ще пиша тук за синастрията на Izpepelqva6ta и нейния човек,за да не спамя в темата на Марaq с прогнозите
Мария, Жълтолилава нали не сте ме забравили за синстрията
Когато имате време 
на пръв поглед картата няма кой знае какви интригуващи аспекти,но ! Изглежда и двамата имате посни карти (аз така си ги наричам,но става въпрос за концентрирана енергия на едно място).Хубавото е,че се получава добро застъпване на тези енергии ,а и осите се доближават.Има обмен между вас и връзката ми изглежда с потенциал.
Забелязaла съм,че в случаите,когато човек има планети в 7 дом и те попаднат на важна ос или лична планета в синастрия,винаги има връзка.При него 7 дом е много активен,предполагам е магнетичен,страстен,обича да прави секс заради емоцията и вероятно когато е влюбен и отдаден на някоя дама,това е неговия начин да доказва партньорството си с нея.(Така акцентирани Скорпиони се водят от едното силно либидо и колкото повече ''обичат'',толкова повече секс правят

.)
Едва ли е нежен,прилича на доминиращ амбициозен човек със силна потребност да е Над някого.Пиша го в добрия смисъл,има качества на пионер и е методичен .
в синастрията ви Венерата ти е на Дсц-му,а виждаме колко важен е за него с тези планети в 7 дом.Определено има потенциал за връзка,най-малкото няма да е равнодушен към теб (имам опит с Венера на чужд Дсц,един приятел пък е налегнал Дсц на дългогодишната си приятелка и мога да кажа,че винаги има едно приятно любовно чувство между хората).
приемаме,че Марс е в съвпад с Нептун на Асц-а ти,ще има голямо влияние на теб и усещането ти за това каква си,възможно е да трансформира някои твои черти в характера,да те наставлява и учи.На което ти може би ще реагираш със съпротива,но няма да е задълго,защото ще те каpа да повярваш в благородните му мотиви.Определено има загриженост в тази синастрия ,сходство между партньорите и любовно чувство.Възможно е връзката да е продължителна.