Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877161 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: синастрия
« Отговор #4220 -: Юни 17, 2013, 12:18:58 pm »
Нова, кой ще ми препоръчаш от този форум да изврънкам за едно сериозно четене на синастрии, аз мога да чета на хората, при това много подробно, но моята не мога. Има ли някой, заинтересуван да си разменим по едни дати, и да си кажем мненията  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #4221 -: Юни 17, 2013, 12:23:23 pm »
Няма как да ти препоръчам някого. Тук има мнооого много добри разбирачи, които съм сигурна, че четат всичко. Щом не ти отговарят, значи не им идва отвътре.
А и може просто да няма смисъл. Вие имате хубава размяна на ас-дс по знаци и още някои яки неща, но май и преди ти казах, че не виждам такива "драматични и съдбовни" връзки, за които си говорим тук. Ама ти с тези натални аспекти винаги ще си влачиш чужденци. Пък и той е от Дънди, не е кой знае какво, така че не си го слагай на сърце )))) Шегувам се. Любовта над всичко. Идва лято, ти си от Варна, чужденци да искаш!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4222 -: Юни 17, 2013, 12:28:17 pm »
Хаха, аз от край време съм си с тях. Виж този си го харесвам за сега, като изключим, че на емоционално ниво не го разбирам този човек и това е! И все пак, офертата важи, ако някой иска да разменяме. И другата оферта важи, пуснете ми дати на лично, и ще Ви отговоря относно вашите синастрии.

Абе Нова, аз се паля паля, ама честно казано, и на мен не знам колко точно ми пука, по скоро той знае как да ми крепи интересът, което малко хора правят, предвид, че аз имам нужда от тази стимулация, особено с присъствието на няколко близнака в чарта ми.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #4223 -: Юни 17, 2013, 12:50:09 pm »

Зара, къде е тази твоя синастрия, ако мога да и хвърля едно око?

Някъде напред я бях пускала, ама за да не се ровим я пускам пак:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4224 -: Юни 17, 2013, 01:16:22 pm »
Тук публикувам отговора за Irina, която по рано ме помоли за Синастрия, ако някой иска да види информацията и датите за да помогне и да даде мнение, да се обърне към нея. Отново публикувам това, което мисля тук, за да може повече хора да се включат при интерес, и да помогнат да се разчете по-подробно!

Ох Ох, искам първо да кажа, че това ще е един дълъг пост и една интересна синастрия  :rolf: :rolf: :rolf:

Такаааааа.... Слънце и Марс, Жегааа.. Сексуалното привличане сигурно е силно, не сигурно ами направо трябва да си е силно.  Хубаво начало за връзка, уважение и респект присъства в този съюз, има интересен аспект, трудно може да не се осети това привличане, което съществува между вас, едната от страните го чувства малко по силно от другата, и все пак на кантар. Квадрат между луна и Юпитер, малко на емоционално ниво няма да си допаднете, връзката си върви, но има недоразбиране, малко може да се чувства като липса на чувства от едната страна, не че би трябвало да има такава липса, просто така се усеща, а това заблуждава едната страна винаги, мисля че един от двама Ви е малко по прикрит като личност, или просто по трудно изразява чувствата си. Иначе връзката м/у Слънце и Юпитер Ви прави интересна двойка, би ми било приятно да изляза с Вас така да се каже, забавлявате се и сте приятна компания като дуо. Иначе Вие двамата като се съберете и комуникирате открито един с друг, правите приятен събеседник за другият, като изключим, че имате различия съвсем малко относно това, как се изразявате, би трябвало на интелектуално ниво да разбирате другият и да се уважавате. Квадрат и при Луна с Юпитер, когато сте добре сте добре, когато сте зле обаче, сте наистина зле. На този аспект аз му викам везната, както сте в баланс и изведнъж нещата са супер, в другият момент пълен хаос... Объркващ за мен и негативен аспект, карате да се чудиш, тук какво се случи  :unsure: :unsure: :unsure:
И при марс и плутон се вижда тази страстна връзка между Вас, определено кипите от страст, искате да сте заедно, докато не се намесят тези две Венери в опозиция, ето там е разковничето и проблема, опитвате се да си обясните любовта един към друг, обаче тази опозиция е малко жестока, и създава едно такова недоразумение, все едно сам на себе си не можеш да обясниш какво точно се случва м/у вас, пък камо ли да седнеш да обясняваш на другият  :P
Луна и Уран ви създават аспект, който обещава интересна връзка, няма да ви е скучно заедно, няма да е моногамия и сиво, напротив, има една интрига, от хубавите де. И опозиция на Меркурий с Марс, борбата за микрофона както и викам аз  :rolf: в този аспект съм забелязала, всички двойки страдат от недочуване и недоразбиране, малко по критичен и директен подход при изразяване на мнение, и това създава проблеми, но не се стряскай, има и много по лоши аспекти, които можехте да имате  ;D ;D Аз този го оценявам като добър аспект от лошите  ;D ;D ;D
Последно опозиция на Луна и плутон, такааа това е интересният аспект, на моменти може да има много негативизми, ревнивост, вманиаченост ти си моя, а ти мой, задушаване на едната страна от другата и т.н, разбирам защо си заинтересована, ако е приключило, твърде негативно е на моменти, нещо което иначе може да е много красиво? Някой не толкова важни аспекти, ако все пак решите да сте заедно, това няма да е човек с мислене като твоето в аспект > работа и професионално развитие, на моменти човек с неговият чарт *или твоят, не знам кой, кой е при датите* може да не разбира към какво се стремиш.

