина на мислене на Юпитер, което може да доведе до кавги, затова ако се опитват да имат стабилна връзка, трябва да са внимателни, да не се натякват мнения и да има разбиране в отношение на това, че всеки има различно мнение, да се уважава то, каквото и да е. Квадрат и при Меркурий и Марс, което може да доведе до това например да се прекъсват често докато разговарят. Проблеми могат да възникнат, когато единият или другият намира партньора е твърде директен или прекалено критичен. Когато участват в разговор, те могат да се конкурират за микрофона,кой да говори, да се надговарят, надвикват и т.н . Разговорите могат да бъдат много оживени, но често може да ескалират в аргументи, което пак е както се вижда негативен аспект. Сега към позитивното

Имаме добро съвпадение между луна и венера, което значи, че на емоционно и интелектуално ниво си подхождат, най-вероято и на двамата им е приятно да са заедно, на него повече, но той може би не го показва много. Венера среща сатурн, което значи, че има налице фактори за благоприятно и трайно партньорство, лояност един към друг, и самосъзнание какво притежават.Най-ми харесва как плутон и марс се съчетават, защото това е важен фактор хаха

Страст, много страст, само да внимават, че с тази старст по някога не се мисли много, какво се прави хаха. Мисля, че твоята приятелка може малко да му дотяге, ако иска да прекарва с него 24 часа, защото той има нужда от свобода. Няма да им доскучае един от друг, определено връзката ще е свежарска, може даже на моменти да се учудват един друг. Има толеранс и разбирателство, относно грешките им един към друг, и ако задържат това, ще улеснят доста нещата един за друг.
Да те питам, случайно да е любов от пръв поглед, наистина страстна двойка са. Няколко аспекта го показват, сякаш ги отваря към нови светове, страст старт старт, чарта ми вика, и аз на него, малко завиждам за тази страст, аз с моят телец, скукааааа

така или иначе да приключа вече, не е невъзможно, зависи и от тях както обичам винаги да казвам, но много е вероятно, даже и нещата да приключат, те НЯМА да останат приятели, защото тази страст винаги ще си е там да им напомня. Ще видим, не искам да гледам за сватби и такива неща, защото те са още млади. И все пак ако има и други въпроси, ще се радвам да съм полезна.
Както казах публикувам го тук, ако някой иска да се включи, отивам си в мойто другото Астро да довърша и там на една мадала от Шри Ланка