така,пускам синастрията,за която споменах в Говорилнята.Аз ще се опитвам да тълкувам някои аспекти,но се надявам на помощ от по-знаещите,защото това е съвсем нова материя за мен.Всъщност,партньора е същия от композитната карта преди известно време.
започвам с Луните,които са в опозиция една с друга и предполагам това дава силно привличане.Хах,'предполагам.''...

Моята Луна се намира в негов 7 дом,което ме води на мисълта,че той ще гледа на мен по-сериозно,отколкото аз на него.Тази синастрия я започнах,провокирана от скрити съмнения,че единия ще залъгва другия.Това го обсъдихме при композита.Другото,което ми прави впечатление е,че неговия Плутон е много добре аспектиран,но в синастрията каца на моите Слънце,Марс,Мерк,които са връх на Тао-квадрати.Т.е,ако сметнем,че Плутона му отразява присъщото му чувство за самоконтрол..може би ще ме научи да се отнасям по-отговорно към някои неща.Дет' се вика-ще си намеря майстора :mellow:.
Северните възли са активирани,но за тях нямам предположения.Интересен ми е аспекта на негов СЛВ върху моите Венера,Плутон,които опозират на негов Юпитер.Тук се проявява някаква кaрмичност,предполагам,след като Луната му се намира в близост до моя СЛВ в 5 дом.Не виждам аспекти за трайност на връзката,освен куuнонса между неговите Сатyрн/Марс с моите Сатyрн/Уран/Нептун.Явно,за да се задържи връзката,ще трябва много да се работи по нея.
Това е засега,как ще коментирате дадените аспекти,има ли нещо,което е акцентирано в картата,но аз съм изпуснала? :blink: