Белика, началото на вашето познанство е белязано с много топли чувства (АЦ. Везни). Венера се намира в 10 дом, това е силна позиция за нея, която означава, че именно тия топли чувства ви крепят и ще продължава да е така през целия разцвет на вашите взаимоотношения каквито и да са те (професионални, партньорски, приятелски, брачни ...). Десети дом е акцентиран в композитната карта. Там са Венера, Марс и Сатурн. Венера и Марс са в съвпад, което означава, че ако се стигне до интимности, то сексуалния живот ще бъде повече от задоволителен. Ще има нужната страст (съвпада в Лъв), интимния живот ще протече в съзвучие и при двама ви.
У5 (Уран) се намира в 1. Ти определено ще се чувстваш обичана от този мъж (Уран тригон Луна).
Ще имате много разговори на духовна тема, ще се обсъждат въпроси свързани с дълбинното, неосъзнатото ... един-друг ще играете ролята на психотерапевт (Меркурий на трон и е управител на 9 и 12 дом). Изключително ще си въздействате психологически чрез дълбоки разговори (Плутон в съвпад с Меркурий в 12 дом).
Композитното ви Слънце е в 11 дом. Това е добро положение за него в композитна карта. Прави квадратура с У6 (Нептун). В композитна карта Слънце квадрат Нептун дава сигнал за изневери на един от партньорите, но има и една много добра страна, че дава също дълбока духовна връзка между тях. Как ще се обработи тази квадратура и дали въобще ще се преодолее с годините може само да ни покаже следващата карта – комбина. Според мен ако решите да се обвържете, ще я преработите в духовен аспект, тъй като имате доста акценти за това.
Краят на връзката (ИЦ) е в знака на Козирог. Сатурн е в собствения си дом (10). Той е силен по дом, в съвпад е с важна ос (МЦ), но е в изгнание (Рак).
Това, че е в гокленова зона, най-високо поставената планета в хороскопа и неаспектиран от планета го прави изключително силен. Според мен имате огромни шансове да създадете здраво семейство, изградено от топли (МЦ в Рак) и приятелски чувства (Слънце в 11 дом), стабилни и здрави отношения (У4 Козирог).
ПП: Венера, Меркурий и Уран са в критични градуси. Трудно ми е да ги коментирам и ще помоля някой да ми помогне с тълкуването.