Здравейте, аз съм нова и знам че имам много да уча, защото от скоро се интересувам от астрология :blink:. Ще съм ви благодарна ако кажете нещо по тази синатрия-16.08.1986 -00:53h.
и 20.10.1983-13:45h в Плевен . Благодаря Ви предварително :blink:
Пускам картата,посочила съм ,че и двамата сте от Плевен :blink:
ако момчето е Везничката,мисля че при него има явен сблъсък между разум с чувства,като май по-често се оставя да бъде воден от разума.В отношенията с либимата е импулсивен или иска да бъде още по-,но се опитва да поддърja някакъв баланс.
Ти си слънчева натура,сърдечна,може би кокетна,обичаш да си бъбриш.Имаш ли някакви страхове,фобии,притеснения,задръjки?
Синастрията ви изглежда добра,съвпада му Марс/Венера е на к5 дом при теб,предполагам много си го харесваш,гъделичка ти чувството за влюбеност и творчески импулс,..разтваряш се под лъчите на неговата харизма

малко боzичка,а ето и баничката:
негов възел съвпад с твои Хирон.Мисля,че той е много лек,обича да се забавлява,а ти добре кореспондираш със стремежите му.
Юпитер на Дсц-а ти,в силна позиция,определено много го харесваш.Бих казала,че във вашите отношения,ти си по-запалената и правиш компромиси за общия мир .
Синастрийката ви е доста добра.Заедно ли живеете?
негов Южен възел съвпад твои Уран,които управлява МЦ.Възможно е това момче да промени някои неща в теб, да ти покаже нещо ново,което ще успееш да усвоиш,да промени светогледа ти или поне някои твои възприятия за околния свят и.. теб самата.