Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875167 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #1160 -: Август 20, 2010, 11:13:06 pm »
В синастрията луната на мъжа съвпада със сатурн на жената,и слънцето на мъжа с нептун на жената какви взаимоотношения дава?
Както квадрат марс на мъжа с венера на жената,дава ли привличане?

Милки, трябва да се видят аспектите на Луната в картата на мъжа. Ако Луна е добре аспектирана, тогава Сатурн само може да й помогне тя да се чувства по-сигурна (дава сигурност, защитеност). Но ако Луна е зле аспектирана, то тогава Сатурн може допълнително (с времето) да предизвика напрежение.

За аспекта Слънце/Нептун трябва да се знае на кои домове в радикса планетите са управители. Имай предвид, че твоят Нептун ще е винаги в съвпад с всички мъже родени по това време, т.е. в знака, в който се намира твоят Нептун /не познавам картата ти, а и не знам за себе си ли питаш./ Като цяло е хубав аспект и означава, че между двойката не би имало лъжи и измами.

Квадратурата Марс/Венера дава физическо привличане. Хубавото в случая е, че Марса е на мъжа, а Венера е на жената. Погледни в кои стихии са и ще можеш допълнително да разбереш дали има много напрежение от страна на Марс, защото това е един аспект подобен по-скоро на играта на котка и мишка  ;). Флиртът е силно застъпен.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1161 -: Август 26, 2010, 12:06:04 pm »
Това е синастрията, за която стана въпрос. Оставих личните данни, за да може всеки желаещ да види и наталните карти, заедно с всички астро класически положения за не лесни партньорски взаимоотношения.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Nebesna

« Отговор #1162 -: Август 27, 2010, 09:51:35 am »
Здравейте качвам една синастрия за мен и евентуалният ми нов приятел. Нещата са съвсем в началото и искам да знам какъв е потенциалът на бъдещите ни отношения. Много моля за коментар
http://prikachi.com/images.php?images/210/2421210W.gif

Синастрията като цяло ви е хубава. Имате потенциал, но той имал ли е предишен брак? Чрез работата ли се запознахте, ако не е тайна?
Здравейте пак !
може ли коментирате повече за тази синастрия..... интересът ми е вече е доста голям!
Притеснява ме обаче мъжкия марс който квадратира моята опозиция уран - луна.....

Не си написала кои планети са твоите - във външния или във вътрешния кръг? Аха, разбрах- Ще я разгледам и ще пиша.

*

Nebesna

« Отговор #1163 -: Август 27, 2010, 11:12:51 am »
Лули, с въпросния господин имате много интересни съвпади:

1. Съвпадът на неговата Венера с твоя Нептун прави връзката ви много одухотворена и ви придава съчувствие и емпатия един към друг. Но това е пасивен аспект - ще се разбирате без думи и ще цените изкуството, поезията и красотата. Обичате ли да гледате филми заедно?

2. Съвпадът на твоя Юпитер с негово Слънце е много печеливш и щастлив аспект. Ако сключите брак, можете да забогатеете в резултат на съвместно партньорство (фирма или сдружение) - това е аспект за материалното благополучие. Виждала съм го в картите на партньори и съпрузи, които са натрупали голямо благосъстояние.

3. Негов Сатурн върху твой Марс е труден аспект за приносителката на Марса. Той ще бъде авторитет за теб и ще използва това, за да те командва, може да ограничава действията ти и личната ти инициатива. Тъй като Марс е сексуалността в действие, може да те ограничава и сексуално или сексът да се превърне в задължение и рутина. Въпреки това този кармичен аспект води до продължителност на връзката и ще се наложи да отработите уроците, свързани със секса и инициативата. Забелязала съм, че жената рядко си позволява фриволности и флиртове с този аспект, тъй като мъжът я "наказва" за това. Сатурн във Везни е в екзалтация и е напълно спокоен, когато всичко става по неговите правила. Марс е в заточение във Везни и понякога може да му дойде до гуша или да натрупа излишен гняв. Ако енергията на този съвпад бъде овладяна и насочена в правилните проекти, получава се голяма целеустременост. Скъпа, ти си имаш този съвпад по рождение, така че вероятно си свикнала. Но при всички случаи трябва да се знае предварително кой е шефът.

4. Твоят Сатурн върху негов Меркурий - ти може да му помогнеш да формулира мислите си. Отначало може да му бъде изключително трудно и да се страхува да изразява мислите си в твое присъствие. Този аспект дава затруднено споделяне в началото, докато се спечели доверието, което никак не е трудно за един сериозен Сатурн. Внимавай само да не започнеш да го осъждаш или критикуваш.

5. Слънце съвпад с Луна е класически аспект за брак, така че няма да го коментирам.

6. Съвпадът на негов Юпитер с твой Плутон е също показател за финансово благополучие и успех в корпоративните предприятия. Ако свържеш живота си стози човек, непременно станете съдружници, като си учредите сдружение.

Какво да ти кажа за квадратурите - благодарение на тях се развива една връзка и те я правят вълнуваща. Момчето има по рождение СКРИТ  квадрат между Марс в 5-ти дом и Уран, а ти правиш този квадрат активен  - импулсивен в действията си и непредвидим, предразположен към инциденти, което да зарежда с повече адреналин твоята Луна в Близнаци. Но Луна в Близнаци обича разнообазието и мрази рутината. Въпруки това ти може да се струваш твърде вятърничава на неговия земен Марс. На теб ти липсва земен елемент и по никакъв начин не допълваш неговите Марс и Венера в земни знаци. Той е по-практичният от двамата.

, но Луните ви са в тригониращи знаци, което означава, че без затруднение бихте могли да обитавате едно и също жилищно пространство без твоите навици и привички да пречат на неговите и обратно. Твоя Луна и негово Слънце в тригониращи знаци е още един аспект подходящ за брак и съвместно съжителство. А квадратът на Слънцата може да предизвика известна борба, но не е фатална предпоставка за отказ от брак.

Меркурий на двамата в тригонални знаци поставя основата за много добро словесно и комуникативно разбирателство, винаги ще има за какво да си говорите и общуването ще протича с лекота.

Марсовете ви и Венерите ви не се намират нещо. Не мога да разбера твоята Венера в първите градуси на Козирог ли е или в Стрелец? Негова Венера в квадрат с твоя Марс нагнетява страстта. Същото се отнася и до Марс в квадрат с Луна, но този аспект е дразнещ за Луната, тъй като може да не и зава възможност да се отпусне и да си почине, Марсът ще се дразни от нейната пасивност.

Моето заключение е, че това може да бъде една много успешна и благополучна връзка, основана на взаимни интереси - бизнес и брачни, за сметка на сексуалната удовлетвореност. Страст и напражение съществуват, но взаимното удовлетворение ще се постига трудно и с много компромиси от двете страни.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #1164 -: Август 27, 2010, 02:20:41 pm »
 :58: :88: : thank youuuuuuuu

*

Asol

• 4140
« Отговор #1165 -: Август 27, 2010, 02:41:56 pm »
Интересна синастрия, Кали. Макар, че гледайки поотделно картите на прима виста, малко трудно може да се свържат като показатели по отношение на брак. Примерно ти имаш съвпад Слънце/Юпитер, а той няма акцент на Стрелец.
Той има 7 в Риби, а твоята Луна е в аспект с Нептун. Имате аспект Сатурн/Луна, който е доста свързващ при синастриите. Двустранен аспект Венера/Луна - емоционално се допълвате. Аспект Слънце/Марс и Луна/Марс - тези няма какво да ги обсъждаме  :P Негов Нептун на твой мидпойнт Слънце/Луна. Слънцето му е в заключения втори знак в седмия ти дом. Той има натален аспект между Сатурн и Марс, а на теб са ти в 7. И двамата имате аспекти на Луната с Нептун. Вероятно съществува идентичен поглед на това което чувствате. Гледайки неговата карта би трябвало му допадат меркуриев тип жени - ти имаш Меркурий на трон. Също и индивидуалистки - негова Луна във Водолей. При теб Уран има аспект с лични планети. Нодалната му ос е върху твоите планети в и е по оста 1/7 дом. Неговият Марс е върху твоя Вертекс.
« Последна редакция: Август 27, 2010, 04:49:33 pm от Asol »

*

Nebesna

« Отговор #1166 -: Август 27, 2010, 06:49:57 pm »
Много благодаря за подробното описание  и прецизността!
Само искам да вметна че моята венера е на 24 градуса в козирог....тоест имам си земно и квадратът на марс и венера саа си мои от моя натал

това е много хубаво...значи си имате и еротико-сексулна съвместимост от земен тип по Марс и Венера. Не се виждат градусите в този тип карти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1167 -: Август 27, 2010, 10:30:33 pm »
Нещо съм се наелектризирала.....много пиша тук напоследък по ураново-меркуриански ;D

Интересен ми е въпросът.
Мъж - в картата си има натален аспект меркурий опозиция уран.
Жена в картата си има същият аспект.
Какви ще им бъдат взаимоотношенията.
Има ли нещо което е по-особено в общуването им един с друг?
Като четене на мисли или...? :-[(телепатия)

*

Vision

• 3523
« Отговор #1168 -: Август 27, 2010, 10:35:57 pm »
Нещо съм се наелектризирала.....много пиша тук напоследък по ураново-меркуриански ;D

Интересен ми е въпросът.

това от синастрията на 41 годишният и теб ли е аспект??  ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1169 -: Август 27, 2010, 10:37:44 pm »

Интересен ми е въпросът.

това от синастрията на 41 годишният и теб ли е аспект??  ;D

Да,не е ли интересно??

*

Vision

• 3523
« Отговор #1170 -: Август 27, 2010, 10:44:52 pm »
Да,не е ли интересно??

интересно, е..дай картата..цялата.. ;)
една карта за теб и приятелят ти и една с теб и композитора, обаче..нали бащата на детето ти ти е приятел, а не съпруг??

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1171 -: Август 27, 2010, 10:47:44 pm »
Да,не е ли интересно??

интересно, е..дай картата..цялата.. ;)
една карта за теб и приятелят ти и една с теб и композитора, обаче..нали бащата на детето ти ти е приятел, а не съпруг??
Живея с бащата на детето на семейни начала.Без подпис.Нали знаеш хората с водолей на к7 не ги блазни подписа ;D
Все си мисля,докато стана на 50 год(живот и здраве)поне още една голяма любов да изживея.....няма значение с кой,важното е да се намери и да си заслужава :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #1172 -: Август 27, 2010, 10:50:42 pm »
Живея с бащата на детето на семейни начала.Без подпис.Нали знаеш хората с водолей на к7 не ги блазни подписа ;D
Все си мисля,докато стана на 50 год(живот и здраве)поне още една голяма любов да изживея.....няма значение с кой,важното е да се намери и да си заслужава :P
понеже попита дали ще му хареса певица, предполагам, че става въпрос за теб.. :P
ще качваш ли карта, или да си лягам.. :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1173 -: Август 27, 2010, 10:53:02 pm »
понеже попита дали ще му хареса певица, предполагам, че става въпрос за теб.. :P
ще качваш ли карта, или да си лягам.. :P

ок ето я:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1174 -: Август 27, 2010, 11:00:00 pm »
ок ето я:

ти имаш слънце в девети.. ;D
честито..надявам се да имаш хубав нет в щатите и да ни пишеш от там.. ;D

ти искаш и сигурност, освен емоции, нали..виж юпитера му на твоето к2..
и твоите планети как му пълнят празния пети дом..
ти си я гледала доста тази синастрия и знаеш много добре какво ще стане, ама да потвърди някой.. ;D
глезла.. :P
« Последна редакция: Август 27, 2010, 11:05:02 pm от Vision »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1175 -: Август 27, 2010, 11:04:25 pm »
ок ето я:

Е,само това ли ще кажеш ;D
Това ли е красноречиво?
На мен не ми се ходи в щатите,предпочитам Европата :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #1176 -: Август 27, 2010, 11:05:42 pm »
ок ето я:

Е,само това ли ще кажеш ;D
Това ли е красноречиво?
На мен не ми се ходи в щатите,предпочитам Европата :P

допълних се.. :-[ много съм изморена..

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1177 -: Август 27, 2010, 11:06:55 pm »
ок ето я:

ти искаш и сигурност, освен емоции, нали..виж юпитера му на твоето к2..
и твоите планети как му пълнят празния пети дом..
ти си я гледала доста тази синастрия и знаеш много добре какво ще стане, ама да потвърди някой.. ;D
глезла.. :P

Мерси Вижън :P
То че съм гледала-гледала съм,но какво съм видяла е друго :-[
Аз наистина преди всичко търся сигурност :'(
Мерси и лека :wub:

*

Vision

• 3523
« Отговор #1178 -: Август 27, 2010, 11:17:43 pm »
Мерси Вижън :P
То че съм гледала-гледала съм,но какво съм видяла е друго :-[
Аз наистина преди всичко търся сигурност :'(
Мерси и лека :wub:
аз не че веднага ще си лягам, а че се лигавя повече, като съм изморена, да не се обидиш..ти попита първоначално за слънцата и мерковете, обаче твоето слънце повече съвпада с неговия хирон..ама общо взето не е лошо..той има и луна в близнаци, освен другите необвърващи го аспекти, ама какво да се прави, ако беше по- склонен да се обвързва, нямаше пък да е свободен досега, нали??иначе по стихии асц/десц ви си допадат добре..както и неговото слънце с твоя асц.ако имаш хубаво усещане и като го видиш наживо..аз бих се метнала при такава синастрия..но все пак има и дете замесено, и то има баща, лесно е от страни..но ако мислиш, че ще си остане само малко тайно и никой няма да разбере, едва ли..

« Отговор #1179 -: Август 27, 2010, 11:22:19 pm »
   Включвам се за малко, щот съм уморна...Милки, пък аз още като ти видях картата си рекох - вечните разстояния....Което никак не ми хареса, в момента има някакъв гъдел от твоя страна, но не вярвам че ще останеш очарована. Може да стане като "телефон все ни свързва, телефон ни дели..."  :P