Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 877387 Прегледи
Re:синастрия
« Отговор #1680 -: Януари 02, 2011, 04:03:47 pm »
Мисля, че разбирам добре нуждите на Луна в 11.
Дивна поздравления за този пост! Аз съм с Луна в 11ти в Рак и точно така чувствам нещата! ;)  :58:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #1681 -: Януари 02, 2011, 05:10:10 pm »
Дивна поздравления за този пост! Аз съм с Луна в 11ти в Рак и точно така чувствам нещата! ;)  :58:
И аз ги чуствам така,макар само тригон към Уран да има моята Луна.
Преди дни се видях с приятелки от студ. години и те ми припомниха моят идеал за семейство по онова време-мъж тираджия,моряк или поне работещ нощна или многочасова смяна,та да имаме почивка един от друг. ;D ;D ;D
Честно казано,и днес мисля така,оная поговорка "Далеч от очите,далеч от сърцето" изобщо не важи за мен..
Всичките ми приятелки са далеч.Чуваме се редовно,един час клюки по телефона са ни малко,фейсбуци,мейли,комуникация на макс,мелим като празни воденици. ;D
Когато се видяхме ,някак си нямаше какво да си кажем. :(
С приятеля ми е почти същото..
Не мога да си обясня що става така,но живия контакт нещо ми куца..Разстоянието засилва привързаността ми..

« Отговор #1682 -: Януари 03, 2011, 02:31:41 am »
Здравейте, аз съм нова и знам че имам много да уча, защото от скоро се интересувам от астрология  :blink:. Ще съм ви благодарна ако кажете нещо по тази синатрия-16.08.1986 -00:53h.
и 20.10.1983-13:45h в Плевен . Благодаря Ви предварително  :blink:
« Последна редакция: Януари 03, 2011, 03:55:09 am от hartica »

*

Divna

• 2478
« Отговор #1683 -: Януари 03, 2011, 03:24:32 am »
Но се чудя,дали тези натални asp. не привличат съответно свободолюбиви хора,с които да изживяваме аспекта?Както нашата Луна е в 11 дом,към нас да идват мъже с Водолейски Луни,примерно...или ако не Водолейски,то поне въздушни?  Или аспектирани от Уран? Или,или.. ;D

Лилавка, според мен сходното привлича сходно. Ако на теб ти харесват свободни връзки ще задържаш мъже със същите интереси. Другите ще се спасяват бързо.  ;)

*

holanda

« Отговор #1684 -: Януари 03, 2011, 08:23:57 am »
Лилавка, според мен сходното привлича сходно. Ако на теб ти харесват свободни връзки ще задържаш мъже със същите интереси. Другите ще се спасяват бързо.  ;)

сериозните типове ме отбягват,а  ;D
права си,..въпреки,че всичките са били сериозни и отговорни момчета,определено им харесваше небрежната лежерна атмосфера,без много емоционални напъни от рода на ..да се чуваме всеки ден,да си споделяме баналности от ежедневието като натоварени съпрузи.
С повечето все още поддърjaм връзка,останали сме си приятелчета .. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1685 -: Януари 03, 2011, 08:36:47 am »

сериозните типове ме отбягват,а  ;D
права си,..въпреки,че всичките са били сериозни и отговорни момчета,определено им харесваше небрежната лежерна атмосфера,без много емоционални напъни от рода на ..да се чуваме всеки ден,да си споделяме баналности от ежедневието като натоварени съпрузи.
С повечето все още поддърjaм връзка,останали сме си приятелчета .. :blink:

Nadaj se STOI4KO ;D ;D
Ще се сетиш ...,ама след 2/3 години....Така ще лапнеш въдицата.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #1686 -: Януари 03, 2011, 08:51:59 am »
...,ама след 2/3 години....Така ще лапнеш въдицата.... ;D :wub:

да се обzаложим ли,че няма?   :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #1687 -: Януари 03, 2011, 05:41:21 pm »

Вече го направихме ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1688 -: Януари 03, 2011, 05:49:31 pm »

Вече го направихме ;D ;D

Няма нищо лошо в това , да се налапа въдицата. малко разнообразие и придобиване на нова опитност...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Santi

« Отговор #1689 -: Януари 03, 2011, 05:52:59 pm »
Ще си намери майстора, споко  ;D ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1690 -: Януари 03, 2011, 06:48:04 pm »

А не бе..., само тя си мисли , че е невъзможно... ;D

*

holanda

« Отговор #1691 -: Януари 03, 2011, 07:59:39 pm »

това беше голяма грешка,че го написа.Твърдо съм в играта  ;D

Вече го направихме ;D ;D

Идеално.Мисли сега колко % ще ми отпуснеш в бизнеса,защото 2-3 годинки си минават като сън  :P,а аз на залози съм много чувствителна-мога да си проваля живота за едната ''спечелена битка''  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1692 -: Януари 03, 2011, 08:02:38 pm »

това беше голяма грешка,че го написа.Твърдо съм в играта  ;D

Вече го направихме ;D ;D

Идеално.Мисли сега колко % ще ми отпуснеш в бизнеса,защото 2-3 годинки си минават като сън  :P,а аз на залози съм много чувствителна-мога да си проваля живота за едната ''спечелена битка''  :mellow:

Въобще не ми говори за време.... ;D ;D :P...Ще си говорим... ;D ;D ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #1693 -: Януари 03, 2011, 08:03:44 pm »
а аз на залози съм много чувствителна-мога да си проваля живота за едната ''спечелена битка''  :mellow:

Ей, Жълтур, това много бързо да го забравяш  :25:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #1694 -: Януари 03, 2011, 08:19:00 pm »
Здравейте, аз съм нова и знам че имам много да уча, защото от скоро се интересувам от астрология  :blink:. Ще съм ви благодарна ако кажете нещо по тази синатрия-16.08.1986 -00:53h.
и 20.10.1983-13:45h в Плевен . Благодаря Ви предварително  :blink:

Пускам картата,посочила съм ,че и двамата сте от Плевен  :blink:

ако момчето е Везничката,мисля че при него има явен сблъсък между разум с чувства,като май по-често се оставя да бъде воден от разума.В отношенията с либимата е импулсивен или иска да бъде още по-,но се опитва да поддърja някакъв баланс.
Ти си слънчева натура,сърдечна,може би кокетна,обичаш да си бъбриш.Имаш ли някакви страхове,фобии,притеснения,задръjки?
Синастрията ви изглежда добра,съвпада му Марс/Венера е на к5 дом при теб,предполагам много си го харесваш,гъделичка ти чувството за влюбеност и творчески импулс,..разтваряш се под лъчите на неговата харизма  ;D малко боzичка,а ето и баничката:
негов възел съвпад с твои Хирон.Мисля,че той е много лек,обича да се забавлява,а ти добре кореспондираш със стремежите му.
Юпитер на Дсц-а ти,в силна позиция,определено много го харесваш.Бих казала,че във вашите отношения,ти си по-запалената и правиш компромиси за общия мир .
Синастрийката ви е доста добра.Заедно ли живеете?
негов Южен възел съвпад твои Уран,които управлява МЦ.Възможно е това момче да промени някои неща в теб, да ти покаже нещо ново,което ще успееш да усвоиш,да промени светогледа ти или поне някои твои възприятия за околния свят и.. теб самата.

« Последна редакция: Януари 03, 2011, 09:02:32 pm от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
« Отговор #1695 -: Януари 03, 2011, 08:30:33 pm »
Перфектна синастрия! :o :o :clap:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1696 -: Януари 04, 2011, 12:01:09 am »
Дивна, а за Луна в 6-ти, но близо до ДЦ какво ще кажеш?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1697 -: Януари 04, 2011, 12:06:23 am »
Как виждате тази синастрия най-общо?

*

holanda

« Отговор #1698 -: Януари 04, 2011, 06:31:03 pm »
експанзивна  :mellow:
как стоят нещата с Плутон/Марс ,Плутон/Венера?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1699 -: Януари 04, 2011, 06:54:52 pm »
Как виждате тази синастрия най-общо?

А имат ли връзка? На мен ми се вижда комфортна и без сериозни ексцесии, едно разбиране без много думи е налице, спокойствие в присъствието на другия, поводи за вълнения само в областта на финансите и плановете поради несъвместимост на вижданията, но нищо повече, външният трябва да е внимателен в общуването да не хвърля тежки думи, с които може да рани силно партньора и да бъдат трудно преглътнати. Може би има силно привличане, но не от това "мира нямам да те видя", а по-скоро усещане за съдбовна среща и такова за пълно удовлетворение и цялост при контактите.       
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.