Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 879080 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #1580 -: Декември 16, 2010, 05:49:34 am »
Знаковия аспект е много широко понятие...Включва различни дроби и в тоя смисъл зависи от градусите...Така , че...НЕ....

Ок!
Благодаря!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1581 -: Декември 16, 2010, 05:59:02 am »
Знаковия аспект е много широко понятие...Включва различни дроби и в тоя смисъл зависи от градусите...Така , че...НЕ....

Ок!
Благодаря!

В обзорни теми има доста интересна тема на Синухе за аспектите...Прочети я , ще ти бъде много полезна и интересна предполагам... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1582 -: Декември 16, 2010, 06:06:58 am »

Ок!
Благодаря!

В обзорни теми има доста интересна тема на Синухе за аспектите...Прочети я , ще ти бъде много полезна и интересна предполагам... :blink: ;)

Ще я потърся!  :wub:

*

holanda

« Отговор #1583 -: Декември 26, 2010, 07:39:16 pm »
ще пиша тук за синастрията на Izpepelqva6ta и нейния човек,за да не спамя в темата на Марaq с прогнозите

Мария, Жълтолилава нали не сте ме забравили за синстрията ;D ;D ;D
Когато имате време  :-[

на пръв поглед картата няма кой знае какви интригуващи аспекти,но ! Изглежда и двамата имате посни карти (аз така си ги наричам,но става въпрос за концентрирана енергия на едно място).Хубавото е,че се получава добро застъпване на тези енергии ,а и осите се доближават.Има обмен между вас и връзката ми изглежда с потенциал.

Забелязaла съм,че в случаите,когато човек има планети в 7 дом и те попаднат на важна ос или лична планета в синастрия,винаги има връзка.При него 7 дом е много активен,предполагам е магнетичен,страстен,обича да прави секс заради емоцията и вероятно когато е влюбен и отдаден на някоя дама,това е неговия начин да доказва партньорството си с нея.(Така акцентирани Скорпиони се водят от едното силно либидо и колкото повече ''обичат'',толкова повече секс правят  ;D.)

Едва ли е нежен,прилича на доминиращ амбициозен човек със силна потребност да е Над някого.Пиша го в добрия смисъл,има качества на пионер и е методичен .

в синастрията ви Венерата ти е на Дсц-му,а виждаме колко важен е за него с тези планети в 7 дом.Определено има потенциал за връзка,най-малкото няма да е равнодушен към теб (имам опит с Венера на чужд Дсц,един приятел пък е налегнал Дсц на дългогодишната си приятелка и мога да кажа,че винаги има едно приятно любовно чувство между хората).

приемаме,че Марс е в съвпад с Нептун на Асц-а ти,ще има голямо влияние на теб и усещането ти за това каква си,възможно е да трансформира някои твои черти в характера,да те наставлява и учи.На което ти може би ще реагираш със съпротива,но няма да е задълго,защото ще те каpа да повярваш в благородните му мотиви.Определено има загриженост в тази синастрия ,сходство между партньорите и любовно чувство.Възможно е връзката да е продължителна.

« Последна редакция: Декември 26, 2010, 10:59:54 pm от жълтолилава »

« Отговор #1584 -: Декември 26, 2010, 07:51:14 pm »
Ох дано ;D То първо трябва да има връзка разбира се за всичко това :-[
Ами наистина се надявам да се получи нещо ( и Мария така ми каза, но че няма да е според очакванията ми), но пък и това старо гадже... :'(

*

holanda

« Отговор #1585 -: Декември 26, 2010, 07:57:48 pm »
но пък и това старо гадже... :'(

мисля,че трябва да опиташ,защото в синастрията има потенциал.

какво старо гадже,този момент съм го изпуснала..от хорара ли?

това трябва ли да те спира? :o дали пък старото гадже има интерес..замисли се и не затваряй вратата (и не му обръщай паничката :P) без да си опитала.От опит- с много обещаваща синастрия нищо не се получи,с по-''невзрачна'' такава имах връзка,от която много израстнах.

« Отговор #1586 -: Декември 26, 2010, 08:04:32 pm »
Да от хорара и в темата на Мария можеш да видиш, Doby какво ми написа. То мен ме притеснява да не се събере с това момиче или нещо такова.Аз няма да се отказвам , но вече незнам какво да правя... хем не искам да го притеснявам, хем пък искам да разбере , че има интерес...

