Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875134 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #620 -: Юни 24, 2010, 01:21:56 pm »
Ти може да имаш само сексуални преживявания  с чужденец (У8 в 9 дом). ;)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #621 -: Юни 24, 2010, 01:24:03 pm »
ами така е, като не знам къде да гледам и греша.

*

Divna

« Отговор #622 -: Юни 24, 2010, 01:30:32 pm »
Сексуалното желание при двама ви не е споделено (управителите на 8 домове не правят аспект помежду си.)

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #623 -: Юни 24, 2010, 01:48:31 pm »
много точно ;D
значи при него сексуалното желание идва от съвпада Марс-венера в 8 дом, но при мен липсва такова.

ех, ако знаех часа на раждане на мъжът ми, щях да направя и една наша синастрия, защото връзката ни е за роман и ми е интересно от къде идва всичката тая страст и противоречие едновременно между нас, но ще си остана неосведомена.

*

Divna

« Отговор #624 -: Юни 24, 2010, 01:49:36 pm »
много точно ;D
значи при него сексуалното желание идва от съвпада Марс-венера в 8 дом, но при мен липсва такова.

ех, ако знаех часа на раждане на мъжът ми, щях да направя и една наша синастрия, защото връзката ни е за роман и ми е интересно от къде идва всичката тая страст и противоречие едновременно между нас, но ще си остана неосведомена.

Защо? Той не си ли знае часа на раждане?

*

Divna

« Отговор #625 -: Юни 24, 2010, 01:53:10 pm »
Рая, имате една квадратура Сатурн/Марс. Това в синастрията е показател, кой пръв ще охладнее (не зависимо какви са отношенията. Сатурн е тоя, който пръв се отдръпва (в сучая Сатурн е твоята планета).

*

Divna

« Отговор #626 -: Юни 24, 2010, 01:58:35 pm »
Пропуснах още нещо да пиша (то може много да се пише, ама .... най-същественото за сега ). Неговият управител на 8 дом (Меркурий) е в квадратура с твоя У5 (Нептун). Той дълго може да се надява да има любовно/сексуални отношения с теб, ама ще си остане само с мечтите.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #627 -: Юни 24, 2010, 02:00:44 pm »
Пропуснах още нещо да пиша (то може много да се пише, ама .... най-същественото за сега ). Неговият управител на 8 дом (Меркурий) е в квадратура с твоя У5 (Нептун). Той дълго може да се надява да има любовно/сексуални отношения с теб, ама ще си остане само с мечтите.
;

;D ;D ;D ;D
и аз така мисля!

*

Nebesna

« Отговор #628 -: Юни 24, 2010, 02:09:26 pm »
Поставям обещаната карта на синастрията между мен и въпросния мъж.
ВЪТРЕШНИТЕ ПЛАНЕТИ СА МОИТЕ. НЕГОВИЯТ ЧАС НА РАЖДАНЕ Е НЕИЗВЕСТЕН.

Прибавих и наталите за улеснение.
1/синастрия
2/мой натал
3/негов натал

Аз имам голям воден тригон, а той - два земни тригона.
На него му липсва въздух, надявам се да има поне въздушен асцендент.
И двамата имаме недостиг на огън - той има само един Уран в Лъв, а аз само един огнен асцендент.
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 02:20:26 pm от Небесна »

*

Divna

« Отговор #629 -: Юни 24, 2010, 02:27:28 pm »
ОК! Ще гледаме само аспектите.
Като начало. Кармата не липсва. Съвпада на твой ЛСВ с негово Слънце е силен аспект - ти ще спомогнеш за неговото израстване (жалко е, че не знаем Слънце на кой дом е управител).
Съвпадът твой Сатурн и негов Марс, в твой 3 дом - тук може да има малко напрежение. Ти ще се опитваш да му налагаш дисциплина, да е по-сдържан, да внимава какво говори ...
Много силни сексуални аспекти. Взаимното привличане е голямо. Неговият Уран, който е управител на слънцето ти е в твой 8 дом и прави едновременно опозиция с твоите светила (Слънце и Луна).

*

Nebesna

« Отговор #630 -: Юни 24, 2010, 02:29:43 pm »
Неговият Уран в Лъв е във взаимна рецепция с моето Слънце във Водолей - правилото за взаимна рецепция важи ли и в синастрията?

*

Divna

« Отговор #631 -: Юни 24, 2010, 02:32:20 pm »
Енергията трябва да е доста силна, имайки впредвид, че наталният му Уран е в квадратура с нат. Слънце и в същото време в опозиция с твойто нат. Слънце. Тук говорим за упоритост. Няма да се предаде лесно. Набелязал те е. Ти го привличаш много силно. Няма оттърване, Небесна  ;D. Явно ще става каквото трябва да става  ;).

*

Divna

« Отговор #632 -: Юни 24, 2010, 02:32:58 pm »
Неговият Уран в Лъв е във взаимна рецепция с моето Слънце във Водолей - правилото за взаимна рецепция важи ли и в синастрията?

Ами явно както виждаш важи  ;D.

*

Nebesna

« Отговор #633 -: Юни 24, 2010, 02:40:39 pm »
Енергията трябва да е доста силна, имайки впредвид, че наталният му Уран е в квадратура с нат. Слънце и в същото време в опозиция с твойто нат. Слънце. Тук говорим за упоритост. Няма да се предаде лесно. Набелязал те е. Ти го привличаш много силно. Няма оттърване, Небесна  ;D. Явно ще става каквото трябва да става  ;).

Да, но от друга страна Уран е непостоянен и не може да се разчита много-много на някаква последователност или трайност. Въпреки, че той е земя отвсякъде.  ;)

Сатурн в съвпад с Марс е кармичен аспект по две причини - първо, защото това е сатурн и второ, понеже е в съвпад с неговия ЮЛВ. От друга страна неговият СЛВ е в съвпад с моите Плутон/Уран.

Труден аспект при синастрия е Марс в съвпад със Сатурн, но и има разтоварващи тригони към него - с моите Нептун и Юпитер. Би трябвало това да смегчава нещата. Пък и Венера ми е Риби, така че мога си включа "съблазнителката", ако пожелая.

По-странно ми се вижда, че той не засяга по никакъв начин моя Марс - освен точен тригон с неговата Лилит.

*

Uran

• 6041
« Отговор #634 -: Юни 24, 2010, 02:43:26 pm »
 Има привличане- негово Слънце в твой 5 дон, негови Плутон и Уран в твой 8 дом.
Не знам как ще прозвучи, но си мисля, че може в последствие да не ти бъде интересен.
Има три лични планети в телец в квадрат с твоите във водолей- 2 дом- ценности. Може, след време, леко еснаф да ти се стори и малко епикуреец.
« Последна редакция: Ноември 03, 2013, 03:39:55 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #635 -: Юни 24, 2010, 02:44:15 pm »
Небесна, твоя човек май обича и да послъгва и да се оглежда малко повечко  ;) (Нептун опозиция Меркурий, Венера) и явно тук ще му окажеш съпротива и ще задействаш Сатурна ти. Защото съвпада негов Марс твой Сатурн, става в твоя 3 дом (Риби). Ще го превъзпиташ и няма да му е лесно да те мами, специално теб. Много здраво ще държиш положението в тая насока.

*

Nebesna

« Отговор #636 -: Юни 24, 2010, 02:46:11 pm »
Има привличане- негово Слънце в твой 5 дон, негови Плутон и Уран в твой 8 дом.
Незнам как ще прозвучи, но си мисля, че може в последствие да не ти бъде интересен.
Има три лични планети в телец в квадрат с твоите във водолей- 2 дом- ценности. Може след време леко еснаф да ти се стори и малко епикуреец.

Не в последствие - точно това ме възпря отначало. Много голям материалист е. Но, да речем че мога да го преглътна - всеки си има своите цели в живота. Познавам Лъвове и Скорпиони, които живеят заедно, а също и Телец и Скорпион. Аз засега не смятам да се женя за него.

*

Divna

« Отговор #637 -: Юни 24, 2010, 02:48:37 pm »

По-странно ми се вижда, че той не засяга по никакъв начин моя Марс - освен точен тригон с неговата Лилит.
[/b]

Ами това не е ли достатъчно. Ти провокираш лилитката му с твоя Марс. Е, верно е, че не е както да са в съвпад, но би трябвало да сте доста разкрепостени в леглото. Тоя аспект говори за липса на сексуални табута. Ще има голяма вихрушка в леглото ... Това е невероятно силен сексуален аспект в синастрията.

*

Nebesna

« Отговор #638 -: Юни 24, 2010, 02:50:12 pm »
Небесна, твоя човек май обича и да послъгва и да се оглежда малко повечко  ;) (Нептун опозиция Меркурий, Венера) и явно тук ще му окажеш съпротива и ще задействаш Сатурна ти. Защото съвпада негов Марс твой Сатурн, става в твоя 3 дом (Риби). Ще го превъзпиташ и няма да му е лесно да те мами, специално теб. Много здраво ще държиш положението в тая насока.

За оглеждането встрани, не знам дали си права. Дъщеря ми има венера опозе нептун по оста 1-7, но не се оглежда в страни. А колкото до Мелкурий в опозиция на нептун и аз си мисля, че не винаги е напълно откровен, но за дребни работи. По-скоро е прикрит, което ме дразни. Не знам какви са били отношенията с бившата му съпруга, но са били от ученици заедно - много дълга връзка - мисля, че той  я е идеализирал.

*

Nebesna

« Отговор #639 -: Юни 24, 2010, 02:53:34 pm »

[/b]

Ами това не е ли достатъчно. Ти провокираш лилитката му с твоя Марс. Е, верно е, че не е както да са в съвпад, но би трябвало да сте доста разкрепостени в леглото. Тоя аспект говори за липса на сексуални табута. Ще има голяма вихрушка в леглото ... Това е невероятно силен сексуален аспект в синастрията.

Първата нощ ме заведе в спалня с огромни огледала и с пейзажи по стените.  :57: :72: