Момичета, благодаря ви за отзивите :wub:. Прочетох и линка от Мирабелла, за което също й благодаря (защо не виждам букетчета в емотиконите?)
Оформя се идеята за скорпионова любов, с всичките положителни (духовни и възраждащи) последици, и главно негативни (огромен натиск върху Луната).
Историята е следната: от първия миг на запознанството има невероятно привличане, на всякакво ниво, голяма симпатия, нещо като магия. Нямаме връзка, а и вероятно няма да имаме, поради разстоянията (той е в чужбина), но тази магия продължава вече трета година, и от двете страни. Той ме нарича своята жена-мечта, държи си моя снимка на десктопа, а аз сравнявам всички мъже, които срещам с него. Няма някакви драматизми, но подозирам кармична връзка - той на два пъти се появява в живота ми съвсем безобидно, но ми повлиява положително в измъкване от невероятни каши - не че е направил нещо специално, просто ми вдъхва огромна сила.
Освен съвпада Луна-Плутон (с точност 20мин) имаме и квадрат на възлите и негов Сатурн квадрат мое Слънце и опизиция на Венерите.
А неговата Луна е ужасно стресирана - връх на тау-квадрат с Марс и Нептун и съвпад със Сатурн. Може би моя Плутон я стабилизира

Синастрическия съвпад е в негов 2 дом и в мой 8дом, а и мойта Луна попада в осмия му дом. Изобщо много Плутон, много осми дом, а не само голямо привличане, а и много леко общуване. А синастрията очевидно е катастрофална.