Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874737 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #760 -: Юли 01, 2010, 01:07:55 am »
здравей дивна, да той е чужденец и другите неща са така, много си добра :)

@ крис- задминава не ами лъва и петичките не може да му види .. и каква суета, падала съм от смях понякога, обаче и много ексчентричност във всичко

@ лилавка- тука вече не позна за цвети :) заблуждавам с грешни имена, беше на една приятелка името и само въведох неговите данни :Д .. ами да ти кажа имаше много голямо физическо привличане, за пръв път мис е лсучи някои толкова силно д аме привлече от пръв поглед тъй да се каже проблемите бяха много и големи наистина, нямаше начин просто да се продължи, просто си беше голямо изпитание за  мен и поради други причини

Ако говорим за момчето от картата  ;)

Силното сексуално привличане идва от аспектите, които ти споменах в началото (Асц, и личните му планети в твой 8 дом), както и квадратурата на Венера/Уран - тя е разтърсваща има и много други. Имали сте и добра сексуална съвместимост (двата марса в тригон)  ;)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #761 -: Юли 01, 2010, 01:09:37 am »
не, дивна не сме от доста време, обаче ми е интересно , защото нещата приключиха по много тъп начин, със скандал без разяснения... и по един или друг начин този човек се появява от време на време , случват се все едни тъпи ситуации, сякаш нещо трябва д асе отработи, после има намесен и 3-ти човек.. и други неща, абе лудница . всъщност аз се опитах да му помогна в момент в които той наистина беше много зле и му трябваше човек на които да се опре
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

Divna

« Отговор #762 -: Юли 01, 2010, 01:12:39 am »
Дивна,имам въпросец към теб...имаш ли някакви впечатления за Сатyрн/Марс в 7 дом на мъж.Какво дава освен класическото безбрачие  :blink:

За радикс говорим, нали?
Сатурн - Подбира много партньорките си. Много е взискателен. Често притежателите на Сатурн остават несемейни по тази причина, че от много търсене накрая се убеждават, че им е по-добре да живеят сами. В един момент тия хора решават, че нямат голяма нужда от партньори, че са си по-добре сами.

Имай предвид, че всичко е много относително. Трябва да се види картата.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #763 -: Юли 01, 2010, 01:13:35 am »
но лошото е , че постоянно ми се повтарят разни ситации и сякаш ме преследват призраци от миналото :)
Щом ти се повтарят ситуации от миналото, значи трябва да научиш някакъв урок, те затова са дадени, докато не го научиш.. няма човече. постоянно ще ти се появява и пак и пак и пак ;}

ох, знам , аз между другото се занимавам повече с езотерика и съм се опитвала да си обясня какво точно, защото аз вътрешно мисля, че доста с епромених , не позволих на гнева д аме завладее и на др отрицателни чувства .. ама незнам какво още трябва при положение , че уж нещата за него си се наредихa според мен много добре
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

*

holanda

« Отговор #764 -: Юли 01, 2010, 01:16:33 am »
За радикс говорим, нали?
Сатурн - Подбира много партньорките си. Много е взискателен. Често притежателите на Сатурн остават несемейни по тази причина, че от много търсене накрая се убеждават, че им е по-добре да живеят сами. В един момент тия хора решават, че нямат голяма нужда от партньори, че са си по-добре сами.

същия партньор от синастията е.Има много планети на куспида ,интересна карта..и човек.Незнам какво правят тези Saturn u Mars там,наистина  :-\

*

Divna

« Отговор #765 -: Юли 01, 2010, 01:20:39 am »
Още веднъж благодаря на всички, време е съвсем да се откъсна от моите красиви мисли за бъдеще с него.

Ей, не така бе момиче. Недей да си тъжна. Ти да не вземеш сега и да ми повярваш. Имай впредвид, че на мен не бива много да ми се вярва, много съм в началото.
Ако искаш по-задълбочен анализ :
1. Сложи двете натални карти (твоята и неговата).
2. Синастрията.
3. Композитната карта.
И вярвам, че през деня ще може повече хора, с по-голям професионализъм да се включат.

*

Divna

« Отговор #766 -: Юли 01, 2010, 01:21:53 am »
За радикс говорим, нали?

същия партньор от синастията е.Има много планети на куспида ,интересна карта..и човек.Незнам какво правят тези Saturn u Mars там,наистина  :-\

А къде ви беше синастрията, че не си я спомням?

*

holanda

« Отговор #767 -: Юли 01, 2010, 01:27:16 am »

А къде ви беше синастрията, че не си я спомням?
ами някъде в тази тема трябва да е.Ако имаш интерес мога пак да я пусна,но незнам..говорехме все пак по нея...може да я пусна за малко,колкото да видим дали тези планетки няма да ми се отразят по някакъв начин.Този човек наистина държи на контрола,а това е нещо,което много ме плаши.Да не вземе да ме смачка като индивидуалност,че аз лесно се поддавам ако хлътна.Което все още не се е случвало,но ...иде време :lol:.

*

Divna

« Отговор #768 -: Юли 01, 2010, 01:30:37 am »
Лилавка, най-добре е да започнем да го нищим с натала. Айчето ще помага. Тя е спец по радиксите. Ще му изкара и "черните ризи"  ;).
Ама давай бързо, че след малко трябва да ви напускам.
Айя, надявам се, че нямаш нищо против да се включиш в разглеждането на радикса?

*

Divna

« Отговор #769 -: Юли 01, 2010, 01:33:53 am »
Добре, Divna, но мисля, че ако има  да се случва нещо, то неминуемо ще се случи. Но до сега не бях в състояние да се изправя пред ( срещу ) него. Бях "слаба", а той това много добре умее да го използва. А и по-добре да не се въвличам сама в нова-стара карма. И без друго още преди да го срещна, знаех, че ще го срещна. Време е да му "простя" за да изчистя кармата и всеки да върви по своя път. Ако е писано друго яче, то така или инче ще се случи.

Лека нощ на всички!

И още веднъж - благодаря! Хубаво е когато съвсем непознати хора се затрогнат да ти помогнат!

Лазарова, аз синастрията в интерес на истината не я чувствам толкова кармична. Като изключим донякъде неговите тежки планети които правят кармични аспекти с луната ти. Това показва по скоро, че ти си страдащата в тази връзка и ако има карма, то в този живот по-скоро я създавате.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #770 -: Юли 01, 2010, 01:36:48 am »
дивна ще си позволя да ти задам още един въпрос- как мислиш , според картата той как ме е възприемал? къде му влия най-много

*

holanda

« Отговор #771 -: Юли 01, 2010, 01:40:08 am »
ето го.Сложила съм транзити и прогресии за всеки случай.За себе си.Не ги взимайте под внимание/освен ако не искате/ :blink:

*

Divna

« Отговор #772 -: Юли 01, 2010, 01:43:16 am »
Ох, толкова мъка има по тоя свят и то заради любовта.
Значи ако имах една вълшебна пръчица и да можех при докосване на всяка синастрия или композит да превръщам най-лошите аспекти в добри и работещи за партньорите в положителна насока, за да може всички влюбени да са щастливи ... Боже, защо е това страдание?  

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #773 -: Юли 01, 2010, 01:44:52 am »
сигурно си мисли че му тровиш здравето с този АС в 6-ти дом  ;D
шегувам се /..
абе ти се шегуваш, ама знаеш ли че има отчасти истина- с атя разлика, че той достатъчно си го беше отровил, моя АЦ по-скоро му го е пооправил

*

holanda

« Отговор #774 -: Юли 01, 2010, 01:45:05 am »
сигурно си мисли че му тровиш здравето с този АС в 6-ти дом  ;D
шегувам се /..
;D това беше добро

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #775 -: Юли 01, 2010, 01:47:45 am »
Значи ако имах една вълшебна пръчица и да можех при докосване на всяка синастрия или композит да превръщам най-лошите аспекти в добри и работещи за партньорите в положителна насока, за да може всички влюбени да са щастливи ... Боже, защо е това страдание?  
:rolf:
Щото проблема не е в синастриите  :P

то не е само от любовта май ами най-вече от уроците, които тя дава. и колкото по-напрегнати аспекти, толкова по-добре казвам аз- няколко катарзиса след тва на никoй не са излишни

*

Divna

« Отговор #776 -: Юли 01, 2010, 01:47:51 am »
:rolf:
Щото проблема не е в синастриите  :P

Знам, Крис! В натала е. Ама ми е мъчно за всички, които страдат заради неизживяна любов или провалена ... А уж любовта е най-силното нещо на света ... То затова и толкова страдание ни носи.
Аз лично не познавам някой, който поне веднъж в живота си да не е страдал от любовна мъка.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #777 -: Юли 01, 2010, 01:51:01 am »
ами аз обичам да си се шегувам насериозно..
това ми дойде първо на акъла като видях 6-ти дом(здраве).. пада се в рак.. демек емоции
..с твойте емоци по някакъв начин му идваш в повече и той те възприема като психо-емоционален товар..

тъй е май, беше ме обявил за откачена, луда, действаща супер странно и отчасти истерична :P

*

holanda

« Отговор #778 -: Юли 01, 2010, 01:52:05 am »

с твойте емоци по някакъв начин му идваш в повече и той те възприема като психично-емоционален товар..
с това ми припомни какво ми казаха в един друг астро сайт навремето.Питах ги за влиянието на Марс/Сатyрн върху асцендента ми /хмм,много ми се повтаря този партньорски аспект/ на бив6ия приятел.--''Бягай,това е психовампиризъм над теб,помисли как се чувстваш  когато те докосва''...омг  :rolf:

*

Divna

« Отговор #779 -: Юли 01, 2010, 01:52:17 am »
Лилавка, на твоя човек луната му много в критичен градус е, а тя е управител на партньорския до.
Какво става, напоследък все "тежки" луни виждам  :-[.