Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 876802 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:синастрия
« Отговор #1380 -: Октомври 26, 2010, 03:39:01 am »
Предполагах, че това създава известна дисхармония в отношенията им, респективно връзката им може да не продължи особено дълго.

BTW, искам да напомня, че съм много бос още в астрологията :P.

Но ти си посочил дори срок, какво те кара да мислиш, че точно тогава би следвало да се разпадне? Астрологически. А казваш, че си бос...  
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 03:49:24 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1381 -: Октомври 26, 2010, 03:48:04 am »
Венерата на жената е в опозиция с възела на мъжа, а луната му е близо до възела. Предполагах, че това създава известна дисхармония в отношенията им, респективно връзката им може да не продължи особено дълго.

Синастричните съвпади лична планета/възел могат да бъдат много обвързващи. В радикса при определени обстоятелства могат да породят и зависимост, пристрастеност към даден обект (одушевен или неодушевен) или субстанция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #1382 -: Октомври 26, 2010, 03:51:43 am »
бе тия Сатyрн/Марс често срещано явление ли са? :unsure:
Защото наскоро установих,че всичките ми партньори го имат в натала,но мислех,че е нещо специфично.А тази карта пак е с мъjки Сатyрн/Марс...че и други такива карти съм виждала.
Аз ли се бъркам нещо или.. :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #1383 -: Октомври 26, 2010, 03:54:10 am »
Торн, този мъж и действа доста сексуално. Разширява и не само плътските хоризонти, а и духовните такива. Има комуникация по м/у им.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1384 -: Октомври 26, 2010, 03:54:51 am »
Среща се, да. Сатурн/Марс. Казват, че било доста силно в синастрията.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

holanda

« Отговор #1385 -: Октомври 26, 2010, 04:12:47 am »
Среща се, да. Сатурн/Марс. Казват, че било доста силно в синастрията.  

в какво се изразява,много ми е любопитно да знаm?...
На мен партньорско Сатyрн/Марс или ми каца на Асц или в 1 дом или в 4-ти.Дори да  съм имала краткотрайна връзка,просто тези две планети в съвпад в мъjка карта са ми около 1 дом или в 4-ти.
А,веднъj само ми попадаха в 5 дом

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1386 -: Октомври 26, 2010, 04:14:01 am »
Лилавка , как е крачето? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1387 -: Октомври 26, 2010, 04:16:48 am »
Без да се познават радиксите не е добре да се гледат партньорски карти. Не се знае и точния час на мъжа, като в такъв случай не би могло да се конкретизира.
В общи линии в синастрията липсва напрежение, което говори, че кармата коята имат /връзката на нодалните оси с лични планети/ ще се „изплати” бързо. Едно от светилата на жената /Луната/ не е аспектирано мажарно, което не е добре /в партньорски карти по-добре лоши аспекти отколкото никакви/. Слънцето й получава квадратура от Уран – ще се чувства несигурна и дезоорентирана с тоя мъж. Ще липсват ясни цели и мотивация да продължи пътя на живота си с него. Осмият й дом е акцентиран много. От една страна това говори за кармичността на връзката, а от друга за добър сексуален контакт между двойката.
Има топлота и нежност, но има много интриги и лъжи между двамата.

*

holanda

« Отговор #1388 -: Октомври 26, 2010, 04:17:12 am »

изпънах го,но дори пак да го свия,нещо ми опъва и чувствам болка.Затова сега стоя с крака на масата и не смея да си сгъна крака или да клекна.Надявам се да се оправи.
Мерси,че попита  :blink: :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1389 -: Октомври 26, 2010, 04:19:20 am »

изпънах го,но дори пак да го свия,нещо ми опъва и чувствам болка.Затова сега стоя с крака на масата и не смея да си сгъна крака или да клекна.Надявам се да се оправи.
Мерси,че попита  :blink: :blink:

Сега , намери малко морков , настържи го и си направи компрес....
http://www.youtube.com/watch?v=EWQKkd8IEVc&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1390 -: Октомври 26, 2010, 04:25:58 am »
Така, срока го определих не с помощта на астрологията. Затова търся друг метод и респективно друго мнение по въпроса. Иначе това, което посочи Divna за сексуалния контакт, интригите и лъжите е абсолютно вярно. Другото което е - бързото "изплащане" на кармата, ме навежда на мисълта, че ще се разделят бързо, като вероятността желанието за раздяла е да дойде от момъка, заради несигурността, която чувства (лъжи и гафове от страна на момата).
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

holanda

« Отговор #1391 -: Октомври 26, 2010, 04:27:39 am »

имам моркови,ще опитам..предполагам се настъргва и се слага на коляното,след което се превързва с кърпа.
А песничката ми харесва,точно вчера слушах Еnya  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1392 -: Октомври 26, 2010, 04:29:36 am »

имам моркови,ще опитам..предполагам се настъргва и се слага на коляното,след което се превързва с кърпа.
А песничката ми харесва,точно вчера слушах Еnya  :blink:

Napravi go!

*

Divna

« Отговор #1393 -: Октомври 26, 2010, 04:34:16 am »
Tornquist, ще се разделят тогава, когато си "платят" един на друг сметките.
Както вече писах, в синастрията липсват напрегнати аспекти. Нещата ще протекат плавно, няма да има горчилка.
Според мен бързо ще си станат безинтересни /факт е, че липсва достатъчно напрежение, за да се чувстват "живи"./
Можеш ли да добавиш и Лилит в синастрията?

« Отговор #1394 -: Октомври 26, 2010, 04:41:44 am »
Tornquist, ще се разделят тогава, когато си "платят" един на друг сметките.
Както вече писах, в синастрията липсват напрегнати аспекти. Нещата ще протекат плавно, няма да има горчилка.
Според мен бързо ще си станат безинтересни /факт е, че липсва достатъчно напрежение, за да се чувстват "живи"./
Можеш ли да добавиш и Лилит в синастрията?

Ето ги и лилитките:

*

Divna

« Отговор #1395 -: Октомври 26, 2010, 04:51:14 am »
Лилит не докосва лични планети. Липсва тежка карма. Ако един ден се разделят никой на никого няма да е сърдит.

« Отговор #1396 -: Октомври 26, 2010, 04:59:48 am »
Лилит не докосва лични планети. Липсва тежка карма. Ако един ден се разделят никой на никого няма да е сърдит.

Ами то проблема наистина е в това, че нямам точен час за мъжа. Ако е роден преди обед, женския лилит аспектира слънцето му, допреди обяд (до 9, 10 часа), лилитката на жената и неговото слънце са в тригон.

*

Divna

« Отговор #1397 -: Октомври 26, 2010, 05:48:35 am »
Тежки са твърдите аспекти /съвпад, квадратура, опозиция/. Останалите преминават плавно и не са така чувствителни.

« Отговор #1398 -: Октомври 26, 2010, 07:41:17 pm »
Между другото, какво ще кажете за тази опозиция, за която споменах - венерата на жената с възела на мъжа? Доколкото съм чел, точно тази опозиция кара човека, чийто възел е аспектиран по този начин, да се чувства спиран или подтискан по някакъв начин. Това е и причината да смятам, че желанието за раздяла, ще дойде именно от момъка. Този аспект значи и много силно желание да са заедно, но както каза Divna, бързо ще си станат безинтересни.
 Друго - квадрата Слънце - Уран, предполага не само внезапно начало на връзката (факт), но и също толкова внезапен край. Момата е привлечена от момъка, заради Урана му, но точно тоя квадрат предполага и дразнимост към определено държание от страна на мъжа (дори безлично отношение на моменти). Другото, което този квадрат показва е известно подкопаване на връзката, заради разстоянието между двамата - живеят в различни градове.
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 08:37:39 pm от Tornquist »

*

dst

« Отговор #1399 -: Октомври 27, 2010, 05:18:47 am »
Здравейте, може ли да ви помоля за кратко тълкуване на синастрията м/у мен и дъщеря ми? От сега си личи, че е силно привързана към мен - предполагам съвпада ни с моя Сатурн и нейните Слънце и Луна. По принцип нейния хороскоп е малко тежък, в смисъл мн квадратури и опозиции - в конфигурация кръст в 1,4,7 и 10 дом, повечето планети са след 20 гр. на знака.
Благодаря!