Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874847 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #580 -: Юни 21, 2010, 05:29:48 pm »
Белика, съвпадът на Слънце и Луна също дава физическо привличане, то не е само по Марс и Венера. Плутон и Луна в тригон също говори за физическо привличане ( и хармония). Освен това Слънце и Луна в съвпад дават цялостна хармония и изглаждат много конфликти.
« Последна редакция: Юни 21, 2010, 05:35:59 pm от Ropotamo »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #581 -: Юни 21, 2010, 05:31:31 pm »
или поне да са в един знак....но по принцип по-добрия вариант е когато Слънцето е на мъжа, а Луната е на жената... :blink:

*

holanda

« Отговор #582 -: Юни 21, 2010, 05:38:49 pm »
забелязвам ,че Парс Фортуната е в съвпад с МЦ,това може ли да се разглежда като някакъв показателен аспект?

« Отговор #583 -: Юни 21, 2010, 05:39:13 pm »
И слънцата са съвместими по знак, при това неговото в Скорпион, нейното в Рак. Супер.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #584 -: Юни 21, 2010, 05:52:45 pm »
мерси..... :blink:
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 07:40:17 am от vanilla »

« Отговор #585 -: Юни 21, 2010, 05:53:34 pm »
Аз бих казала, че съвпад между Сатурн и Плутон и Сатурн и Луна си е доста сериозно нещо. Има физическо привличане, но тези съвпади и двата говорят за трайни и може би тежки противоречия, тук не става дума за някоя кавга отвреме навреме. Те обаче вероятно и ще ви държат заедно, защото Плутон и Сатурн са планетите на кармата. Ти си решаваш, но внимавай  в картинката.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #586 -: Юни 21, 2010, 06:04:48 pm »
мерси  :blink:
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 07:41:07 am от vanilla »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #587 -: Юни 21, 2010, 06:06:12 pm »
имам смътно усещане за нещо такова между нас....май си в 10-ката.... :blink:
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 07:42:26 am от vanilla »

*

Divna

« Отговор #588 -: Юни 22, 2010, 01:54:56 am »
Предварително се извинявам, че за пореден път ви занимавам с моите глупави събепитания, а не взимам достатъчно участие в другите теми на форума като принос от мен. В доста голямо зацикляне съм, и все се чудя, ли чудя...

Пускам синастрия с момче, с което сме приятели от много години. В един от проектите ми, работим заедно. Той живее оттатък океана. Днес обядвахме заедно, а не се бяхме виждали от есента. Между нас освен добро приятелство друго не е имало, но той не е криел, че би искал да има и нещо друго. Пък аз не знам... Идиотско би било да се хващам като удавник за сламка за човек като него, просто от самота или скука... И все пак, аз го обичам по някакъв начин...

Питането ми е, дали има почва изобщо да пробвам нещо с него в лична сфера в бъдеще... 

Belika, вижда се, че с този мъж имате взаимни интереси на база работа, професионално развитие ... в това отношение ти му даваш много идеи (твой Меркурий в негов 10 дом), правиш го по-структуриран (твой Сатурн в негов 10 дом), да бъде по-уверен (твое Слънце в съвпад с негова Луна и МЦ).  Той от своя страна ти помага да бъдеш по-задълбочена и изкарва на повърхността идеи, които са дълбоко потънали в съзнанието ти (негов Плутон в секстил с твой Меркурий). И при двама ви Плутон се намира в дванайстите ви домове, като твой Плутон прави точен съвпад с неговия АЦ (Везни), а негов Плутон е в тригон с управителя на асцендента ти Венера. Тук можем да говорим за много дълбоко взаимно разбиране. Вие гледате на живота доста сериозно и отношението ви относно всички житейски теми не е повърхностно. С една дума може да се каже, че имате сходна ценностна система.
Определено, това е мъж, който те чувства много близка и би направил много за теб без дори и да си го молила (твоето съзвездие в 8ми дом попада в неговия 8ми дом). Тази позиция говори и за това, че ти привличаш сексуално този мъж. В теб той вижда една отговона жена (Плутон на АЦ),  с която би могъл да свърже живота си и да създаде общ дом и семейство (твой ИЦ върху неговия СЛВ). Вижда те като жена, която би могъл да обича (управителя на твой 5 дом Уран в съвпад с негово Слънце). Ти обаче не си сигурна дали това би могъл да бъде мъжа на живота ти (управителя на негов 5 дом в каре с твое Слънце). От друга страна нещо дълбоко вътре в теб те кара да мислиш, че този човек може да ти даде така нужната за теб любов (управителя на негов 5 дом в съвпад с твой СЛВ). В синастрията имате интересен аспект – Йод, засягащ негово Слънце и Юпитер и твоя Венера. Венера не е в много изгодна позиция – връх на йода, в 8ми дом в опозиция с партньорски Нептун. В зависимост какво е проявлението на Венера в наталната ти карта, може да се разбере до каква степен и как тя ще бъде засегната по време на вашите взаимоотношения. Но сигурното е, че тя ще бъде уязвима.
Нептун е този, който мами, изневерява ... в случая Нептун е на партньора, но по натал той няма показатели за изневери. Не знам в каква насока би се проявил този аспект, имайки предвид, че не виждам и словесни лъжи от негова страна (липсва твърд аспект между Нептун/Меркурий). На теб обаче няма да ти допада в много случаи начина му на общуване, ще се чувстваш засегната (негов Меркурий в опозиция с твоята Луна). Вероятно и двамата сте предразположени да говорите повечко и често да не мерите думите си, да пребързвате да кажете нещата без да сте ги обмислили предварително (и при двама ви управителя на 12 дом е Меркурий). Това не означава, че сте груби един към друг, но проблемът ви е еднакъв – думите излизат преди мисълта да ги е обработила напълно. А при него думите определено са силни (Меркурий в Скорпион).  Не знам дали ме разбираш?

Ако желаеш може да качиш композитната ви карта. Хубаво е и тя да се види.

*

Divna

« Отговор #589 -: Юни 23, 2010, 12:14:03 am »
Белика, началото на вашето познанство е белязано с много топли чувства (АЦ. Везни). Венера се намира в 10 дом, това е силна позиция за нея, която означава, че именно тия топли чувства ви крепят и ще продължава да е така през целия разцвет на вашите взаимоотношения каквито и да са те (професионални, партньорски, приятелски, брачни ...). Десети дом е акцентиран в композитната карта. Там са Венера, Марс и Сатурн. Венера и Марс са в съвпад, което означава, че ако се стигне до интимности, то сексуалния живот ще бъде повече от задоволителен. Ще има нужната страст (съвпада в Лъв), интимния живот ще протече в съзвучие и при двама ви.
У5 (Уран) се намира в 1. Ти определено ще се чувстваш обичана от този мъж (Уран тригон Луна).
Ще имате много разговори на духовна тема, ще се обсъждат въпроси свързани с дълбинното, неосъзнатото ... един-друг ще играете ролята на психотерапевт (Меркурий на трон и е управител на 9 и 12 дом). Изключително ще си въздействате психологически чрез дълбоки разговори (Плутон в съвпад с Меркурий в 12 дом).
Композитното ви Слънце е в 11 дом. Това е добро положение за него в композитна карта. Прави квадратура с У6 (Нептун). В композитна карта Слънце квадрат Нептун дава сигнал за изневери на един от партньорите, но има и една много добра страна, че дава също дълбока духовна връзка между тях. Как ще се обработи тази квадратура и дали въобще ще се преодолее с годините може само да ни покаже следващата карта – комбина. Според мен ако решите да се обвържете, ще я преработите в духовен аспект, тъй като имате доста акценти за това.
Краят на връзката (ИЦ) е в знака на Козирог. Сатурн е в собствения си дом (10). Той е силен по дом, в съвпад е с важна ос (МЦ), но е в изгнание (Рак).
Това, че е в гокленова зона, най-високо поставената планета в хороскопа и неаспектиран от планета го прави изключително силен. Според мен имате огромни шансове да създадете здраво семейство, изградено от топли (МЦ в Рак) и приятелски чувства (Слънце в 11 дом), стабилни и здрави отношения (У4 Козирог).

ПП: Венера, Меркурий и Уран са в критични градуси. Трудно ми е да ги коментирам и ще помоля някой да ми помогне с тълкуването.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #590 -: Юни 23, 2010, 12:01:24 pm »
Здравейте,искам да попитам когато в синастрята има опозиция на хирон срещу сатурн  на партниора,какво означава това,някъде четох че било сигурен признак за развод

*

Divna

« Отговор #591 -: Юни 23, 2010, 02:03:57 pm »
Здравейте,искам да попитам когато в синастрята има опозиция на хирон срещу сатурн  на партниора,какво означава това,някъде четох че било сигурен признак за развод

О, цяла лудост е ако се подхожда така към един аспект.
1. Трябва да се знае добре положението на Хирон в наталната карта (знак и дом).
2. Трябва да се види къде в натала е Лилит (той дава също сведения ако има трудности в брака).
3. Трябва да се знае също положението на Сатурн в картата на партньора.
4. Трябва да се види синастрията, за да се направят изводи как Сатурн въздейства на партньора като цяло.
Схемата е сложна. От един аспект не може да се съди дали връзката е обречена.

*

Uran

• 6041
« Отговор #592 -: Юни 23, 2010, 02:20:26 pm »
Белика, нещата около този мъж са свързани с работа, пътувания.
Аз лично само това виждам.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #593 -: Юни 23, 2010, 03:37:31 pm »
Ето и синастрята,ако е удобно да разберем по нея какво се случва,защото шоложението е много тежко,имаме бебе на 2 месеца а нещата са пред развод,всекидневна агония,а всичко доскоро беше идеално!

2. Трябва да се види къде в натала е Лилит (той дава също сведения ако има трудности в брака).
4. Трябва да се види синастрията, за да се направят изводи как Сатурн въздейства на партньора като цяло.
[/quote]

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #594 -: Юни 23, 2010, 03:38:01 pm »
http://img686.imageshack.us/f/astro61gw0104yg47793377.gif/ Ето и синастрята,ако е удобно да разберем по нея какво се случва,защото шоложението е много тежко,имаме бебе на 2 месеца а нещата са пред развод,всекидневна агония,а всичко доскоро беше идеално!

[/quote]
[/quote]

*

Uran

• 6041
« Отговор #595 -: Юни 23, 2010, 03:43:10 pm »
Едва ли Хирон е виновникът. Има си агресия в синастрията.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #596 -: Юни 23, 2010, 03:43:51 pm »
А в момента май Плутон предизвиква кризата, доколкото успявам да видя.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #597 -: Юни 23, 2010, 03:57:05 pm »
Докога ще бъде този период,дни месеци или години ,за колко да се разделим,вече полудявам

*

Lillie

• 30532
« Отговор #598 -: Юни 23, 2010, 04:01:11 pm »
Ето и синастрята,ако е удобно да разберем по нея какво се случва,защото шоложението е много тежко,имаме бебе на 2 месеца а нещата са пред развод,всекидневна агония,а всичко доскоро беше идеално!

Какъв е проблемът в отношенията ви?
Спомням си, че беше питала и преди за синастрията с този мъж, май нещо не вървеше там преди да се стигне до сватба. А после отново се появи и сподели, че предстои да се роди бебе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

CACC

• *
  • 107
« Отговор #599 -: Юни 23, 2010, 04:08:25 pm »
Благодаря за отговорите.проблемът е най-вече в майка му,живее с нас и упорито не иска да се махне,а мен тя специално много ме изнервя,страшно много!Стигаме с него и до бой,агресията е голяма и от двете страни