Здравей Гост

синастрия

• 5188 Отговора
  • 874246 Прегледи
*

missKapriz

Re:синастрия
« Отговор #1760 -: Януари 24, 2011, 10:30:48 pm »
Благодаря ти,Марая!
Точно като качвах картата лаптопа загасна-даже не разбрах дали съм изпратила поста си.
Срещата ще е утре,детето е доста проблемно,не знам майката от къде го измисли това да разговаряме :blink:Ситуацията е деликатна-ако както тя си мисли той сподели с мен дълбоко лични чувства,не е редно аз да и ги кажа.Ако пък не сподели нищо -значи не съм се справила :-\Или ще си станем много близки или ще започне да бяга от мен като от чумава.Много е странен-силно ураново дете...А аз така не съм се притеснявала отдавна

Мис Каприз,

ще те посъветвам да не влизаш в личния свят на детето, ако то само не го пожелае, т.е. само да те потърси, за да разговаря с теб.
Благодаря ти за съвета,Дивна.То и няма как да стане ,ако то не пожелае,не сме в концлагер . :mellow:
Към днешна дата все още има голямо желание да си говорим-предимно за мода,това го интересува силно.И разговорите вървят много по-леко от очакваното  за мой късмет

*

Santi

« Отговор #1761 -: Януари 24, 2011, 10:33:49 pm »
Намесата на Сатурн в/у Слънцето на партньора е показател за връзка , която ще остави своите следи...
:blink:ооо ти се включи Марая ;D
в смисъл няма да отшуми просто така?

Венера- Плутон, Слънце-Сатурн, Венера опоз. Сатурн и тин няма как да отшуми ей така и без последици .. Момъка ми изглежда малко на човек с авантюристична нагласа принципно - бързо се плаи, но не ми се струва, че е постоянен в ентусиазма си .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #1762 -: Януари 24, 2011, 10:34:19 pm »
Намесата на Сатурн в/у Слънцето на партньора е показател за връзка , която ще остави своите следи...
:blink:ооо ти се включи Марая ;D
в смисъл няма да отшуми просто така?

Tova kak da go razbiram? ;D ;D

Da , щом има отчетливо присъствие на Сатурн , значи има какво да се учи...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #1763 -: Януари 24, 2011, 10:39:11 pm »

Извинявам се за намесата,но ако имаш брак,а той не върви защо още го поддържаш?Виждам,че явно си имаш и увлечение по друг...

Брака не се прекъсва просто така,
мисля че луната ми е достатъчно сериозна
просто това ми се случва изневиделица и е доста силно
[/quote]

Разбирам,нормално е.
Но ако наистина обичаш мъжа си,помисли си дали си заслужава стъпката в страни....знам,че сега сигурно си ентусиазирана от една страна,понеже това е някаква авантюра,може би бягство от реалноста,съмнявам се 23годишен младеж да пожелае да поеме отговорност за сериозна връзка,камо ли семейство....ако ти е толкова за авантюрата или секса-хубаво,ти си знаеш най-добре,но ако наистина обичаш съпруга си,опитай се да се овладееш,ще ти мине,повярвай ми,рано или късно минава,даже ще се радваш,че не си се поддала на изкушението,не си се оставила да се възползват от теб и да те захвърлят/защото предполагам,че това ще се случи,когато секса стане монотонен някой ден-това съм го чувала от мъж,така че не са просто мой разсъждения/...моя съвет е да си запазиш семейството,ако наистина значи нещо за теб....

П.П Съжелявам,падам си малко моралистка,може и да греша!  :blink:

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1764 -: Януари 24, 2011, 10:48:38 pm »

Извинявам се за намесата,но ако имаш брак,а той не върви защо още го поддържаш?Виждам,че явно си имаш и увлечение по друг...

Брака не се прекъсва просто така,
мисля че луната ми е достатъчно сериозна
просто това ми се случва изневиделица и е доста силно

Разбирам,нормално е.
Но ако наистина обичаш мъжа си,помисли си дали си заслужава стъпката в страни....знам,че сега сигурно си ентусиазирана от една страна,понеже това е някаква авантюра,може би бягство от реалноста,съмнявам се 23годишен младеж да пожелае да поеме отговорност за сериозна връзка,камо ли семейство....ако ти е толкова за авантюрата или секса-хубаво,ти си знаеш най-добре,но ако наистина обичаш съпруга си,опитай се да се овладееш,ще ти мине,повярвай ми,рано или късно минава,даже ще се радваш,че не си се поддала на изкушението,не си се оставила да се възползват от теб и да те захвърлят/защото предполагам,че това ще се случи,когато секса стане монотонен някой ден-това съм го чувала от мъж,така че не са просто мой разсъждения/...моя съвет е да си запазиш семейството,ако наистина значи нещо за теб....

П.П Съжелявам,падам си малко моралистка,може и да греша!  :blink:
[/quote]

има да уча още много явно...

*

Марая

• 28287
« Отговор #1765 -: Януари 24, 2011, 10:49:41 pm »
Лас Кисс... ;D , имаш ли идея , че това което казваш би било трудно разбрано от асц.лъв и сатурн/луна в дева...
Как да обясниш на една толкова мутабелна и аналитична луна докосната от Сатурн всичко това.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1766 -: Януари 24, 2011, 10:56:12 pm »
Лас Кисс... ;D , имаш ли идея , че това което казваш би било трудно разбрано от асц.лъв и сатурн/луна в дева...
Как да обясниш на една толкова мутабелна и аналитична луна докосната от Сатурн всичко това.... :rolleyes:

Много си права.... :blink:

*

holanda

« Отговор #1767 -: Януари 24, 2011, 11:05:15 pm »
какво още?
не си ли разбрала,че не обичам да пиша по много  ;D.

другото..е следното,но все пак,не му знаем часа,всичко е възможно.
Имаш Меркурии на Ас-а му,а неговия ДСЦ е в Близнаци.Освен това Меркурии му е в 3 дом,където по средата виждаме Венера и малко в края Северен възел и твоя Южен.Т.е. виждаме и възли намесени,а някои казват,че са много кaрмични.Предполага се,че и той е силно привлечен от теб.
Проблем са Луната му и Юпитер,които според мен влизат в 5 дом. Овен. ще си търси принцесата в лицето на различни жени,ще обича искрено,ще се втурва ,но после като изчезне приказката,не може да разчиташ,че ще си остане при теб.Плутона ти е в опозиция с тази му Луна,вероятно много ще (а и сега също) го ревнуваш.
Аз няма да те съветвам да прекратиш отношенията си с човека,защото според мен има нещо,което е добре да си решите,..естествено,това нещо може да е и наложителността от избор.Да решиш в крайна сметка да запазиш семейството си и да оцениш по достойнство съграденото до сега.Изживеи си аферата,наслади и се и не я приемай много насериозно.

*

Stella

• 7765
« Отговор #1768 -: Януари 24, 2011, 11:07:15 pm »
Ласт Кис, аз не зная как можеш да обясниш на една толкова консервативна Луна в съвпад със Сатурн, но на заточената Венера в Скорпион в съвпад с Уран  съвсем няма да можеш да обясниш. За разлика от луната в Дева, тя търси силни и наелектризиращи страсти.

ПП. Докато съпругата е консервативна, то любовницата е освободена. Колко непримирими могат да бъдат тези две страни в един и същи човек.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #1769 -: Януари 24, 2011, 11:17:45 pm »
Ласт Кис, аз не зная как можеш да обясниш на една толкова консервативна Луна в съвпад със Сатурн, но на заточената Венера в Скорпион в съвпад с Уран  съвсем няма да можеш да обясниш. За разлика от луната в Дева, тя търси силни и наелектризиращи страсти.

затова казвам,че аспектите се дават ненапразно.
Скорпионските Венери винаги трябва да избират и отсяват,все им идват хора в неподходящия момент,които да ги завъртят в някоя трудна любовна игра.И дори да създадат семейство,ако не са опитомили Венера ,а я подтискат,пак ще идват хората и ще  им усложняват живота.А в комплект с един Уран,това ще се приема без много мислене,защото там е ''солта на живота'' за съответния човек.Поне той така ще го вижда.За преработката обаче нищо не знам..

« Отговор #1770 -: Януари 24, 2011, 11:31:38 pm »
Ами аз по принцип съм си с това мислене,може грешката да е в мен,знам ли,но при условие че градиш семейство с човек,който значи много за теб,тъй като по принцип не се сключва брак ей така,понеже неска съм на кеф за сватба и .... та за да запазиш семейството си,тия наелектризиращи чувства би трябвало да опиташ да ги възобновяваш и изпитваш с мъжа си,иначе к'ъв е тоя брак,един подпис и готово,е,добре,ама явно липсва нещо там,какво е това семейство???

Извинявам се,не те упреквам Поли,говоря принципно....понеже нали знаеш,че сексуалното привличане е до време,истинската обич/ако я има между теб и съпруга ти/ ще остане,ако той не научи за малката ти авантюра,разбира се.  :blink:

Но във всеки случей тези ''пречки''/ще ги нарека така увличанията по други мъже/ се дават за нещо,приеми го като изпит от живота,който от една страна може да изпитва силата на волята ти и истинска ли е обичта и семейството,което градиш с мъжа си,заслужавали ли са си всички усилия,за да създадеш този брак или е поредното увлечение продължило по-дълго,заради подписа....  :blink: ти сама си знаеш целите в живота,погледни се,помисли си дали това е правилния път към осъществяването им и ако видиш,че е,тогава давай напред,но само ти можеш да решиш това.  :wub:
« Последна редакция: Януари 24, 2011, 11:42:10 pm от Last_Kiss »

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #1771 -: Януари 25, 2011, 12:05:11 am »
Blagodarq vi mnogo!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1772 -: Януари 25, 2011, 07:57:59 am »
ето я!
« Последна редакция: Януари 27, 2011, 07:44:39 pm от Рая »

*

Divna

• 2478
« Отговор #1773 -: Януари 25, 2011, 08:05:48 am »
Плутон квадрат Венера, Луна квадрат Плутон ... вярвам ти, че не е леко.  :-[ А квадратът на Уран и Слънце дава несигурност за общото съвместно бъдеще на брака от самото му начало.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1774 -: Януари 25, 2011, 08:09:07 am »
основният проблем между нас е ревността и недоверието.
да не повярваш, как е възможно един водолей с акцент в стрелец да е ревнив, но е така.
моята ревност поне е астрологично аргументирана. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1775 -: Януари 25, 2011, 08:10:06 am »
да не повярваш, как е възможно един водолей с акцент в стрелец да е ревнив, но е така.
:rolf: Не съм чела по-сериозен аргумент..... :57:

*

Марая

• 28287
« Отговор #1776 -: Януари 25, 2011, 08:12:32 am »
Точна опозиция на Венерите и квадратура на твоя марс негова Венера....Много страст , много нещо...Всеки скандал се потушава м/у чаршафите... ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #1777 -: Януари 25, 2011, 08:13:42 am »

:rolf: :rolf: :rolf:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1778 -: Януари 25, 2011, 08:16:08 am »

Той навярно не е ревнувал другите си любими. Задействала си му Плутона с твойта Венера, а и Луната му е наранена от твоя Плутон. Да не говорим, че се чувства несигурен, че можеш да го изоставиш във всеки един момент/Урана ти му квадратира Слънцето/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #1779 -: Януари 25, 2011, 08:16:11 am »

:rolf: :rolf: :rolf:

Ко се смееш това си е за бисерите... :rolf: Баси оправданието.... :57: