Вие сте толкова време заедно и ти не виждам защо ще поставяш под съмнение връзката? Посочени са просто някои трудности при вас. :blink:
Не съм останала с впечатлението, че това е единствения метод в астрологията, с който да се определи бъдещето на едни отношения, така че не прибързвай с генералните изводи.
По отношение на комуникация, разбиране, емоции аз не мисля, че нещата са чак толкова зле, че да бъдат невъзможни.
Ще спомена някои от тях, а другите участници, ако решат могат да ги коментират, тъй като е възможно да греша.
Твой Меркурий в съвпад с негов Юпитер. Да, там е и Уран, понякога ще има дрязги, но това е една доста наситена и вълнуваща комуникация, бих я нарекла одухотворяваща включително.
Този аспект хвърля тригон към твоя Юпитер, който е в 9 дом и попада в негов 3, тук още един акцент върху ползотворното общуване отчитам.
Забелязала съм, че Юпитер е доста важен в синастриите, но това е само лично наблюдение, не върху други, за да бъде прието за достоверно.
Негов Меркурий от 9 попада в твой 3 дом.
Може да е напрегнат, но има аспект с Венера и Слънце в твоята карта, доколкото виждам.
Прави такъв и с Плутон, трудно мога да го опиша заради него по-специално до какво се стига в разговорите, ако има момент на опити за налагане на мнение между вас, това по-скоро е от твоя страна.
Неговата Луна също допускам, че не й е комфортно винаги в твое присъствие, ако с нещо го караш да се чувства притиснат или ограничен, може и във финансово отношение, но зависи и как умеете да се справяте с това, може да си му дала нужния баланс. Не мисля, че е толкова зле обаче, щото тя от 5-ти идва в твой 11 дом и сигурно ви е приятно и се забавлявате.
Затова по синастриите не съм убедена до колко можем да кажем категорично кое, как, особено без да познаваме в детайли личностите от двойката.
За огнения тригон Дивна е споменала. Той е интересен. Може би ти ще споделиш как ги чувстваш нещата?
Мен ми прави впечатление и твое ИЦ в 10 дом на партньора, а е негово ИЦ в твоя 9 дом. Няма да изразя категорично мнение, но май имате потенциал за развитие.
Доста е труден таоквадрата наистина, който Слънцето на мъжа образува с твоята рождена опозиция Луна/Меркурий с Марс. Убедена съм, че Слънцето не случайно се е лепнало точно там, за да усвоиш уроците, които се налага.
Начинът за справяне ми се струва все пак, че е подсказан - негови Марс/Венера, които влизат в споменатия огнен тригон с участието пак на Луна/Меркурий с Юпитер /които в натала ти са в тригон/.