Интересно е, че при тебе виждам шанс за любов в чужбина, може даже и с чужденец, или някой който е навън, или ти срещаш някого докато си навън... не знам, предстои да видим, или вече се е видяло, това ако ти си човека роден в Пловдив. Същият този човек е стабилен, като личност. Много земни зодии, на важни позиции, дават една стабилност. Докато другият човек, има въздух и огън на много места, по различни идеи и виждания от стабилната земна зодия. И все пак, тази опозиция на Луна в Скорпион със Слънце в Телец, интересна, много интересна връзка. Определено, ако такъв човек влезе в моя живот, ще го запомня, с така разпределените зодии, планети и домове.

Надявам се да съм помогнала  :-[

П.С / Това е Астрология, шансове за грешки съществуват, никога нищо не е на 100%, затова го четете с едно наум и ако може да не се влияйте от него на 100%!

Crabby  :cancers:
« Последна редакция: Юни 17, 2013, 01:27:28 pm от Crabby »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4225 -: Юни 17, 2013, 01:31:52 pm »

Зара, къде е тази твоя синастрия, ако мога да и хвърля едно око?

Някъде напред я бях пускала, ама за да не се ровим я пускам пак:

Моля, напиши ми дати на лично, ако е възможно, ще ми е по удобно.

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4226 -: Юни 17, 2013, 02:33:49 pm »
Да след като помогна на Purple & Зара, но моля Ви давайте ми дати, че тези карти, които всички използвате ми отнемат повече време. Пишете на лично, ако искате да не е публик, мерси.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #4227 -: Юни 17, 2013, 02:41:53 pm »
Crabby, благодаря ти  :blink:!!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4228 -: Юни 17, 2013, 03:13:19 pm »
ЛЕЛЕ ПЪРПЪЛ!!! Ако знаеш колко писах писах писах, и накрая какво натиснах на тази клавиатура, и всичко се изтри... Направо ми се плаче!!!  :'( :'( :'( :'( :'(

Нищо, дай пак.

Първо бях почнала да ти разправям как имам много познати двойки, където виждам две Везни да влизат в съюз, най-интересното е, че аз съм върл защитник на това, че слънчевите знаци не са нищо сами по себе си, но тези двойки, които аз имам около себе си, като синастрия не са в добри съчетания и все пак 2 такива двойки, само заради тези везни ли се справят, нямам идея, но са успешни двойки от около 2 та даже и 4 години другата...  Заедно и се обичат, а ако им видите синастрията, ще ви се доплаче, но и при двете е общо, че имат везни в слънце. Та аз си имам едно наум като видя 2 везни  :-[ :-[ :-[

Слънце/Луна аспекта, предполагам ти е направил впечатление... Та има ли нещо специално в тази връзка, може би само при теб или само при него. Знаеш, че тя не е като другите връзки, тук става въпрос за нещо специално. Според мен той го усеща повече от теб. Венера и Марс също са в много добър аспект, има шанс за истинска любов, с дълбоко разбиране и от двете страни, единственото негативно което виждам, е че Луната прави квадрат на Венера, което може да доведе до спорове, до несигурност от едната от двете страни, просто единият от вас се чувства все едно нещо постоянно става, сигурността е важна в една връзка, а при вас този аспект е слаб, да не кажа че на моменти даже и го няма  :( . Като гледам слънце и плутон се чудя, това да не би да е любов от пръв поглед, или много силно привличане. Това показва този аспект, но ми се струва, че ти вече си била там, само че не с него, така че това може би идва от негова страна. Така или иначе, другото важно на този аспект е, че след такива връзки многооо трудно се осъществява или запазва някакво приятелство, а ако се, то то н най-вероятно не е наистина приятелство, а по-скоро единият таи все още чувства, а другият се прави, че не знае...
Иначе Слънце-Сатурн и Юпитер-Сатурн, предразполагат за добро партньорство, в бъдеще ако останете заедно, шанс определено има, само трябва да се научи Сатурн да не се опитва да доминира, защото ще се опитва.
Квадрат в Слънце и Уран,  което може да ти говори, че ще сте на приливи и отливи. Като по приливи и отливи имам предвид, ПРИЛИВ и изведнъж от никъде и нищото ОТЛИВ. Направо може да те уплаши, да се питаш, чакай чакай, аз не бях ли тук ей сега какво стана  :unsure: :unsure:
Венера и Уран, Венера и Юпитер също са позитивни аспекти за вас, като цяло връзката може и потенциално има голям шанс да е дълготрайна, ако и двете страни са там където трябва да бъдат. Има я и страстта, и разбирането и всичко, което ти трябва за такава връзка. Слънце Луна и при двамата изглеждат добре, макар че ти по добре съчетаваш него от колкото той теб. Затова си мисля, че може би той теб те харесва една идея повече от колкото ти него. В аспектите ти ми направи впечатление, че имаш Стрелец в 7ми дом, което е предпоставка за любов в чужбина, или с чужденец или просто не тук в България.

Това е моето мнение Пърпъл, бързам да го публикувам преди пак да го изтрия  :'(

Надявам се да съм ти помогнала, и както обичам да казвам, една синастрия с положителни аспекти не е всичко, има хиляди други неща, които зависят в живота, и това може да не е човека за теб, ако не е момента... Затова моля, не я вземайте присърце, по скоро като информация

« Последна редакция: Юни 17, 2013, 03:21:30 pm от Crabby »

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4229 -: Юни 17, 2013, 04:03:40 pm »
Зара, ще започна с едно въведение, което е неизменна част от характера на НЕГО. Всички родени в точи диапазон на Телеца, са изключително нетърпеливи, имам стотици примери, както и моят приятел който е на 30 Април, и когато ме пита нещо - пример: Какво каза тя за мен? Въпроса не се задава така, а се задава по следният начин - Какво каза тя за мен? /след 2 секунди ако няма отговор/ Ехо, какво каза тя за мен? / След още 5 секунди, ако аз правя нещо и пак не съм отговорила, се минава на / ОФФФФ Ще ми кажеш ли какво каза ТЯ за мен... При което аз като един малък любвеобилен рак се обръщам и казвам, да Мило тя каза еди си какво, и той пак си минава към спокойната натура. Изключително изразени са Телците в началото на знака, винаги са такива, едни, ще кажеш целият свят трябва да се върти около тях, когато те имат въпрос или нужда, и ще ти повтаря и пита, докато не го направиш или не му отговориш. Исках проосто да ти кажа, може и той да не е така, но понеже аз в момента имам един такъв, а ти не си като мен тарпелива ми се струва, да не палиш много, те са си такива просто.

Да минем към важното, като цяло тук сме на един кантар между негативни и позитивни аспекти.
Квадрат в Слънце И Меркурий, липса на разбиране, можеш ли да си разговаряш с този човек, той не те разбира напълно, и ще ти е трудно понякога с него, това не е негативен аспект, по скоро е предизвикателство в една връзка, твой меркурий прави квадрат на неговият меркурий, пак проблем в комуникацията, абсолютните противоположности...Може да се чувствате, все едно трябва да сте заедно и нещо Ви събира, но като комуникирате, и двамата се питате на ум, Хмм това ли е, което търся, не нещо липсва тук. Може би някой от вас двамата зависи повече от колкото трябва от другият. Лошото е, че освен при комуникацията, ще имате трудности и да решавате проблеми, няма да можете напълно да ги изгладите и това ще ви е спънка ако понечите да продължите. Трябва да се научите да загърбвате нещата, и да намерите този баланс за комуникация, за да има някаква упора за връзка. Мисля, че ще е най-добре ако и двамата обмислите добре всичко, и се съберете и решите проблемите след като сте си помислили, не сте от хората, които ще решават нещата сега и на момента с лекота. Опозиция на слънце и луна, създава труден аспект също. На моменти си идвате в повече, не се разбирате като цяло, липсва общият език и от там проблемите. Може да се преодолее, но с много мъки  :(
Квадрат на Луна И марс, има предпоставка за големи спорове, които могат да приключат нецивилизовано...Опозиция на Луна с Меркурий, не можете да се изслушвате и да заемате позицията на другият, не знаете как да се поставите на мястото на другият. Различия в интересите и от там още проблеми... Не изглежда добре...
Да минем на малко по позитивните моменти, но въпреки всичко, това до тук трябва да показва достъчно, за да мога да кажа, че трудно ще проработи.
Слънце и Плутон и Луна И Нептун имат позитивни аспекти, които Ви държат заедно, някаква малка магия, която дава светлина в тунела. Прави невъзможното да изглежда постижимо, можете да се отдадете един на друг на емоционално ниво, и това до някъде храни надежди, защото се чувствате добре един с друг, но отново забелязвам други аспекти, които създават трудности като опозицията на Венера със Сътрун и на Луна с Плутон от твоя страна, просто ще ви е трудно заедно, ще се задушавате, ще поемате някаква глъдка въздух, но докога така?

Иначе има една идея по специално отношение между вас, Меркурий И плутон връзката Ви кара да си говорите неща, които не бихте казали на някого друг, кара Ви да сте специални един за друг.
Венера и Марс са в добро съчетание, но другите аспекти не дават големи надежди...

Надявам се да съм ти помогнала...

П.С Това е астрология, така че не искам да приемаш всичко на сто процента, винаги има шанс, когато двама души виждат смисъл, ако ще и всички аспекти да са негативни!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4230 -: Юни 17, 2013, 04:32:49 pm »
Crabby, ще може ли да кажеш нещо по тази синастрия накратко, ако имаш желание и време, разбира се. Няма да издавам нищо предварително, после ще ти отговоря защо ;D

Sunnily , теб те заемам последна за деня! Първо исках да ти кажа, че в на този човек виждам предпоставка за повече от един брак, трябва му малко повече да го крепи щастлив, може и да не е брак ами сериозна връзка. Просто вторият път, когато задълбочи нещата с някого, било то брак или връзка, ще е по успешен от първият.

Да започваме, хубава позиция на Слънце в Меркурий, И слънце във Венера, тук не говорим просто за връзка, ами за супер съчетание между двама души. Вие си подхождате, в истинският смисъл на думата, просто и двамата имате много еднакви интереси, и ако случайно имате проблеми, просто трябва да излезете заедно, за да си напомните колко ви е приятно един с друг. Лесно ви е да решавате проблеми заедно, не ви е нужно като някой двойки да се хващате за гърлата, напротив, вие сте от онзи тип, дето ще седне, ще си събере мислите и ще реши проблема, естествено и вие си имате вашите моменти и то най-вече заради това, че Слънце прави квадрат с Марс, просто и двамата сте една идея по емоционални, не ви се отдава да не влагате много чувства във всичко. Също така и двамата сте силни характери, държите си на думата и мненията, и бавно бавно единият от двамата се съгласява да се съгласи. Той много привлича твоята Венера, и ти може би, ако вече не си хлътнала малко  ;D

Секстил на Слънце с Плутон, което си е и позитивно и негативно. Просто и двамата имате нужда един от друг, само че той може да има нужда 24/7 от теб, а ти имаш нужда от малко свобода, или обратното. На моменти ставате малко ревниви, и мотото се изменя на ти си моя, а ти мой и това е! Не се страхувайте, отминава, то това е моментно, иначе връзката има поле за изява, определено може да се развие, чувствата да се изменят, само към по добро, но това всичко, ако си имате доверие. Секстил и в Марс с Юпитер, двамата ще си вдигате самочувствието един на друг и ще сте ентусиасти в тази връзка, няма да ви доскучае бързо от другият, даже напротив, може да преоткриете нови неща един за друг.

Връзката между Венера и Уран и Юпитер и Плутон, създават здрав аспект, който предразполага за една романтична връзка, където на моменти може да се изменяте един друг. Той да те кара да се чувстваш по-такава, а ти него по различен и т.н.

Само квадрата във Венера с Нептун ми направи впечатление, трябва да не позволявате да се лъжете за да задоволите другият, трябва да си позволите да опознаете истинското аз на другият, за да не се събудите един ден и да се питате, дали само Вие не сте били влюбен в другият...

Като цяло аспектите са добри, мисля че може да просъществува добра връзка, не знам за колко дълго. Има хубави аспекти, но не нещо, което да ме накара да кажа ИХА 

П.С Това е астрология, винаги има шанс да е стане или да не стане, зависи и от хиляди други неща!

Надявам се да съм ти помогнала!

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4231 -: Юни 17, 2013, 04:49:52 pm »
Crabby Благодаря ти за тълкуването. Имам само няколко въпроса  :-[ Първо ме питаш дали има нещо специално в тази връзка(малко не разбрах въпроса).Нещо базирано на синастрични аспекти ли ти се наби на очи, или просто си малко шокирана от възрастовата разлика(както казах аз по никакъв начин не го усещам като чичко, нито той мен като хлапе. Условията в живота ми са ме научили на някои неща, които момичетата на моята възраст малко им убягват. Особняк съм, но и той също в този ред на мисли. ). Колкото до Слънце - Плутон и влюбването от пръв поглед - имаше нещо такова. Връзката, която имам с него е специална и различна, но всяка връзка сама по себе си е такава. И отново Благодаря!

За нищо Пърпъл,

ето ти ми отговори, специална е връзката с него, да аспектите показаха това специалното, затова те питах, относно възрастта и т.н на мене не ми обяснявай, аз си падам само по чужденци и Българските мъже ме ОТБЛЪСКВАТ  :angry: :angry: :angry: *дано никой мъж не чете това* , и аз съм на 20 но с под 22 не се занимавам въобще, просто не са ми на акъла, така че нито те съдя нито нищо, възраста е просто цифри, когато говорим за чувства  :-[

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4232 -: Юни 17, 2013, 04:56:41 pm »
Така момичета, още по темата утре. Аз отивам вкъщи да видя какво е приготвило моето Теленце, че ще хапваме днес с малко обкръжение така да се каже.

Ако някой иска моята помощ, моля пишете ми дати на лично, не се притеснявайте, не ме притеснявате, мога да се забавя малко защото в няколко форума се опитвам да бъда полезна.

Този форум ми харесва, но мога само със синастрията да Ви бъда полезна, само там се чувствам на 100% сигурна, скоро ще Ви попитам за вашето мнение относно моят човек, аз питах по рано де, но само Нова се включи, ще се радвам и други мнения да чуя.

Пожелавам Ви приятна вечер и един приятен ден утре, по късно мога да се включа за малко да ви видя отново!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4233 -: Юни 17, 2013, 07:59:17 pm »
И най-хубавата синастрия не може да реши проблемите, които някой има по натал.
Проблемите на кой?
Мойте или неговите?

Аз нямам проблем с него.Просто той е поредния от всичките,в които се заблуждавам :blink: Продължавам и отминавам.

Относно мен " Кажи му че има нептун в 5ти и не го обиждай повече " ;D

Измежду всички несполуки в любовта/на базата заблуждение/ ,съм имала и много красиви,истински и споделени любови.Така,че-хубавото предстои :blink:

Днес моля ви се,2 калинки ме полазиха ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4234 -: Юни 17, 2013, 09:00:50 pm »
Него имах предвид, но това което съм написала си е и по принцип така.

Аз също съм с Нептун в 5ти, добър ден! В съвпад с луната, бай дъ уей и квадрат с меркурий.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #4235 -: Юни 17, 2013, 09:09:39 pm »
Него имах предвид, но това което съм написала си е и по принцип така.

Аз също съм с Нептун в 5ти, добър ден! В съвпад с луната, бай дъ уей и квадрат с меркурий.

Добър вечер! ;D Пожелавам ти да нямаш много заблуди в любовта,а само достатъчно ;D :blink:

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4236 -: Юни 18, 2013, 09:11:55 am »
Здравей, Crabby!
В интерес на истината поставих тази синастрия, за да проверя до колко си добра. Малко инфо - с мъжа ми сме семейство от 8 години, познаваме се от 15, така че си знаем и кътните зъби ;D
Като цяло си права за доста неща, като например, че сме заедно по 24 часа, защото живеем и работим заедно, решаваме всичко заедно, допълваме се на 100%.
Единствените ми препоръки към теб са (ако не се сърдиш, разбира се) да бъдеш малко по-конкретна в тълкуванията си, защото си написала доста общи неща. Например можеше да забележиш очевадното, че неговият стелиум от 2 дом попада в моя 7 (както би казала Нова, той винаги ще ме храни ;D) и моите светила попадат в неговия 7 дом - общ бизнес, общи начинания, общи врагове дори, оттам нататък има чужди пари, наследства и т.н.
Благодаря за отделеното време, добра си.

Уел Плайд Май Френд! Хаха, в интерес на истината, твоята синастрия я правих последна и имах много малко време, имаше и още неща, които можех да напиша и да добавя, но трябваше да тръгвам. Това е супер, хубаво е да се знае как се справям, а и аз затова ги публикувам тук, както ти бях писала на лично, за да може и по опитните да се включат, защотото моето мнение е че се справям, даже не бих се нарекла и добра  :-[

Интересното е че всички синастрии, които направих вчера бяха верни, или поне такива бяха отзивите. Наистина не задълбавам много в домове и т.н, защото си дадох сметка през времето, което съм правила такива неща, че повечето хора търсят обесненото на прост език, а не материята която всъщност стои зад него, та си създадох стратегия да пиша по-важните изводи, а че съм Мара подробната и Кичка конкретната това и аз си го знам, обичам да си правя по мой си начин неща, да ги конкритизирам, обобщавам и така нататък  ;D ;D ;D

А иначе, в твоята синастрия, даже щях да ти пиша, че това е както се вика 'Marriage Material' , но просто аз съм далече от тези неща, и не знам все пак всеки към какво се стреми  :P :P

Иначе, искрено ти благодаря, че отдели време на мен, оценявам че според теб аз се справям, и от сърце ти благодаря, че си се сетила да направиш нещо такова, защотото това за мен е важно.  :rolleyes: :rolleyes:  Ще се опитам, да поправя грешките и да бъде по-конкретна.  :wub: :wub:
« Последна редакция: Юни 18, 2013, 11:47:07 am от Crabby »

*

Нова

• 3491
« Отговор #4237 -: Юни 18, 2013, 10:42:08 am »
Краби, какво е "Плайд" и как се пише на английски?

*

Crabby

• **
  • 1460
« Отговор #4238 -: Юни 18, 2013, 10:57:23 am »
Плейд * Played

Well played my friend

Добре изиграно (като добре се престори, или добре го измисли)

Не знам, защо съм написала А, а не Е  :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #4239 -: Юни 18, 2013, 11:00:10 am »
Благодаря,

------------

В съзнанието ти стои зрителната памет, както и първосигналната мисъл на майчиния език.