Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874706 Прегледи
*

Nebesna

Re:синастрия
« Отговор #560 -: Юни 06, 2010, 11:59:57 pm »
Цитат
Преди малко каза, че те превъзхождала интелектуално
Не съм казал такова нещо. По-скоро бях изненадал, че намирам човек с интелект близък до моя...

Уф, що ме караш да търся сега. Това го запомних, защото съм същата зодия.

*

Nebesna

« Отговор #561 -: Юни 07, 2010, 12:01:49 am »
Опарих се и аз с една водолейка, та вече 1 година влага ми държи. Егати съществата са това...Просто. нямам сили да говоря. Студени, студени и горди..говорят ти интелигентно и те правят на 2 стотинки.
Никога повече контакт си водолеи...Никога.

Ето това каза. А студенината е от Луната и  в Козирог. Тя е хладна и в заточение.

*

Divna

« Отговор #562 -: Юни 07, 2010, 12:02:53 am »
Защо не качите картата (синастрията)?

*

Nebesna

« Отговор #563 -: Юни 07, 2010, 12:03:46 am »
Защо не качите картата (синастрията)?

Той да си каже данните, защото в неговата карта ги няма, изтрити са и не мога да наложа двете карти.

*

Divna

« Отговор #564 -: Юни 07, 2010, 12:05:32 am »
Е..публично не ми се дават данните сега, ще ви ги пратя поотделно на всички. Съгласни ли сте

Не.

*

holanda

« Отговор #565 -: Юни 07, 2010, 12:07:36 am »
Е..публично не ми се дават данните сега, ще ви ги пратя поотделно на всички. Съгласни ли сте

Не.
:57: :57: :57:

*

Divna

« Отговор #566 -: Юни 07, 2010, 12:07:59 am »
Хубаво е да се научиш да съставяш и ти самия карти. Не чакай на някой друг да го прави.
Отиди в www.astro.com и там можеш да съставяш всякакъв тип карти.

*

Nebesna

« Отговор #567 -: Юни 07, 2010, 08:11:10 am »
Ех, момичета ама аз съм гол и бос...ако можех, нямаше да ви товаря със себе си..Извинявайте за труда..
Трия си данните и ви пожелавам лека нощ и благодаря

Ясно, тука си, за да си обсъждаш личните нъпроси, не че те интересува астрологията като наука.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #568 -: Юни 07, 2010, 08:14:27 am »
Ех, момичета ама аз съм гол и бос...ако можех, нямаше да ви товаря със себе си..Извинявайте за труда..
Трия си данните и ви пожелавам лека нощ и благодаря

Ясно, тука си, за да си обсъждаш личните нъпроси, не че те интересува астрологията като наука.

Небесна "горкия" човек си търси внимание, а пък ние да сме толкова груби и нарзбиращи и да не искаме да му помогнем....тц тц тц

*

holanda

« Отговор #569 -: Юни 20, 2010, 09:00:39 pm »
така,пускам синастрията,за която споменах в Говорилнята.Аз ще се опитвам да тълкувам някои аспекти,но се надявам на помощ от по-знаещите,защото това е съвсем нова материя за мен.Всъщност,партньора е същия от композитната карта преди известно време.

започвам с Луните,които са в опозиция една с друга и предполагам това дава силно привличане.Хах,'предполагам.''... :P Моята Луна се намира в негов 7 дом,което ме води на мисълта,че той ще гледа на мен по-сериозно,отколкото аз на него.Тази синастрия я започнах,провокирана от скрити съмнения,че единия ще залъгва другия.Това го обсъдихме при композита.Другото,което ми прави впечатление е,че неговия Плутон е много добре аспектиран,но в синастрията каца на моите Слънце,Марс,Мерк,които са връх на Тао-квадрати.Т.е,ако сметнем,че Плутона му отразява присъщото му чувство за самоконтрол..може би ще ме научи да се отнасям по-отговорно към някои неща.Дет' се вика-ще си намеря майстора :mellow:.

Северните възли са активирани,но за тях нямам предположения.Интересен ми е аспекта на негов СЛВ върху моите Венера,Плутон,които опозират на негов Юпитер.Тук се проявява някаква кaрмичност,предполагам,след като Луната му се намира в близост до моя СЛВ в 5 дом.Не виждам аспекти за трайност на връзката,освен куuнонса между неговите Сатyрн/Марс с моите Сатyрн/Уран/Нептун.Явно,за да се задържи връзката,ще трябва много да се работи по нея.

Това е засега,как ще коментирате дадените аспекти,има ли нещо,което е акцентирано в картата,но аз съм изпуснала? :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #570 -: Юни 20, 2010, 09:12:06 pm »
Ako твоята карта е вътрешната, много сексуално ти действа този мъж. Ти си по-привлечената.

