Тук публикувам отговора за Irina, която по рано ме помоли за Синастрия, ако някой иска да види информацията и датите за да помогне и да даде мнение, да се обърне към нея. Отново публикувам това, което мисля тук, за да може повече хора да се включат при интерес, и да помогнат да се разчете по-подробно!
Ох Ох, искам първо да кажа, че това ще е един дълъг пост и една интересна синастрия :rolf: :rolf: :rolf:
Такаааааа.... Слънце и Марс, Жегааа.. Сексуалното привличане сигурно е силно, не сигурно ами направо трябва да си е силно. Хубаво начало за връзка, уважение и респект присъства в този съюз, има интересен аспект, трудно може да не се осети това привличане, което съществува между вас, едната от страните го чувства малко по силно от другата, и все пак на кантар. Квадрат между луна и Юпитер, малко на емоционално ниво няма да си допаднете, връзката си върви, но има недоразбиране, малко може да се чувства като липса на чувства от едната страна, не че би трябвало да има такава липса, просто така се усеща, а това заблуждава едната страна винаги, мисля че един от двама Ви е малко по прикрит като личност, или просто по трудно изразява чувствата си. Иначе връзката м/у Слънце и Юпитер Ви прави интересна двойка, би ми било приятно да изляза с Вас така да се каже, забавлявате се и сте приятна компания като дуо. Иначе Вие двамата като се съберете и комуникирате открито един с друг, правите приятен събеседник за другият, като изключим, че имате различия съвсем малко относно това, как се изразявате, би трябвало на интелектуално ниво да разбирате другият и да се уважавате. Квадрат и при Луна с Юпитер, когато сте добре сте добре, когато сте зле обаче, сте наистина зле. На този аспект аз му викам везната, както сте в баланс и изведнъж нещата са супер, в другият момент пълен хаос... Объркващ за мен и негативен аспект, карате да се чудиш, тук какво се случи :unsure: :unsure: :unsure:
И при марс и плутон се вижда тази страстна връзка между Вас, определено кипите от страст, искате да сте заедно, докато не се намесят тези две Венери в опозиция, ето там е разковничето и проблема, опитвате се да си обясните любовта един към друг, обаче тази опозиция е малко жестока, и създава едно такова недоразумение, все едно сам на себе си не можеш да обясниш какво точно се случва м/у вас, пък камо ли да седнеш да обясняваш на другият

Луна и Уран ви създават аспект, който обещава интересна връзка, няма да ви е скучно заедно, няма да е моногамия и сиво, напротив, има една интрига, от хубавите де. И опозиция на Меркурий с Марс, борбата за микрофона както и викам аз :rolf: в този аспект съм забелязала, всички двойки страдат от недочуване и недоразбиране, малко по критичен и директен подход при изразяване на мнение, и това създава проблеми, но не се стряскай, има и много по лоши аспекти, които можехте да имате

Аз този го оценявам като добър аспект от лошите

Последно опозиция на Луна и плутон, такааа това е интересният аспект, на моменти може да има много негативизми, ревнивост, вманиаченост ти си моя, а ти мой, задушаване на едната страна от другата и т.н, разбирам защо си заинтересована, ако е приключило, твърде негативно е на моменти, нещо което иначе може да е много красиво? Някой не толкова важни аспекти, ако все пак решите да сте заедно, това няма да е човек с мислене като твоето в аспект > работа и професионално развитие, на моменти човек с неговият чарт *или твоят, не знам кой, кой е при датите* може да не разбира към какво се стремиш.
Интересно е, че при тебе виждам шанс за любов в чужбина, може даже и с чужденец, или някой който е навън, или ти срещаш някого докато си навън... не знам, предстои да видим, или вече се е видяло, това ако ти си човека роден в Пловдив. Същият този човек е стабилен, като личност. Много земни зодии, на важни позиции, дават една стабилност. Докато другият човек, има въздух и огън на много места, по различни идеи и виждания от стабилната земна зодия. И все пак, тази опозиция на Луна в Скорпион със Слънце в Телец, интересна, много интересна връзка. Определено, ако такъв човек влезе в моя живот, ще го запомня, с така разпределените зодии, планети и домове.
Надявам се да съм помогнала

П.С / Това е Астрология, шансове за грешки съществуват, никога нищо не е на 100%, затова го четете с едно наум и ако може да не се влияйте от него на 100%!
Crabby :cancers: