Към Дивна:
Мерси за изчерпателния анализ

Този човек ми е клиент в работата..с особен статут

Просто защото за него правя всичко по всяко време, все едно е брат ми или баща ми..супер много го обгрижвам, а той от своя страна ми заплаща с уважението си, с точността си в работата с мен..и с по някой бакшиш хехе Определено ако кармата ни е да сме добрили приятели, то за една година познанство сме развили това мноого добре! В моите работни задължения не влизат 1/5та от нещата, които правя за него. И ги правя от сърце, от душа. Изобщо сработили сме се отлично като бизнес отношения. имаме си доверие и то голямо, както и уважение.Иначе аз съм тази дето го бъзика и дето го сваля, защото той като ме види освен да се прехласне и да гледа замаяно /Луна в Риби, тригон с Венера - прехласва се/, друго не може да направи
Честно казано моите притеснения около него са свързани с това, да не е от лекия тип мъже - по Марс в 12ти май не са му непознати сексуалните произволни отношения.
Иначе за него наталаната карта си върви по план - от квадрата Венета Сатурн още не е семеен/ на 33г е/, освен това първата любов голяяма го е изоставила, което четох в този форум е по Юнона в 12ти - първия брачен или бизнес партнъор на тези хора ги унищожава. Има много добра кариера, наследена от баща му, посветен е на дейност, с която се е занимавал баща му /Сатурн в 10ти дом в Лъв/, много социален, ръководи големи групи хора - Слънце и Плутон в 11ти...Интересно е съшпадът на Упр на 7ми - Венера с Уран в натала му..това спонтанен брак ли ще даде?