*

holanda

« Отговор #571 -: Юни 20, 2010, 09:16:44 pm »
Ako твоята карта е вътрешната, много сексуално ти действа този мъж. Ти си по-привлечената.
God deamet! :-X :P
така е,аз съм вътрешната..а защо той да ми действа повече,отколкото аз на него.. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #572 -: Юни 20, 2010, 09:18:58 pm »
God deamet! :-X :P
така е,аз съм вътрешната..а защо той да ми действа повече,отколкото аз на него.. :blink:

Негово Слънце, Венера и май Мерк попадат в твой 8 дом. ;) .
Негов 8 домен Плутон властва над дружинката ти в 12 дом.
« Последна редакция: Юни 20, 2010, 09:24:46 pm от Uran »

*

holanda

« Отговор #573 -: Юни 20, 2010, 09:23:02 pm »
Негово Слънце, Венера и май Мерк попадат в твой 8 дом. ;) властва над дръжинката ти в 12 дом.
Негов 8 домен Плутон
[/quote]
мдам,мен така ме държат във власт принципно..значи,това,което написах за неговия Плутон върху Слънцето ми се проявява по-скоро като сексуално надмощие и власт отколкото контрол,'прев'зпитание'' ако щеш..

*

Divna

« Отговор #574 -: Юни 20, 2010, 11:05:56 pm »
Уран, има взаимно сексуално привличане ( и двата 8ми дома са акцентирани).
Има кармичност (нейн СЛВ съвпад негова Луна, негов СЛВ съвпад нейн Плутон и нейна Венера). кармичността се засилва и от Плутон в съвпад с Марс и Слънце в кармичните домове 8 и 12.
Връзката е обещаваща. Има взаимно разбиране(неговия стелиум в 4 дом тригонира нейния стелиум в 12 дом, двете Луни в опозиция)...

*

holanda

« Отговор #575 -: Юни 20, 2010, 11:09:02 pm »
Уран, има взаимно сексуално привличане ( и двата 8ми дома са акцентирани).
Има кармичност (нейн СЛВ съвпад негова Луна, негов СЛВ съвпад нейн Плутон и нейна Венера). кармичността се засилва и от Плутон в съвпад с Марс и Слънце в кармичните домове 8 и 12.
Връзката е обещаваща. Има взаимно разбиране(неговия стелиум в 4 дом тригонира нейния стелиум в 12 дом, двете Луни в опозиция)...
а композита беше много необещаващ..с този Марс :-X..
благодаря,Дивна :wub:

*

Divna

« Отговор #576 -: Юни 21, 2010, 12:31:09 am »
Ами то за това се почва с наталните карти, после се преминава към синастрията и накрая е композита. Ти го почна в обратната посока  ;D
Аз затова не обичам да разглеждам направо композит. Има много тънки моменти които се пропускат. Например ако и на двама ви Луните са водолейски, и като не се знае това няма как да чакаш в композита да ви станат рачешки и да се захласвате по домашния уют - за вас просто това няма да има такова значение. Обаче хората разглеждащи композитната ви карта ще го видят и ще се изкажат неподготвени. От това дефакто никой не печели. Затова се разглеждат всички карти поетапно, за да се видят нуждите и на двамата партньори, както и да се отчете енергията, която ще протича за цял живот между партньорите.

« Отговор #577 -: Юни 21, 2010, 04:55:34 pm »
   Бъдеще като приятели - да, но забележи кои домове ви са засегнати - все такива свързани с трансформации, което ще рече - че всичко ще тече и ще се променя. Няма да имаш стабилна основа под краката си. Ще има много емоции - не знам кой ще е по въвлечения, но бъдеще като връзка - малко трудно. В смисъл че ако се хванеш като удавник за сламка - няма да си доволна от това, което ще получиш. Има хубави съвпади - особено Луна 0 Слънце, както и възлите са намесени. Но аз от замесване на възли много се плаша, защото после няма откачане....Белика, не са аспектирани домовете 5 и 7 - на любовта и евентуално брака /партньорство/. Но ако има нещо за изживяване, никой не ти пречи да опиташ - остави се сърцето да те води. Но твоята интуиция ти е проговорила, просто искаш някой да те подкрепи - поне аз така го усещам. Не мога да се аргументирам, но имам усещането, че влюбиш ли се - ще бъдеш наранена...ако си готова за трансформация на духа, чрез болка и любов - хвърляй се смело напред  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #578 -: Юни 21, 2010, 05:13:44 pm »
я кажете дами тук нещо по-особено виждате ли....?
можете ли да ми кажете.... :mar: човек какво усеща или не усеща...нещо...?
моля  :-[
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 07:36:01 am от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #579 -: Юни 21, 2010, 05:20:44 pm »
сините... :blink: