Ами аз по принцип съм си с това мислене,може грешката да е в мен,знам ли,но при условие че градиш семейство с човек,който значи много за теб,тъй като по принцип не се сключва брак ей така,понеже неска съм на кеф за сватба и .... та за да запазиш семейството си,тия наелектризиращи чувства би трябвало да опиташ да ги възобновяваш и изпитваш с мъжа си,иначе к'ъв е тоя брак,един подпис и готово,е,добре,ама явно липсва нещо там,какво е това семейство???
Извинявам се,не те упреквам Поли,говоря принципно....понеже нали знаеш,че сексуалното привличане е до време,истинската обич/ако я има между теб и съпруга ти/ ще остане,ако той не научи за малката ти авантюра,разбира се. :blink:
Но във всеки случей тези ''пречки''/ще ги нарека така увличанията по други мъже/ се дават за нещо,приеми го като изпит от живота,който от една страна може да изпитва силата на волята ти и истинска ли е обичта и семейството,което градиш с мъжа си,заслужавали ли са си всички усилия,за да създадеш този брак или е поредното увлечение продължило по-дълго,заради подписа.... :blink: ти сама си знаеш целите в живота,погледни се,помисли си дали това е правилния път към осъществяването им и ако видиш,че е,тогава давай напред,но само ти можеш да решиш това. :wub: