Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 875966 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:синастрия
« Отговор #1320 -: Октомври 06, 2010, 05:16:04 am »
Vision, някой ми беше казал, че е хубаво, че сме с противоположни асценденти, явно ме е излъгал :Д Но като четох планетите не ни попадат в много благоприятни домове. Кое има по-голямо значение дома в който попада планетата или нейните аспекти с останалите планети? Да, слънцата са в една стихия, но защо не образуват аспект по между си..
Моята луна попада в неговия 6ти дом и четох, че това ще ни кара и двамата да гледаме повече себе си и ще ни направи егоисти спрямо партньора и съм забелязала, че действително има такива моменти, но не винаги е така. Как се преработват тези лоши влияния?;/ И неговият нептун попада в моя първи дом.. и наистина има "измами" по между ни.. но колко далеч могат да стигнат те и дали биха могли да бъдат овладяни или няма шанс да се оправят тези неща и да не се опитвам да променя нещо в себе си или в него? Ще прегледам цялата тема и ако имам не ясно или пък ако открия нещо интересно ще споделя :P Благодаря за вниманието :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Vision

• 3523
« Отговор #1321 -: Октомври 06, 2010, 05:49:19 am »
Vision, някой ми беше казал, че е хубаво, че сме с противоположни асценденти, явно ме е излъгал :Д Но като четох планетите не ни попадат в много благоприятни домове. Кое има по-голямо значение дома в който попада планетата или нейните аспекти с останалите планети? Да, слънцата са в една стихия, но защо не образуват аспект по между си..
Моята луна попада в неговия 6ти дом и четох, че това ще ни кара и двамата да гледаме повече себе си и ще ни направи егоисти спрямо партньора и съм забелязала, че действително има такива моменти, но не винаги е така. Как се преработват тези лоши влияния?;/ И неговият нептун попада в моя първи дом.. и наистина има "измами" по между ни.. но колко далеч могат да стигнат те и дали биха могли да бъдат овладяни или няма шанс да се оправят тези неща и да не се опитвам да променя нещо в себе си или в него? Ще прегледам цялата тема и ако имам не ясно или пък ако открия нещо интересно ще споделя :P Благодаря за вниманието :))))

Екстази, аз не съм най- подходящият човек, който да ти обясни нещата, защото съм като теб, чета и се опитвам да разбера.. :-[ дай си време да четеш и сама ще разбереш отговорите на всичките си въпроси, но на въпроса горе, мисля че най- важни са аспектите, после знака и накрая дома, ако бъркам, все някой ще ме поправи и ще разберем истината.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1322 -: Октомври 06, 2010, 05:59:22 am »
А моят асцендент като попада в неговия 6ти дом, това какво означава, че в неговите очи съм " работливка " или ще разчита на мен аз да работя хах  :-X :-\ ц ц ц.. а моя асцендент попада в неговия 7ми дом, аз ще го обичам, а той мене не.. ееее сега вече се разочаровах.. ц ц ц.. а какво е значението на деасцендента по дом, в който попада?  :unsure:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Divna

« Отговор #1323 -: Октомври 06, 2010, 08:00:41 am »
Деси, не знам на какъв етап е вашето познанство, т.е. дали то е преминало вече в интимно такова.
За да има една връзка и за да бъде тя продължителна, стабилна, такава, която да носи взаимно удоволетворение и на двамата партньори би трябвало да има показатели за емоционално, интелектуално и физическо привличане между двамата които сформират тази връзка. Ако нещо липсва, то тогава минимум единият от двамата ще остане неудоволетворен и разочарован, а в такъв случай връзка или не би могла да започне или тя не би могла да просъшествува.
Във вашата синастрия ясно се вижда, че акцента е върху физическото привличане. Липсват показатели за емоционално, духовно и ментално разбиране. Не мога да отрека, че имате хубави тригони, които донякъде помагат, но мисля, че те не са достатъчни, за да удоволетворят нежната ти душа. Ти си едно момиче изтъкано от чувства и емоции /Луна на асцендента/, партньорът за теб е важен, той е важна част от живота ти /У7 в 1ви в съвпад с Луна/, а в случая и двете планети получават несигурност /негов Уран в съвпад с твои Луна и Меркурий/. Имате голям огнен тригон, който може да ви 'изстрелва" нависоко, да се чувствате заредени с адреналин, но имате така също една таоквадратура засягаща лични планети с която ще ви е трудно да се борите.
Засегнатите домове и планети в синастрията не дават информация за създаване на дълбока, емоционална и продължителна връзка.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1324 -: Октомври 06, 2010, 03:57:43 pm »
Ще допълня Дивна. Мисля, че квадратурата на твой Сатурн с негова Луна му действа обсебващо. Малко в повечко му идваш.
Юркаш ли го за разни неща- това да направим, еди ..къде си..да идем -в този дух?
(Близнашкият Марс ретро в 7 дом в квадратура със Слънцето му)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1325 -: Октомври 06, 2010, 04:16:11 pm »
Освен някои аспекти, които говорят за привличане, синастрията не изглежда кой знае колко обещаваща в емоционален план.  
« Последна редакция: Октомври 06, 2010, 04:23:29 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1326 -: Октомври 06, 2010, 11:26:08 pm »
Екстази с риск да те разочаровам , аз мисля , че връзка по тази синастрия търсиш само ти....
Позицията на луната и съвпада с партньорския Уран е предпоставка за фитил на чувства.
Наред с това Сатурн не обещава връзка....
Това не е твоя човек.
В теб има много огън , а той пали....Луната му е въздушна и като такава в знака на везни , чиито диспозитор е Венера в овен в неговата карта /съвпад с марс/ , е съвсем нормална тази реакция....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1327 -: Октомври 06, 2010, 11:33:35 pm »
Леле, наистина много ме отчаяхте.. ми заедно сме от 4 години и няколко месеца.. но мисля, че има емоционално духовно разбиране в отношенията ни.. наистина има трудности и неразбирателства в отношенията, но не може без тях, по принцип си споделяме как се чувстваме и знаем кой какво обича и не обича.. А за юркането, той обича постоянно да е в движение, сега като се замисля, да, карам го да ходим насам натам, но не съм забелязала да не му харесва, даже и той ме юрка понякога :Д
Ехх, стана ми тъжно. Ами интелектуалното разбиране как го определяте? А за емоцийте какво точно имате впредвид, че ще се нараняваме в това отношение или, че няма да усещаме емоцийте по между си?  :(

ЕЕ, как да прекратя тази връзка, като обичам този човек  :'( :'( :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #1328 -: Октомври 06, 2010, 11:52:31 pm »
Vsiqko e въпрос на избор....Там където свършва астрологията , започва желанието за компромиси и разбиране....
Никак не е нужно да късаш и хвърляш...., нужно е да намериш решението на въпроса , който е провокирал присъствието ти в тази тема...
Успех! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1329 -: Октомври 07, 2010, 12:01:42 am »
Благодаря ви много за коментарите, оценявам го :))) леле наистина съм много емоционална (разплаках се), чак ме е яд на мене си! Исках да знам дали ще имаме бъдеще, понеже мислехме да пробваме да живеем заедно, аз да уча, той да работи, но за да премина на такова ниво исках да се информирам дали ще може да продължи тази връзка занапред, понеже много ме е страх от разочарования и ако се разделим сигурно ще съм съсипана. Наистина си мислех, че ме обича, но сега се замислям дали не се заблуждава  :'(

*

Uran

• 6041
« Отговор #1330 -: Октомври 07, 2010, 12:10:17 am »
Екстъзи, лошата синастрия НЕ означава, че няма да сте заедно. Просто са показани някои камъчета, които препъват връзката ви.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1331 -: Октомври 07, 2010, 12:11:25 am »
Благодаря ви много за коментарите, оценявам го :))) леле наистина съм много емоционална (разплаках се), чак ме е яд на мене си! Исках да знам дали ще имаме бъдеще, понеже мислехме да пробваме да живеем заедно, аз да уча, той да работи, но за да премина на такова ниво исках да се информирам дали ще може да продължи тази връзка занапред, понеже много ме е страх от разочарования и ако се разделим сигурно ще съм съсипана. Наистина си мислех, че ме обича, но сега се замислям дали не се заблуждава  :'(

Къде му е картата? Сигурна ли си в часа на раждане?
И не плачи! Никой не заслужава сълзите ти..... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1332 -: Октомври 07, 2010, 12:14:45 am »
Вие сте толкова време заедно и ти не виждам защо ще поставяш под съмнение връзката? Посочени са просто някои трудности при вас.  :blink:

Не съм останала с впечатлението, че това е единствения метод в астрологията, с който да се определи бъдещето на едни отношения, така че не прибързвай с генералните изводи.

По отношение на комуникация, разбиране, емоции аз не мисля, че нещата са чак толкова зле, че да бъдат невъзможни.

Ще спомена някои от тях, а другите участници, ако решат могат да ги коментират, тъй като е възможно да греша.

Твой Меркурий в съвпад с негов Юпитер. Да, там е и Уран, понякога ще има дрязги, но това е една доста наситена и вълнуваща комуникация, бих я нарекла одухотворяваща включително.
Този аспект хвърля тригон към твоя Юпитер, който е в 9 дом и попада в негов 3, тук още един акцент върху ползотворното общуване отчитам.
Забелязала съм, че Юпитер е доста важен в синастриите, но това е само лично наблюдение, не върху други, за да бъде прието за достоверно.  

Негов Меркурий от 9 попада в твой 3 дом.
Може да е напрегнат, но има аспект с Венера и Слънце в твоята карта, доколкото виждам.

Прави такъв и с Плутон, трудно мога да го опиша заради него по-специално до какво се стига в разговорите, ако има момент на опити за налагане на мнение между вас, това по-скоро е от твоя страна.

Неговата Луна също допускам, че не й е комфортно винаги в твое присъствие, ако с нещо го караш да се чувства притиснат или ограничен, може и във финансово отношение, но зависи и как умеете да се справяте с това, може да си му дала нужния баланс. Не мисля, че е толкова зле обаче, щото тя от 5-ти идва в твой 11 дом и сигурно ви е приятно и се забавлявате.    
Затова по синастриите не съм убедена до колко можем да кажем категорично кое, как, особено без да познаваме в детайли личностите от двойката.  

За огнения тригон Дивна е споменала. Той е интересен. Може би ти ще споделиш как ги чувстваш нещата?

Мен ми прави впечатление и твое ИЦ в 10 дом на партньора, а е негово ИЦ в твоя 9 дом. Няма да изразя категорично мнение, но май имате потенциал за развитие.

Доста е труден таоквадрата наистина, който Слънцето на мъжа образува с твоята рождена опозиция Луна/Меркурий с Марс. Убедена съм, че Слънцето не случайно се е лепнало точно там, за да усвоиш уроците, които се налага.
Начинът за справяне ми се струва все пак, че е подсказан - негови Марс/Венера, които влизат в споменатия огнен тригон с участието пак на Луна/Меркурий с Юпитер /които в натала ти са в тригон/.  

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1333 -: Октомври 07, 2010, 12:17:15 am »
Екстази , качи композитна карта , можеш да качиш и комбин....в темата за композити...
Къде са данните му и твойте? В коя тема са!
Криво ми стана , не обичам някой да плаче.... :(

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1334 -: Октомври 07, 2010, 01:49:56 am »
Марая, качвам картата, ще го попитам пак за часа, но мисля, че е този

бай дъ уей xtz като екстаз (чувството) хих :Д

Сънрейн, да, наистина обичам да налагм мнението си, и не само на него :Д но гледам да се съобразявам :))) За финансовото ограничение, може би доста пъти се е чувствал кофти, понеже обича да се раздава джентълмен, а аз пък обичам да съм по-независима в това отношение, но мисля, че вече не се притесняваме и сме по-открити:)) Наслаждаваме се на присъствието си, някой път се смееме много. А огнения тригон физическото привличане ли олицетворява? Много ни е приятно да се гушкаме, той ми е казвал, че обича да ме целува и даже като се скараме пак си ме цунка  :P Много обичам като е мил :))) И секса е страхотен  :-[ А този тао-квадрат какво означава и как се проявява  :unsure:

Много се радвам, че се включиха толкова много хора по темата. Много съм поласкана! :))))))

Марая, много си мила, извинявай, че те разтройвам, не обичам да разтройвам хората :))) Ще кача композит, но комбина не ми е ясен има ли го в Астро.ком? Сега ще кача и моята натална карта :))))
« Последна редакция: Ноември 07, 2010, 11:21:10 pm от xtz »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1335 -: Октомври 07, 2010, 01:58:33 am »
Утре ще пиша по картите...., че един прикривач ме направи луда калинка.... ;D ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #1336 -: Октомври 07, 2010, 02:07:43 am »
Не бързай и не се притеснявай, защото не си длъжна. Ей, много сте добрички, дано и аз да мога да ви помогна с нещо :)))

*

Марая

• 28287
« Отговор #1337 -: Октомври 07, 2010, 02:10:11 am »
Не бързай и не се притеснявай, защото не си длъжна. Ей, много сте добрички, дано и аз да мога да ви помогна с нещо :)))

Една положителна мисъл за мен към вселената....Това ми стига! :blink: ;)

П.П. В синастрията на първо място са опозициите , следвани от квадратури...после е хармонията.... :blink: ;)
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 02:17:13 am от Марая »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1338 -: Октомври 08, 2010, 03:34:30 am »
Какво ще кажете за тази синастрия? :rolleyes:
Да скачам ли в тигана? :-\ ;D
След малко и картата.... ;D
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 03:44:34 am от Марая »

« Отговор #1339 -: Октомври 08, 2010, 04:37:26 am »
Аз може ли да попитам според тази синастрия лИбоф между тези двамата възможно ли е да има или изобщо възможно ли е да има някакъв вид емоционална връзка между тях?  :blink:
Имат ли затруднения в общуването и изразяването на мисли и чувства?
Ще съм ви благодарна,ако ми помогнете!  :wub: