Eх, тая Лилит не ви дава мира!

По синастрията, която Каризма е постнала.
На пръв поглед се вижда, че връзката е доста динамична и не осбено лека. Има емоционално и сексуално сходство, но може да се каже на ниво интелектуално, че нещата "куцат". Има разминаване на общите възгледи.
Ако приемем, че вътрешната карта е на мъжа, то тогава жената е магнетично привлечена /Лилит съвпад АЦ/ и въпреки това тя често не може да разбере поведението на мъжа. Възможно е тя да го намира доста мистериозен. Явно той я "хвърля" често в недоумения. От своя страна мъжа вероятно чувства, че тази връзка е специална. Жената е в състояние да отблокира доста лимити, свързани с личността на мъжа. Ако например в друга връзка той не е смеел да се държи провокативно, то тук той си позволява това и обратно, ако в другите си връзки той е бил недотам сериозен, то тук нещата за него са доста сериозни /всичко зависи от това как е поставена Лилит в радикса на мъжа/.
При всички случаи Лилит не е никак проста за тълкуване /поне аз на тоя етап все още имам затруднения/.
Опитайте се да гледате планетните конфигурации и едва накрая се спирайте върху Лилит. Ако в радикса си не чувствате силно действието на Лилит, тогава няма защо да се притеснявате от нея.
В случая, Лилит е акцентиран в мъжкия радикс, защото е в съвпад с асцендента и с планета /Юпитер/. Тук притежателя на Лилит трябва добре да осъзнае с какво са свързани неговите блокажи и лимити и да приеме, че всяка връзка, в която Лилита получава партньорски аспект /най вече от светилата и лични планети/ ще бъде от същественно значение за него.
ПП: Не съм разглеждала подробно синастрията. Ще оставя на останалите да проследят планетните и домовите конфигурации.