:wub: Дивна, моите адмирации :08: Даааам, точно така седят нещата. Живеят вкопчени в няква идея за семейство...Мъжът, наистина пътува много. Дълги години от 1995-2005 са живяли разделени, той в Германия, тя в Турция, където благопристойно се е грижела за децата, които вече са големи и са поели по своя път. Той наистина никога не е оставал без жени, системно и редовно си е изневерявал, преди аз да ида при него в Германия, той е живял около 1 година и половина с друга жена, която като чула че аз идвам, прибрала си нещата и забегнала...С мен когато е бил пак го е правил с други жени...Само че за всички други жена му си затваря очите, но когато стане въпрос за мен - нещата стават на живот и смърт...И двамата много държат на семейните ценности. Де юре са разведени, но заради други съобръжения...Де факто са си мъж и жена.
Съпрузите се чувстват и усещат от разтояние - абсолютно точно. Понеже по случайностите на съдбата сме и комшии в града, макар че тук е междинната спирка, миналия месец - когато нашия хубавец затъжен и чувстващ се свободен ме потърси, за да си излее душата и да констатира, че е било грешка да се разделяме, срещнах случайно жена му в града, която като ме видя щастлива и цъфтяща...явно жетона й падна. Набързо заминала, преровила телефони, пак поставила ултиматума ....И моя възлюбен си свил крилцата и заглъхна. Е, и аз не издържах звъннах и естествено му турих майните...
До сега не бях се замисляла за това, че трупат карма...Те имат огледална опозиция на Венера и Слънце, а ние с него огледален съвпад на Луна и Сатурн - за себе си съм прозряла, че нося някаква неразрешена карма от миналото, за това толкова пъти зациклям се връщам и повръщам, просто искам да я изчистя. Първата ни среща е станала, когато той е имал Сатурнов възврат - точен съвпад, което ще рече че автоматично се е задвижил моя Тао-квадрат - съвпад с Луна и квадрат със Сатурна ми...Мислех, че съм го развързала този кармичен възел, споделяла съм го вече....
Мисля, че и жената мами съпруга си (Нептун квадрат Марс) - няма как да се разбере, въпреки че години са живели разделени, той безрезервно й вярва.
Е, утехата за мен е, че знам че съм обичана и образа ми ще го преследва вероятно до края на живота му...пък и ми е дал свободата, което е най-ценното нещо.