*

holanda

« Отговор #1587 -: Декември 26, 2010, 08:17:43 pm »
прочетох.Разбирам,че сте в начален етап,за момента е само свалка.Той отговаря ли на флирта? какво ти е усещането? Ако до момента сте само приятелчета ,би било добре по някакъв начин да покажеш интерес,но не за връзка.Да му покажеш,че ти е интересен и ти харесва,но не задълбочавай с големите любови,очаквания,пък бив6и,пък опит с тях и нерви.Акцентирай над личностни качества,покажи му загриженост и остави нещата да поемат естествения си ход  :blink:

« Отговор #1588 -: Декември 26, 2010, 08:27:23 pm »
Отговаря да, отговаря на флирта, да не кажа даже , че той го започна. Хем се държи като приятел, хем подмята някакви намеци.... За момента мислч, че това и правя показвам интерес, но нензма дали той го има все още.

Пък за очакванията ми е малко трудно, понеже имам такива вече и ако поне не опитаме ще ми е много гадно  :'(

Благодаря за помоща

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #1589 -: Декември 27, 2010, 05:27:59 am »
Това е и синастрията ни.... :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1590 -: Декември 27, 2010, 05:43:13 am »
Венера в аспект със Сатурн и /или/ Плутон....в синастрията....е равно на връзка без край! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

v72

• 4
« Отговор #1591 -: Декември 27, 2010, 05:57:57 pm »
здравейте, чета ви от няколко месеца. Не разбирам много от астрология, но се ограмотявам сега. надявам се да приемете лаик в компанията си. Пиша в тази тема, за да  чуя вашето мнение за една важна за мен връзка. аз-29,09,1972  14,30часа -  той 20,09,1982 10,30 Пловдив. ако ви се занимава ще съм много благодарна.

« Отговор #1592 -: Декември 27, 2010, 06:12:29 pm »
Добре дошла, v72! :blink:

Качи карта на синастрията и карти по отделно, за да може да се работи по тях.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

v72

• 4
« Отговор #1593 -: Декември 27, 2010, 06:33:03 pm »

*

v72

• 4
« Отговор #1594 -: Декември 27, 2010, 06:39:33 pm »
Моята и негова карта. Дано съм се справила - за първи път ми е.

« Отговор #1595 -: Декември 27, 2010, 06:59:17 pm »
Твоята Луна 3* на Рака ли е? :rolleyes: Ако е така е в точен тригон с неговата - много добър обмен на чувства.
Твоя Венера секстил на негов Сатурн - дава стабиност на връзката, но по-скоро ти ще си по-привързаната. МАрс съвпад на негово Слънце - това може да даде много буйна връзка, много секс, но в края на крайщата е борба за надмощие, а не виждам в синастрията да има данни за омекотяване на тази агресия /защото по същество е това/.

В един момент може да ти се стори много педантичен, дребнав или придирчив, а ти на него да му се сториш широкопръстеста, или надута; да те обвини в снобария т.н. - това е разликата във венерите ви.

Имате много добър потенциял за добра сексуална връзка - неговия МАрс е в първите минути на СТрелеца, но аз бих приела секстила му с твоя в Дева за активен.

Мисля, че в тази връзка има много потенциал, но трябва да баласирате в споровете и да се научите да отстъпвате. Клиширано не, но това е най-голямото предизвикателство в нея /заради съвпада на Марса ти с негово Слънце/.

Неговите планети са струпани в лявата хемисфера на картата - възмоно е този човек да е се грижи преди всичко за собствените си потребности. Негвите МАрси и Уран в съвпад - много ергенски съвпад  ;D Няма да му се обвързва лесно.

*

v72

• 4
« Отговор #1596 -: Декември 27, 2010, 07:14:46 pm »
Благодаря ти! Всичко е точно така! От година и нещо нещата не вървят. Егоизма му взе връх и освен това го хвана страх от сериозно обвързване и избяга. Не знам защо, но не мога да приема връзката ни за приключила :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1597 -: Декември 31, 2010, 03:35:30 pm »
Качвам синастрия и композит, на моя много добра приятелка. Как ги намирате? Ще я бъде ли-няма ли да я бъде? Брак, деца...
« Последна редакция: Декември 31, 2010, 03:41:46 pm от Mia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1598 -: Декември 31, 2010, 04:06:48 pm »
Не зная вие какво виждате, но аз се чудя кое точно ги е събрало.  :-[ Имат връзка от няколко години. Нищо не виждам тук, не зная защо.

« Отговор #1599 -: Декември 31, 2010, 04:44:59 pm »
Абсолютно съм съгласна с теб, Мия! Връзките по инерция или за да не си капо са твърде много. За да се разбере какво ги мотивира да са заедно трябва да се разгледат поединично картите им.

Но, по синастрията - сякаш всичко не е наред  :unsure: Квадрати на Венерите, опозиция на Луните, опозиция на Марсовете. Виждам, че има някакъв тригон на синастрични Марс и Венера, но не се виждат градусите. Не виждам мажорни положителни аспекти на Сатурн и Юпитер....