Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874886 Прегледи
*

Рая

• **
  • 1094
Re:синастрия
« Отговор #740 -: Юни 30, 2010, 01:03:48 am »
Благодаря!
Имам нужда да си изясня нещата!
Лека нощ! :blink:

« Отговор #741 -: Юни 30, 2010, 06:07:49 am »
чужд СЛВ  точен съвпад твоя МС,
някой има ли наблюдения :rolleyes:

за любовни взаимоотношения, ..но ми излиза в главата думата ревност..защото това, което се отдава с лекота на човека с мц-то, на този със слв-то му е борба..и той може да завижда или ревнува..

за работни отн. съм съгласна, особенно при еднополови синастрии си е конкуренция ,съперничество

не са работни, любовни са

нали и СЛВ и  МС са нашите цели,към който се стремим и който трябва да постигнем в този живот, и когато става въпрос за МС Водолей, СЛВ на мъжа върху МС на жената,
а упр.на МС Уран 7 в първият градус на Козирог е съвпад с мъжката Луната в последните градуси на Стрелец, фактически  се чудя какво е да имаш
съвпад Уран/Сатурн в 7 Козирогв начален градус и той да съвпада с нечия мъжка Луна в последните градуси на Стрелец , Уран упр.Мс, Сатурн упр.8 дом
негова Венера съвпад неина Луна в 6 дом

негов Плутон Скорпи/6,съвпад неин и  опозе нейно Слънце/Юпитер/ 12 ,много точно, до секунди , Юпитер упр.7 дом

чужд СЛВ точен съвпад твоя МС и в точен тригон към твоя Венера/АС

« Последна редакция: Юни 30, 2010, 06:15:12 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #742 -: Юли 01, 2010, 12:21:40 am »
ох, няма такъв идиот като мен :P уж го изтрих .. а не :Д без карти повече 
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #743 -: Юли 01, 2010, 12:24:42 am »
еми, тва  е, ако някои иска да погледне ще се радвам
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

holanda

« Отговор #744 -: Юли 01, 2010, 12:27:15 am »
ох, няма такъв идиот като мен :P уж го изтрих .. а не :Д без карти повече 

защо изтри картата? Аз не мога да тълкувам синастрии,улавям само някои неща,но не мога да ти кажа кой знае колко,затова не се наемам.Повечето хора от форума обаче са доста добри,друг е въпроса,че по това време няма кой да се занимае  ;)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #745 -: Юли 01, 2010, 12:28:40 am »
абе ти си габровка бе.. не се излагай  :P
чак ме гложди да ти кажа да ми ги дадеш аз да ти ги изтрия.......
тъкмо ей сега по това време ще се появи царицата на синастриите  ;)

:57:   хаха, ще падна от смях, точо тъй крис, никаква милост за мен и никаква анонимност  ;D еми от там съм то тъй или иначе само слепите не разбраха май  ;D  , ама не съм типична явно, я виж колко съм дашна на всичко за дивна ли говориш? то май нея много хора я чакат  :P

*

holanda

« Отговор #746 -: Юли 01, 2010, 12:30:13 am »
на мен ми направи впечатление положението на СЛВ в съвпад с лична планета и при двамата.Не знам обаче как би трябвало да се прояви.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #747 -: Юли 01, 2010, 12:36:41 am »
Неговото Слънце и твоята венера са в 8-и дом, харесва ми и как са разположени марсовете и венерите ви според стихии..

то и на мен ми харесваше в началото, ама после нещо трябваше да си променя мнението , пък иначе по стихии си беше мн добре , като изключим моята луна в рак и неговата в лъв.. леле, няма такива егоцентрици
лилавка изтрих я , щото нищо не се беше изтрило и пак я сложих.. в смисъл прикачих грешната снимка.. много съм разсеяна, блейка от класа     ;D

*

holanda

« Отговор #748 -: Юли 01, 2010, 12:37:16 am »
незнам чий планети са във вътрешния кръг ,но ако са твоите...предполагам партньора ти е по-властен,дисциплиниран и отговорен от теб.Може би се налага,а ти му 'отговаряш'' :mellow:.Освен това активира твоя 8 дом.Абе,имаш доста сходни аспекти с моята синастрия,ми е мисълта ;D/и моя човек има Плутон в 8 дом,но разликата е,че е върху слънцето ми,а не в опозиция,както е в твоя случай/.Май много си го харесваш.. :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #749 -: Юли 01, 2010, 12:44:12 am »
Флора, това момче много ти е влязло под кожата с това си Слънце, Меркурий и Асц. в твоя 8 дом ...
Много са задействани чужбинските домове от към любовен аспект (негов 5 в твой 12, негов 9 дом в твой 5, твой 9 дом в негов 1)... Смесена двойка ли сте? Той чужденец ли е?

*

holanda

« Отговор #750 -: Юли 01, 2010, 12:44:29 am »
Цвети ;D,имате огнен тригон,включващ Слънце,Луна и Нептун,а и с това негово влияние върху твои 8 дом,предполагам добре си прекарвате заедно...в леглото.Сега..да не си помислиш нещо,аз съм падналата Венера на форума и само за опрашване говоря :P.Имате и доста неприятни аспекти т.е склонна съм да кажа,че проблеми не ви липсват.......

*

Divna

« Отговор #751 -: Юли 01, 2010, 12:47:54 am »
Лазарова, мъжът ти изниверява (негов Нептун квадратура с твоя Луна). Представям си как се чувстваш с тая чувствителна водна осмодомна Луна.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #752 -: Юли 01, 2010, 12:49:03 am »

Неговото Слънце и твоята венера са в 8-и дом, харесва ми и как са разположени марсовете и венерите ви според стихии..

Извинявай в началото се обърках с венера - не мерка е там .. сорка, оправих го ;}
Иначе лъв/рак луни.. няма да е безинтересно.. постоянно ще е весело заради спорове  ;D

а, то само спорове имаше общо взето :Д откачах направо.. и тъй си завърши .ами жълта да, моите са вътрешните планетки в синьото, ама да ти кажа то беше точно  обратното- аз бях по -отговорна и дисциплинирана . харесвах си го, ама в минало време, тва беше отдавна, но лошото е , че постоянно ми се повтарят разни ситации и сякаш ме преследват призраци от миналото :) неговтата карта е интересна , хубави казуси има, ама нз дали да я пускам , че малко не ми се обяснява .. ама тоя неговия плутон в 8-ми два пъти го е връщал от отвъдното

*

holanda

« Отговор #753 -: Юли 01, 2010, 12:53:28 am »
Дивна,да, хванах го на място! Цяла година се тресях от рев.
да ревеш? :o да му беше направила нещо на тая гадина  :angry:

*

Divna

« Отговор #754 -: Юли 01, 2010, 12:53:38 am »
Флора, много ти е самотна Луната в този 12 дом бе момиче  :-[. Самотна ли се чувстваш с него?
А и много иска той да властва с този Плутон в опозиция със Слънцето ти.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #755 -: Юли 01, 2010, 12:56:14 am »
здравей дивна, да той е чужденец и другите неща са така, много си добра :)

@ крис- задминава не ами лъва и петичките не може да му види .. и каква суета, падала съм от смях понякога, обаче и много ексчентричност във всичко

@ лилавка- тука вече не позна за цвети :) заблуждавам с грешни имена, беше на една приятелка името и само въведох неговите данни :Д .. ами да ти кажа имаше много голямо физическо привличане, за пръв път мис е лсучи някои толкова силно д аме привлече от пръв поглед тъй да се каже
проблемите бяха много и големи наистина, нямаше начин просто да се продължи, просто си беше голямо изпитание за  мен и поради други причини

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #756 -: Юли 01, 2010, 01:01:00 am »
Флора, много ти е самотна Луната в този 12 дом бе момиче  :-[. Самотна ли се чувстваш с него?

да дивна, така се чувствах с него , когато бяхме заедно , защото тва беше преди доста време. но все едно не можеше да ме разбере и ме депресираше по някакъв начин, много е странно за обяснение .. пък тая мойта луна там , ужас...направо е в изгнание понякога

*

Divna

« Отговор #757 -: Юли 01, 2010, 01:01:17 am »
Дивна,да, хванах го на място! Цяла година се тресях от рев.

Негов У12 дом (Нептун в квадратура с твоя Луна) - това беше първото, което видях.
Няма да ти е лесно с него, защото това си е като програма при вас. Дори и да се съберете отново, тук са задействани кармичните домове - негов 12 и твой 8. Така, че вероятността той да продължава да те наранява изневерявайки ти е много голяма, а ти с тази чувствителна Луна нада ли ще съумееш да издържиш на болката. Ще ти е много тежко.

*

Divna

« Отговор #758 -: Юли 01, 2010, 01:02:30 am »

да дивна, така се чувствах с него , когато бяхме заедно , защото тва беше преди доста време. но все едно не можеше да ме разбере и ме депресираше по някакъв начин, много е странно за обяснение .. пък тая мойта луна там , ужас...направо е в изгнание понякога

Да разбирам ли, че това е отминала връзка? В момента двойка ли сте?

*

holanda

« Отговор #759 -: Юли 01, 2010, 01:03:15 am »
Дивна,имам въпросец към теб...имаш ли някакви впечатления за Сатyрн/Марс в 7 дом на мъж.Какво дава освен класическото безбрачие  :blink: