Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874981 Прегледи
*

Divna

Re:синастрия
« Отговор #1500 -: Ноември 14, 2010, 08:43:54 pm »
Каризма, жената ли е с Лилит или мъжа? Защото съм приела, че жената е с Лилит.

*

Divna

« Отговор #1501 -: Ноември 14, 2010, 08:54:47 pm »
ОК! Значи Лилит е на мъжа, а асцендента е на жената.
Ще направя корекцията.

« Отговор #1502 -: Ноември 14, 2010, 11:11:23 pm »
според мен този, на който е лилит, се вманиячава по другия- с личната планета.

Нереална, потвърждавам на 100%, само да уточня, че Лилит  е моя, а въпросната лична планета е мъжка Луна в близнаци  :-[
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

nerealna

« Отговор #1503 -: Ноември 14, 2010, 11:37:42 pm »
ами аз го казвам, защото съм го изследвала при няколко двойки ... и от личен опит също  :blink:  ..и по точно съвпада на лилит с лична планета

« Отговор #1504 -: Ноември 14, 2010, 11:42:19 pm »
да, разбрах, приеми ме като поредното доказателство, подкрепящо тезата ти ;)
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

holanda

« Отговор #1505 -: Ноември 14, 2010, 11:47:03 pm »
би трябвало да е обратното,нали Лилит се бунтува,нали тя е тази,която иска да остане себе си..следователно за нея е важно да кара отсрещния  да я търси,да я преоткрива,...

« Отговор #1506 -: Ноември 14, 2010, 11:51:17 pm »
о, да и като не я потърси и не я преоткрие, ела да видиш какво става... :-[

*

nerealna

« Отговор #1507 -: Ноември 14, 2010, 11:53:38 pm »
аз приемам лилит като някаква мания , вманиачаване в нещо, обсебване ...

*

Divna

« Отговор #1508 -: Ноември 15, 2010, 05:37:30 am »
според мен този, на който е лилит, се вманиячава по другия- с личната планета.

Няма мания при Лилит.
Въздействието е двустранно. Този със светилото /Слънце, Луна/ "осветява" Лилит, показва й какво трябва да овладее, къде има задръжки и в какво се състоят те.
В синастрията светилото бива силно привлечено от Лилит, от нейната мистериозност. Често този с планетата не може да си обясни поведението на човека с Лилит.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1509 -: Ноември 16, 2010, 02:32:19 am »
Здравейте
много си го харесвам това момче- направо ми едва да го изпапкам... а той още неми е искал телефона...
засичаме се по заведения ; закача меи така..... какво виждате в синастрията ? ще има ли точка на пресичане?

Как става тоя номер? Лелеее много съм остаряла шЪ знаЙШ....Телефона ти няма , а ти му имаш данните? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #1510 -: Ноември 16, 2010, 02:36:52 am »
Здравейте
много си го харесвам това момче- направо ми едва да го изпапкам... а той още неми е искал телефона...
засичаме се по заведения ; закача меи така..... какво виждате в синастрията ? ще има ли точка на пресичане?

Как става тоя номер? Лелеее много съм остаряла шЪ знаЙШ....Телефона ти няма , а ти му имаш данните? :-\
[/b]
Това ме уби направо! ;D ;D ;D:rolf:

*

Divna

« Отговор #1511 -: Ноември 16, 2010, 02:58:43 am »
Здравейте
много си го харесвам това момче- направо ми едва да го изпапкам... а той още неми е искал телефона... засичаме се по заведения ; закача меи така..... какво виждате в синастрията ? ще има ли точка на пресичане?

Ами като гледам бая ти е понапълнил осми дом - може и да имаш щастието да го папкаш.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1512 -: Ноември 16, 2010, 03:04:35 am »
имаме си фейсбук профилите; пишем си там..... и така... ;D
ще ми коментирате ли синастрийката?

Аз само да питам :-[ :-[ , разбрах , че по заведения се засичате , ама само се усмихвате....

И така , неговото МЦ е в съвпад с твоето слънце , а асц -то му е в съвпад с луната ти и то в 5-ти дом....
Доста ти действа , видно е .... Марс е в квадрат с луната ти... ;D , бих казала , че апетита идва с яденето..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1513 -: Ноември 16, 2010, 03:18:55 am »
Вижда се, че момчето е инициативно (Слънце в Овен) и закачливо (АС в Близнаци), но трудно показва емоциите си при общуване (особено романтично общуване) - Луна (У3) в Дева в съвпад със Сътурн в 5-ти му дом. Твоята Козирожка Венера добре аспектира този съвпад, така че земната ти женственост може да разчупи леда му. Освен това АС ти Козирог добре действа на аналитичната му Луна - дава й сигурност и стабилност. И двамата имате аналитични Луни, просто твоята е по-комуникативна, така че би трябвало да се разбирате добре. Освен това имате тригони на Венерите - споделяте общи ценностни системи. Твоят АС попада в 8-ми му дом - би трябвало да има сексуален интерес към теб. И не само това - управителят на АС ти Сатурн попада в 5-ти му дом - събуждаш и романтични чувства у него. Неговият АС попада в 5-тия ти дом, близо до Луната ти - ясно защо го харесваш толкова много. Нептунът ти квадратира Луната и Сатурна му - може би на моменти му даваш прекалено много обещания, които не можеш да изпълниш или му се струваш твърде отдалечена.

*

Divna

« Отговор #1514 -: Ноември 16, 2010, 03:23:34 am »

Аз само да питам :-[ :-[ , разбрах , че по заведения се засичате , ама само се усмихвате....

И така , неговото МЦ е в съвпад с твоето слънце , а асц -то му е в съвпад с луната ти и то в 5-ти дом....
Доста ти действа , видно е .... Марс е в квадрат с луната ти... ;D , бих казала , че апетита идва с яденето..... ;D
ако искаш да знаеш веднъж даже се целувахме  :P
Аз за мен си усещам че доста ми действа - а аз на него - как ме усеща той?

Е, щом сте се целунали що не го питаш как те чувства? Той ще ти отговори най-добре на тоя въпрос.
Това първото гадже ли ти е?

*

holanda

« Отговор #1515 -: Ноември 17, 2010, 07:38:47 am »
yo !  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1516 -: Ноември 17, 2010, 07:59:35 am »

ако искаш да знаеш веднъж даже се целувахме  :P
Аз за мен си усещам че доста ми действа - а аз на него - как ме усеща той?

Е, щом сте се целунали що не го питаш как те чувства? Той ще ти отговори най-добре на тоя въпрос.
Това първото гадже ли ти е?

:rolf: :rolf: :kissd:

*

Divna

« Отговор #1517 -: Ноември 17, 2010, 08:10:20 am »
Малеееееееее, точен съвпад Слънце/Хирон.  :-[

*

holanda

« Отговор #1518 -: Ноември 17, 2010, 08:16:10 am »
забелязвам куuнконси в синастията на Крис.В мои синастрии ,където е имало силно привличане ( всичките  ;D) е имало някакъв аспект с Мaрсовете или особено с моята Венера и по няколко куuнконса,пак с тези 2 лични планети  :-\

*

Divna

« Отговор #1519 -: Ноември 17, 2010, 08:33:06 am »
Малеееееееее, точен съвпад Слънце/Хирон.  :-[
Лекуваме се, до колкото можем. ;D
Много е странен този съвпад.
Иначе момичето е красиво, това е една от главните причини да ме яд, че не знам асцендента. ; )
Преди седмица някъде се сетих да погледна картата и, и бях сигурен, че има нещо в Лъв, защото е голяма актриса, но честно да кажа не очаквах да са Марс и Венера.

Крис, имал ли си връзка с това момиче? Има много хубави аспекти. Синастрията е силна, но има и болка /тоя точен съвпад Слънце/Хирон/.  :-[